10/03/2014

UUTTA HUONEESSA

Moikka! Mä viettelen tällä hetkellä tuttuun perjantaiseen tapaan vapaapäivää ja otinkin tehtäväkseni kuvailla teille muutamat uudet jutut. Tällä kertaa ei kuitenkaan oo kyse vaatteista, vaan sisustusjutuista!

Kaikki alla olevat jutut tilasin silmällä pitäen omaa kotia, joten kaikki on semmosia mitkä mä otan myös omaan kotiin mukaan, mutta jotka sopii myös mun tämänhetkiseen huoneeseen!

lamput5

Kauniisti kirjaillut tyynyliinat verotti mun lompakkoa reilu kolmen euron verran. Nämä tosin ei sovi kauheen hyvin yhteen mun tähtikuvioisen päiväpeiton kanssa, mutta onneksi voin aina välillä lainailla vanhempien vaaleaa päiväpeittoa.

lamput9lamputtt11

Nyt vihdoin tämä helmalakana on mun! Siitä asti kun ollaan tähän muutettu oon mä etsinyt tällästä mun sänkyyn, mutten oo ikinä raaskinut ostaa, kun ne on niin kamalan tyyriitä. No, tämä maksoi "vain" vähän yli parikymppiä, mikä ei mun mielestä oo hirveen paljoa tälläsestä! Nyt mä vihdoin sain sen, mikä mun huoneesta  tai siis sängystä on jo pitkään puuttunut.

lamput66

Ihana sisustusnaulakko "Love" -tekstillä taitaa jäädä odottelemaan sitä omaa asuntoa, sillä sille ei oikein löydy mitään sopivaa paikkaa mun tän hetkisestä huoneesta. Tämä kaunokainen maksoi vain vähän vajaa neljä euroa.

lamputtlamput4
lamputt3lamput2lamput1

Paketin odotetuin asia: uusi pöytälamppu. Jos mun pöydällä on aikaisemmin joku lamppu ollut, on ne aina ollut vaan jotain vanhoja, ei edes täysin ehjiä pöytälamppuja, mutta jotka on kuitenkin ajanut asiansa ihan ookoosti. Siinä vaiheessa kun näin kaunis lamppu maksoi vain vähän yli kymmenen euroa, ei tarvinnutkaan montaa kertaa miettiä tilatakko vai ei. Lampun normaalihinta oli pari senttiä vajaa 50 euroa, joten alennus oli "ihan hyvä" ;-)

Kaikki tuotteet on siis tilattu Jotexilta! Sieltä löytyy tosi halvalla ihania juttuja kotiin ja kaikenlisäksi me uutiskirjeiden tilaajat saadaan lähes päivittäin mahtavia alennuskoodeja sähköpostiimme. Esimerkiksi eilen oli mahdollisuus saada -50% pois tilauksen kalleimmasta tuotteesta, ja mähän hyödynsin heti tämän alennuksen ja tilasin yhden superkivan jutun! Senkin tuotteen normaalihinta oli hiukan vajaa sata euroa, mutta mä maksoin ton alennuksen jälkeen siitä enää 35 euroa. Siitä kuitenkin lisää vasta kun se saapuu ;-)

Miltä mun uudet sisustushankinnat näyttävät teidän silmäänne? :-)

6 kommenttia:

 1. Tosi kivoja ostoksia! :) Toi lamppu ja varsinkin sen malli jäi mieleen, täytyykin käydä tsekkaamassa lamppuvalikoimat...

  Muuten millasessa talossa asut? Kuinka kauan oot siinä asunut? Tykkäätkö asua siellä? Olisko postaus teidän talosta mahdollinen? :) Uskon et monet tykkäis! Eikä siinä tietenkään tarvii mitään tarkempaa esim. asuinpaikkaa kertoa, mut tommosta yleistä ja kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-)

   Asun perheeni kanssa omakotitalossa, oiskohan nyt kahdeksas vuosi menossa. Tykkään tosi paljon, rakastan tätä taloa! :-) Postauksesta en osaa sanoa, katsotaan jos edes jotain pientä postausta saisin aikaiseksi ;-)

   Poista
 2. Tosi ihanan näköisiä juttuja oot löytänyt! :) Itsekin tykkään kovasti sisustamisesta ja olenkin ostanut omaa asuntoa silmällä pitäen paljon kaikkia kivoja yksityiskohtia valmiiksi. Jotexilla on kyllä hyvä valikoima kaikkea sisustustavaraa!

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mäki tykkään tosi paljon! :-) Jotex on mulle aika uusi tuttavuus, mutta koitan sinnikkäästi pysyä poissa sieltä, etten vaan tekisi enää muita löytöjä... Mäkin oon pitänyt näitä hankkiessa silmällä just sitä omaa kotia, ja kaikki nämä otan ehdottomasti sinnekin mukaan! :-)

   Poista
 3. En oo nyt ihan 100% varma oonko sekottanu sut johonki toiseen henkilöön mut kysympä nyt kuitenki :D eli minkä malliset ne bikbokin hyvät farkut on? siis ne mitkä on dr denimin tyyliset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua! Anteeksi, toivottavasti huomaat tän... Eli siis ne aikaisemmat farkut oli väärät, sekotin ihan kokonaan. Mut siis ne mun farkut on nämä

   http://bikbok.com/fi/Categories/Collection/Never-Denim/JP-Higher-Flex-99/p/7134708-990-Black

   On just sopivasti vähän alennuksessakin! ;-) Ja on siis oikeasti superpaljon paremmat kun Dr. Denimit!

   Poista