7/16/2015

IN & OUT

Vihdoin mäkin pääsin kantamaan korteni kekoon näiden In & out -postausten kanssa! En edes muista kuinka kauan mä oon muiden blogeista näitä lukenut ja ajatellut, että voishan sitä itsekin kokeilla. Ja kuinka monta kertaa mä oon jo alottanut, mutta siihen aloittamiseen se on usein jäänytkin... :-D No, turhat löpinät nyt sikseen, kun mä kerrankin oon saanut jotain aikaiseksi! Mennäänpäs tsekkaamaan mitä mun in & out listalta löytyykään:

19561186261_6c970d0c98_c

HIUSKORUT

PicMonkey Collagejjj

Etenkin kesällä näyttää ihan älyttömän ihanalta kesäiseen asuun yhdistettynä ja kaikista parhaiten hiuskoru sopii mun mielestä rentojen kiharoiden kanssa! Itse oon ihastellut näitä muutamissa kaupoissa, mutten oo vielä ostanut, koska aika vahvasti epäilen, että se jäis vaan kaappiin lojumaan...

CROP TOPIT

PicMonkey Collage

Ei ehkä matalien tai normaalikorkuisten alaosien kanssa, mutta ah – mä rakastan sitä korkeavyötäröisten shortsien/housujen ja crop toppien yhdistelmää! Tästä innostuneena mun vaatehuoneesta löytyykin useampi kappale tälläsiä vähän lyhyempiä toppeja, joita oon ahkerasti yhdistellyt korkeavyötäröisten alaosien kanssa.


"METALLIC TATTOOS"

PicMonkey Collagefff

Jos joku ei oo näihin aiemmin törmännyt, niin ihme! Näitä näkyi varsinkin Ruisrockissa todella monilla, ja jos olisin muistanut, olisin itsekin näitä hankkinut! Näyttää niin kivalta ruskettunutta ihoa vasten.

KUKKAPANNAT

kuukk

Varmasti nähdyin juttu varsinkin festareilla, mutta mun mielestä näitä on näkynyt ihanan paljon myös ihan tavallisina kesäpäivinä. Joskus mä olin ehdottomasti sitä mieltä, ettei nämä sovi tai "kuulu" kuin festareille, mutta miksei näitä vois ihan vain aurinkoisena päivänäkin pitää?


out


LUONNOTTOMAN VÄRINEN TUKKA

PicMonkey Collagedddd

Ei, en vaan jotenkin lämpeä näille. Tiedän kyllä ihmisiä, joilla on esimerkiksi vaaleanpunaiset hiukset, ja joille ne sopiikin aika hyvin, mutta niitä on niin harvassa, että yleinen kuva näistä on vähän njääh.

LÄPINÄKYVÄT (PIKKU)LAUKUT

clearbag

Kuka haluaa näyttää koko maailmalle mitä mukanaan kantaa? Mua ehkä vähän jopa pelottaisi käyttää tällästä, kun yleensä sieltä laukusta löytyy aina ainakin puhelin ja lompakko. Vaikkei ne mahdolliset varkaat niihin käsiksi sen helpommin pääse, mutta tommosen kanssa ne saa ainakin varmuuden, mitä sieltä laukusta muunmuassa löytyy :-D Oonkohan ainoa joka näin ajattelee?

LOUIS VUITTON

lv

Louis Vuitton pääsi Out-listalle ihan vaan brändin hintojen vuoksi. Ei sillä – etten itse tuollasta vastaan ottaisi jos maksettaisi, mutta mä en henkilökohtaisesti ymmärrä, ketä laittaa tonnin (ainakin melkein?) vain laukkuun. Tai monta sataa vain huiviin? Mulla raja menee ainakin siinä muutamassa sadassa, ja tälläkin hetkellä olen pohtinut ja tulen pohtimaan vielä kauan, raaskinko mä sen Michael Korsin laukun ostaa – vaikka töissäkin käyn, eikä se olisi niin suuri rahanmeno kuin työttömänä.

Tiedän, että laatu maksaa ja voin myös sanoa, että lähes kaikki Vuittonin tuotteet on ihania ja miellyttää mun silmää, mutta mun mielestä ne on silti ihan liian kalliita (vaikka se laatukin kyllä maksaa – mutta silti).

SOLARIUM -KUVAT

solkku

Hyh. Hyhhyhhyh. Ylläolevat kuvat on jotain niin järkyttävää. En edes lisää tähän sen enempää, mutta jos joku tällaisia kuvia vielä ottaa niin – lopettakaa heti!!!!!

Mun mielestä tätä postausta oli kiva toteuttaa  jopa niin kiva, että näitä kuvia on nyt kahden muunkin In & Out -postauksen verran! :-D Niitä kuitenkin taas vähän myöhemmin.  Noh, oliko tämä postaus in vai out? Löytyykö samoja innejä tai outteja?

14 kommenttia:

 1. tällaset postaukset on ihania :D

  VastaaPoista
 2. Apua miten joku voi sanoa, että LV on out ihan vaan hinnan perusteella :D tarkoitat siis, että kyseinen merkki on poissa muodista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tonni laukusta on mun mielestä aivan liikaa, oli laatu mitä tahansa :-D Eikä se ulkonäkökään kovin paljoa mua miellytä. En kyllä missään oo puhunut, että se olisi pois muodista, vaikka out-listalla onkin :>

   Poista
  2. voin myös sanoa, että lähes kaikki Vuittonin tuotteet on ihania ja miellyttää mun silmää

   Poista
  3. Ulkonäkö äsken vielä miellytti silmää ja nyt "ei se ulkonäkökään kovin paljon miellytää" :Ddddd

   Poista
  4. Elkäähän nyt olko niin rajuja! Tarkoitin, että se ei miellytä mun silmää todellakaan niin paljoa, että siitä niin paljon maksaisin. On ne kivannäkösiä ja muutaman satasen voisin maksaa, en sen enempää.

   Poista
  5. Halvimmat laukut maksaa Vuittonillakin vain 200-300€, ei ne kaikki maksa tonnia :D

   Poista
 3. Nää lukeutuu kyllä parhaimpiin postauksiin! Ja mä voin kyllä allekirjoittaa jokaisen, paitsi no, oon kyllä kieltämättä harkinnut yhtä LV laukkua (sekin tosin halvimpia...) ;-D

  VastaaPoista
 4. Täysin samaa mieltä noista solkkukuvista! Jotenkin niin "trashy" ja muutenkaan mua ei saisi solariumiin millään hinnalla... kiva postaus, Essi! :-)

  VastaaPoista
 5. Eikä, ihan samoilla linjoilla kaiken kanssa haha! Kivasti oot muuten toteuttanut tän, tosi inspiroiva :)

  http://sanninenblog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Ihan älyttömän kiva postaus, voisi itsekin toteuttaa! Oon melkein kaikista jutuista samaa mieltä, mutta tykkään kyllä pastellihiuksista hirmuisesti :D

  http://sinaviola.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Tosi kiva postaus :) näitä on aina mukava lukea. Samoja juttuja löytyy :)

  http://jemppujemppu.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. Solkusta samaa mieltä, mutta kaikki muu kyllä saa multa peukkua. Esimerkiksi pastellihiuksia tai LV:n laukkuja en omaan tyyliini osaisi kuvitella, mutta monilla näyttää silti todella kivoja!

  Tämmöisiä postauksia on kiva lukea ja nähdä vähän muiden mieltymyksiä :-)

  VastaaPoista