7/19/2015

RIPPED WITH NIKES

Noniin vihdoin mulla ois tarjota teille asukuvia! Mä pidin perjantaina vapaapäivän töistä ja koska äitilläkin oli vielä lomaa, päätettiin yhdessä lähteä Turkuun kiertelemään, mm. markkinoille. En tiennyt, että ulkona oli oikeasti noin lämmin, joten kuvien ottamisen jälkeen oli pakko käydä heittämässä päälle vaalea toppi! Tuo musta kiiltäväpintainen paita oikeen imi sen kaiken auringon lämmön.

Päälle valikoitui siis uudet revityt farkut, joista mainitsinkin jo viime postauksessa sekä ihanat pinkit Niken kengät! Mä vaan rakastan Niken kenkiä, miten ne voikaan tuntua jaloissa niin hyviltä? Tälläisessä asussa (paidan vaihtamista lukuunottamatta) mä siis lähdin kiertelemään markkinoille aurinkoisena perjantaipäivänä:

P1010545P1010533
P1010541P1010528P1010552 P1010531 P1010548 P1010535P1010525

JEANS H&M | SHIRT BIKBOK | SHOES DEFSHOP (gifted) | SUNGLASSES H&M 

Housut on uusi löytö H&M:n aleista. En edes muista miten pitkään mä oon etsinyt sopivia revittyjä farkkuja, mutta onneksi nyt vihdoin törmäsin sellaisiin. Alennuksen jälkeen niille jäi hintaa vain 25 euroa, mikä on tosi vähän siihen verrattuna, että housuissa on korkea vyötärö, ne on vähän joustavat ja niissä on sopivasti pituutta (!!!)! Miltei täydelliset pöksyt siis. Niken ihanat kengät on myös uudet, jotka oon saanut valita yhteistyön ansiosta Defshopilta. Valinta ei ollut kamalan vaikea, sillä tiesin heti, että haluan uudet Niket. Mustat ja oranssit multa jo löytyikin, joten nämä pinkit oli oiva pari siihen rinnalle! Toimitus kesti vain noin viikon ja kengät tuotiin kaiken lisäksi suoraan kotiovelle  kelpaa! Kaikenkaikkiaan oon siis tosi tyytyväinen kyseiseen verkkokauppaan, kannattaa kurkata jos esimerkiksi Niket, Vansit tai Adidakset (tai moooonetmonet muut merkit) kiinnostaa!

As you can see: mä sain vihdoin jonkun henkilön kameran toiselle puolelle. Mä olin ihan positiivisesti yllättynyt miten hyviä kuvia äiti nyt osasi ottaa, koska aikaisemmilla kerroilla kuvat oli vähän mitä oli – tai siis mun neuvot huonoja... Katsoisitteko mielellään lisääkin asukuvia, nyt kun mäkin hyväksyn nämä äitin räpsäsemät kuvat? :-)

Onko muuten noi pystykuvat liian isoja noin...? Pistänkö mielummin kaksi rinnakkain tai leveyttä ja korkeutta pienemmälle?

12 kommenttia:

 1. Joo jee lisää asukuvia vaan! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Täältä pesee, kunhan vaan saadaan ajankohdat sopimaan! :>

   Poista
 2. Just kiva et pystykuvat on isoja, näkee sen asun paremmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä! Mun kone on vaan niin leveä, että näyttää liian isolta, mutta pääasia, ettei teillä oo näin! :-)

   Poista
 3. Mun mielestä nää kuvat on tosi kivoja! mielellään siis katson useemminkin asukuvia, varsinkin kun sulta löytyy alna niin kivoja vaatteita.:) ja ainakin mulla noi pystykuvat näkyy ihan hyvän kokosina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! :-) Mä vähän epäröin näiden asukuvien kanssa, kun näitä tulee niin harvoin otettua, ettei lopputulos oo aina kaikkein paras..

   Poista
 4. Ihanat noi farkut, ite oon kans pitkään etsinyt sopivia, korkeavyötäröisiä revittyjä farkkuja edellisten hajottua... Mielellään vaan lisää asukuvia ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sit vaan kipin kapin H&Mlle! ;-) Jes, täältä pesee!

   Poista
 5. Ihania kuvia! Ja tykkään ihan hulluna noista farkuista ja kengistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :> Sama täällä, ja lisäksi vielä täydellinen yhdistelmä!

   Poista
 6. Noi kengät on rakkausta ensisilmäyksellä!

  VastaaPoista