7/02/2015

CRAZY SHARK

IMG_0028IMG_0009IMG_0018IMG_0012IMG_0017IMG_0022IMG_0029

Me bongattiin heti ensimmäisenä päivänä rannalta mm. banaanivene sekä muutamia muita hauskoja juttuja, joita voi veneen tai vesiskootterin perässä vetää. Mentiinkin heti silloin ensimmäisenä rantapäivänä tollasen Crazy Sharkin kyytiin ja voi huhhuh! Ei meinattu aluks päästä liikkeelle, kun tämä "patja" meinas koko ajan kipata, kun paino oli vaan yhdellä reunalla, mutta alkukankeuksien jälkeen päästiin vähän liiankin hyvin liikkeelle. Me saatiin lisäkierros yhden kierroksen hinnalla, koska oltiin niin beautiful ladies. Käkätettiin kaikki yhteen ääneen koko toi reissu, ja välillä meinattiin oikeesti lentää tosta! :-D Sanoinkin jo kun oltiin lähdössä liikkeelle, et tarraan sit jostain tytöistä kiinni, koska en uskalla yksin lentää tonne veteen. No, pysyttiin kuin pysyttiinkin onneks kyydissä! Tällä pisteellä oli myös oma kuvaaja, joka napsi kunnon järjestelmäkameralla meistä kuvia ja kierroksen päätteeksi sai ne kuvat ostettua itselleen jos halusi. Me haluttiin tietenkin ikuistaa nämä ja tässä ne nyt on!

Mentiin vielä myöhemmin uudelleen tohon, ja koska meitä oli vain viisi tyttöä (Sofia sairastu jo toisena lomapäivänä ja jäi hotelliin lepäämään) ja rannalla punainen lippu (isojen aaltojen takia), me meinattiin ihan aikuisten oikeesti lentää kaikki tuolta. Räkätettiin taas kun hullut ja oon ihan varma, että se kuului kyllä rantaan saakka :-D Tolla kerralla tuli varmasti hauskempia kuvia, muttei viittitty enää toista satsia kuvia ostaa.

Tämä kierros maksoi molemmilla kerroilla 20 levaa per henkilö, eli 10 euroa. Ja CD, jossa oli meidän kuvat maksoi 30levaa, eli meiltä kuudelta 5 levaa eli 2,50€.

En vaan käsitä mihin nä tunnit päivistä katoaa? Avasin tietokoneen nyt ensimmäistä kertaa sunnuntain jälkeen... Anyways, huomenna suuntana Ruisrock, tulkaahan moikkailemaan jos törmätään! ♥

3 kommenttia:

 1. Näyttää jotenkin kivalta mutta sitten taas toisaalta aika karmivalta! Mua ei sais ikinä tollaseen!! Varsinkaan kun kerrot tässä että meinasitte oikeasti lentää tuolta hyrr :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko myöntää, että mua kyllä jännitti toi ihan älyttömästi ennen kun mentiin ton kyytiin! Pelkäsin oikeesti, että ainakin sata haita hyökkää heti mun kimppuun ja jotenkin oli vaan tosi hirveä ajatus kun mietti, et jos tuolta oikeasti putoo niin miten syvää siinä kohtaa jo on ja miten kaukana rannasta jo ollaan :-D Ja miten tohon patjalle ois sit enää päässyt edes takas?! No, onneks noi jäi vain ajatustentasolle, eikä tollasta oikeasti tapahtunut!

   Poista
 2. Cooool! Toi näyttää niin hauskalta!

  VastaaPoista