10/30/2014

LOKAKUUN SOITETUIMMAT

Olin koko viimeviikon sairaslomalla ja sinä aikana tuli luonnollisesti tylsyyden takia kuunneltua paljon musiikka. Niin niitä vanhojakin kipaleita, kuin myös niitä uusimpia löytyöjä. Näin postausideoiden ollessa vähissä ja kameran muistikortin ollessa tyhjä, ajattelin jakaa teillekin ne eniten soitetuimmat kappaleet! Osan mä jätin pois ihan siitä syystä, että jokainen teistä on ihan varmasti saanut jo yliannostuksen niitä biiseistä :-D Ei sillä, etteikö nämä allaolevat sois lähes jatkuvasti radiosta, mutta toivottavasti edes joku löytää uutta kuunneltavaa tästä listasta!
Sellaista soi mun tietokoneelta etenkin viime viikolla! Mun viikonloppui alkoi poikkeuksellisesti jo eilen, ja tänään ohjelmassa on ollut kynsien tekoa ja autokoulun kakkosvaiheen suorittamista. Huomenna oli tarkoitus lähteä poikaystävän luo Espooseen, mutta siirretiin se sittenkin ensi viikolle, kun molemmilla viikonloppu täynnä ohjelmaa! Viikonloppuna onkin paljon kivoja suunnitelmia ja sunnuntai taas on kokonaan pyhitetty koulutehtäville. Ensi viikko onkin viiminen viikko koulussa, nimittäin reilu viikon päästä maanantaina menen koulun sijaan töihin  on taas työssäoppimisjakson vuoro! Seuraavaksi kouluun palaankin sitten vuonna 2015, pari viikkoa vajaa yhdeksäntoista (what?!?!??!) vuotiaana.

Tälleen asiasta toiseen, oiskohan pian taas kysymyspostauksen aika? Edellisestä on jo vierähtänyt vaikka kuinka kauan!

4 kommenttia:

 1. Ihanaa teit tällaisen musapostauksen! Oon kyllästynyt tänhetkisiin biiseihin mitä kuuntelen ja etsinyt koko ajan uusia, kiitos!! :)

  VastaaPoista
 2. Kivaa vaihtelua! :) Ja hyvä idea toi kysymyspostaus, tee ihmeessä! Uskon et monilla, varsinkin uusilla lukijoilla, olis kysyttävää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :-) Pistetään se kysymyspostaus tulille lähiaikoina!

   Poista