7/12/2015

CAESARSALAATTI NUGGETEILLA

Ruokapostauksille on ainakin ennen näytetty peukkua ja sanottu, että saan tehdä myös näistä vähän simppelimmistäkin ruokaresepteistä teille postauksia. Nyt olisi taas luvassa yksi sellainen  todella helppo ja herkullinen, mutta ihan vähän normaalista poikkeava kanasalaatti!

Mähän selitin teille jo aiemmin, miten mä siirryin kanasalaatista lohisalaattiin kanaan kyllästymisen takia. Nyt on kuitenkin käynyt taas niin, että se lohi alkaa pikkuhiljaa tulemaan myös korvista ulos, joten oli pakko keksiä jotain uutta. Just sopivasti kaupassa mulla tulikin mieleen nuggetit ja tämä salaatti ja sitten mä marssinkin nuggettihyllyn kautta kassalle ja kotiin väsäämään tätä herkkusalaattia.

P1010113P1010121

Jos haluat tehdä salaatista täysin samanlaisen kuin mä tein, tarvitset:

jäävuorisalaattia
kurkkua
fetaa
parmesanjuustolastuja
nuggetteja
caesar-salaatinkastiketta
(chian siemeniä)

Joku kyselikin jo edellisessä postauksessa, enkö laita salaattiin ikinä tomaattia tai paprikaa, niin nykyään en oo enää laittanut varsinkaan tomaattia. Mun mielestä se tekee salaatista jotenkin tosi "märän" ja niitä on niin hankala leikata kun ne "sisälmykset" aina tulee sieltä ulos :-D Paprikaa meillä harvoin on, mutta jos on, niin heitän kyllä sitäkin sekaan. Tähän salaattiin kuitenkin sopii mun mielestä parhaiten vaan nämä salaattipohjan ainekset!

P1010107

Tässä salaatissa käytetään siis "normaalin" kanan sijaan nuggetteja, jotka tekee tosta salaatista ihanan erikoisen. Aloitetaan salaatti siis laittamalla nuggetit paistinpannulle paistumaan...

P1010124

Sillä välin onkin hyvää aikaa pilkkoa tämän meidän huikean monipuolisen salaattipohjan ainekset eli salaatti ja kurkku.

P1010127

Mun parmesanlastut oli aika isoja, joten pilkoin nekin aika pieneksi muruksi.

P1010129

Tällä välin nuggetit onkin paistunut jo ja niiden pinta on ihanan rapea, joten pienen jäähdyttelyn jälkeen pilkon myös ne pieniksi "kuutioiksi".

P1010142

Kaikki pilkotut ainekset sekä feta lautaselle, päälle oman mielen mukaan caesar-salaatinkastiketta ja valmis! Mä lisäsin vielä ruokalusikallisen chian siemeniä tohon päälle, koska meillä on äitin kanssa pieni chia-kuuri meneillään. Tosin tajusin vasta ton jälkeen, että noi pitäisi turvottaa nesteessä ennen syömistä, sillä saattaa muuten aiheuttaa nestehukkaa... No, iso lasi vettä päälle niin ei ollut nestehukasta tietoakaan!

P1010149

Niinkuin jo sanoinkin, tähän on ihan älyttömän helppo "resepti", mutta halusin vinkata teille tästä, että kanojen sijaan voi käyttää myös nuggetteja tai vaikka poppiksia, jotka siis on niitä "pallonuggetteja". Muutamat ainakin oli vähän ihmeissään eikä ollut tälläistä vaihtoehtoa ajatelleetkaan, joten toivottavasti tästä oli joillekin muillekin hyötyä ja saatte uusia aineksia teidän salaatteihinne! :-)

13 kommenttia:

 1. Uuu näyttää niin herkulliselta! Ehdottomasti menee testaukseen ;) Kiitos jakamisesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se onkin! Paljon parempaa kuin tavallisen kanan kanssa, oli siinä mitkä tahansa marinaadit. Etenkin, kun paistaa ton "kuoren" oikeen rapeaks asti! Ah... Onneks on vielä jääkaapissa paketti nuggetteja ja muita salaattiaineksia ;-)

   Kiva, jos tykkäsit ja aiot testata! :>

   Poista
 2. Sun blogin kautta otettiin äitin kanssa kokeiluun poppis-salaatti ja nyt se on ihan meijän lemppariruokaa! :-D kannattaa siis kaikkien muittenkin kokeilla :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne poppikset sopiikin salaattiin mun mielestä vielä paremmin! Mut muuten tykkään enemmän nuggeteista, niin sen takia mun tulee yleensä laitettua niitä :-) Kiva, että pääsi kokeiluun!

   Poista
 3. Ei vaikuta kovin terveelliseltä :D mut herkullista varmasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyykö kaiken nyt aina niin kovin terveellistä ollakaan... :>

   Poista
 4. Mä en löydä mistään H&M:n sivuilta noita sun instagram-kuvan housuja!! Auta pliis, ne on ihanat!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on nämä: http://www.hm.com/fi/product/87091?article=87091-A&variant=303 ! :-)

   Poista
 5. pakko tehä ihan vaan kanalla joku päivä samanlaista! noi einesvalmisteet ei oikeen maistu..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän se sellaisenaankin maistu! Ja voihan sitä kanaa itse maustella oman maun mukaan, ettei oo ihan maustamatonta :-)

   Poista
  2. Niin ja nugettejakin on helppo tehdä itse :)

   Poista
  3. Oho, tollasesta en oo ikinä kuullutkaan! Oisko sulla antaa jotain ohjetta? :-)

   Poista
 6. Vitsi en oo tullu ajatelleekskaan nuggetteja salaatissa, sika hyvä! Oon kyllästyny perus kanasalaattiin ni täytyyki joku päivä tehä tätä :-)

  VastaaPoista