7/23/2015

HOUSE OF BRANDONIN UUTUUDET

Vähään aikaan en ookaan kurkannut House of Brandonin* uutuustuotteita, mutta voi ei mitä ihanuuksia sieltä löytyi! Kaikki lemppareimmat onkin tossa alla olevassa kollaasissa ja kuvan alla linkit suoraan tuotteisiin. Muutamat näistä lähti tilaukseen, mutta niistä lisää kun saapuvat...

Untitled #37


Untitled #37


Muunmuassa nämä tuotteet pisti erityisesti mun silmään Uutuudet -välilehteä selaillessa! Merkkasin hienosti emojeilla mun kaikista lemppareimmat tuotteet ja täytyy myöntää, että olisi kyllä ehdottomasti pitänyt pistää tilaukseen nuo sinikukalliset pöksyt alla olevan kuvan pöksyjen sijaan! Noi housuthan on siis saman malliset kuin tämän postauksen ensimmäiset housut, mutta erikuosia. Ja on muuten pirun ihanat housut. Lisäksi kovasti jäi mieleen nuo lilasävyiset ICANIWILL -merkkiset jumppapöksyt ja rakkautta ensisilmäyksellä oli tuo ruskea villakangastakki. Ah, niin täydellinen!

Uutuksien joukossa oli myös reilusti muitakin urheiluvaatteita, mm. alimmassa kuvassa oikealla näkyvät Niken tuotteet. Nekin on mennyt ihan supernopeasti, joten nyt äkkiä klik-klik tilailemaan, ennen kuin koot loppuu kokonaan!

Untitled #38

Tässä kuvassa siis näkyy mun tilaus. Eli valkoiset Just Jute -farkut, joita on hehkutettu älyttömästi! Toivottavasti on kaiken hehkuttamisen arvoiset niin voisi pistää samantien mustat samanlaiset tilaukseen. Pöksyjen lisäksi tilasin aika tavallisen sini-valkoraidallisen pitkähihaisen paidan, joka taitaakin itseasiassa olla ainoa pitkähihainen peruspaita, mikä mun kaapista löytyy... Viimeisenä ne luottohousut vähän erilaisessa kuosissa – mä tykkään oikein kovasti näistä kaikista! Parempia kuvia saatte kun oon paketin hakenut postissa ja ehtinyt vähän testailemaan ja kuvaamaan ne.

Löytyykö teidän must have -listalta joku ylläolevista tuotteista? :-)

2 kommenttia:

  1. aivan ihanat nuo ensimmäisen kollaasin kukkahousut!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä muuta sano! Ois niin ihanat kesäisenä päivänä, mutta niitä nyt ei kovin usein täällä näy :<

      Poista