7/18/2015

LATELY

Viime aikoina mä olen...

P1010484
P1010049mv

...ottanut oikeasti ihan jatkuvalla syötöllä koirista kuvia! Melkeen jopa ihan liikaa, koska usein ne jää vaan kameraan  vai onko siellä joku, jolle kelpaisi vaikka ihan kokonainen postaus meidän karvakuonoista? Vaikka sitten pienen esittelyn kera, jos sinne on eksynyt joku uusi lukija, joka ei näistä paljoa mitään tiedä vielä :-)

P1010084

...lähestulkoon juossut Bikbokiin, kun näin Instagramista, että liikkeeseen on tullut tätä mekkoa! Bongasin sen jonkun ulkomaisen Bikbokin Instagram-tililtä jo monen monta kuukautta sitten, mutta silloin tätä mekkoa ei tainnut tulla Turun liikkeeseen lainkaan tai ne oli jo ehtinyt loppumaan. Mutta, nyt mä vihdoin sain sen! Niin ihana päällä, tykkään superisti. Parempia kuvia myöhemmin!

P1019858

...tästä on onneksi jo pari viikkoa aikaa, mutta oltiin me silti vähän myöhässä näiden ylioppilas- ja valmistujaisjuhlien kiitoskorttien kanssa! En tiedä miksi, mutta jotenkin oli vaan niin vaikea saada aikaiseksi kävästä siellä Rajalan liikkeellä teettämässä nämä. No, niinkuin tiedätte, parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

P1010154
P1010358

...löytänyt varmaan kahden vuoden metsästyksen jälkeen kivat rikotut farkut, joissa korkea vyötärö ja tarpeeksi pituutta munkin jaloille! Eikä tunnu päälläkään yhtään sen hassummalta ;-) Nämä päällä tulossa huomenna vielä asukuvia.

P1010285P1010302P1010266

...rakastunut vielä entistä syvemmin tähän Macin punaan! Sen sävy vaan on niin täydellinen, rakkautta. (Kuvassa laitoin punaa vaan vähän ja kuvakin vähän vie pigmenttiä pois, on oikeasti siis about tämän värinen.)

P1010397

...käynyt hakemassa mun ja Eetun valmistujais- ja ylioppilaskuvat! Itse kuvaan oon ihan tyytyväinen, mutta niinkuin arvelinkin, olisi tukka pitänyt tuona kuvauspäivänäkin käydä laittamassa kampaajalla, mun oma kädenjälki ei ihan miellytä mun silmää.

Nyt täytyy kiiruhtaa kaupan kautta hakemaan poikaystävää linja-autoasemalta! Täytyis keksiä vielä jokin hyvä ruoka, mitä tänään mä voisin tolle mun inttipojulle tehdä...

9 kommenttia:

 1. Aivan ihana toi uusi mekko ja farkut! :) saanko udella, että mistä liikkeestä farkut tarttuivat mukaan?:) Oon pitkään jo yrittänyt etsiä rikottuja farkkuja missä olisi korkeampi vyötärö mutta ei oo missään sattunut vielä kohdille :( mutta noi sun omat on kyllä ihanat! :) niin ja minä olisin ainakin kiinnostunut lukemaan postausta teidän ihanista karvakuonoista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Farkut on tilattu H&M aleista, ne olikin ihan superlöytö! Hintaakin jäi "vaan" 25euroa, mikä ei oo mun mielestä paha farkuista. Noista taisikin olla jo kaikki koot menny, mutta toivottavasti löydät esim H&M liikkeestä sulle sopivat! :> Kiva kuulla, että oot kiinnostunut, tekisin semmosen mielelläni!

   Poista
 2. Oii ois ihanaa nähä koko postaus teidän karvakuonoista :) <3!

  VastaaPoista
 3. ehdottomasti postaus karvakuonoista! :-)

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva postaus! :) Ja tuo huulipuna näyttää niin hyvältä, täytyy käydä itsekin tsekkailmemassa noita Macin punia!

  http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ihan huippuja, eikä se parikymppiä paljoa kirpase! Ja värivalikoimakin superlaaja :>

   Poista
  2. Teijän koirat on nii sulosia joten ehdottomasti heille oma postaus!!!:3

   Poista