10/06/2014

WEEK 40

EDIT// Käykäähän kurkkaamassa bannerin alta löytyvästä "For sale!" -välilehdeltä kaksi upeaa wanhojentanssimekkoa, jotka etsivät uusia omistajia! :-)

o

Lähdettiin torstaina superextemporee kaverin kanssa Siipiravintolaan! Mä en tuu ikinä kyllästymään noihin kierreranskalaisiin ja mozzarellatikkuihin, ehkä parasta roskaruokaa mitä tiedän! Myöhemmin meidän seuraan liittyi vielä Iida ja Venla :-) // Jotexin paketti oli pakko käydä hakemassa heti, kun saapumisilmoitus tuli puhelimeen...ja sen jälkeen äkkiä sisälle katsomaan mitä paketti piti sisällään! // Mun lauantaiaamu alkoi ihanalla ja reippaalla zumballa.

1233328_584437658348989_7467881637582373112_n

Autoin äitiä yks päivä vähän työjutuissa ja kuoritin noin viissataa kirjettä ja heitin vielä kirjekuorien päälle osoitetarrat. Huh! // Lempparikengät jalkaan ja ulos nauttimaan ihanasta syksystä ja auringosta! // Kävin viikonloppuna pikaisesti postissa hakemassa yhden paketin ja Myllyssä, sillä Seppälässä oli kutkuttava tarjous  kaikki neuleet 16,95€. Yllättävän vähän kivoja neuleita tuli vastaan, mutta ylläoleva ihastutti mua sen verran, että kiikutin sen kassan kautta kotiin :-) Ajattelin itse vielä kutoa tohon vyötärölle vyön, jolla saa vähän "muotoa" tohon telttaan.

10509549_584437621682326_3892294140266751140_n

Niin ihana syksy! Toivottavasti naapurit ei katsonut ikkunasta kun mä tyhmänä hymyilin pihalla yksikseni :-D // Viikonloppu meni agilitykisoissa. Lohduttavaa, että niin monet huipulla olevat mokaa edes joskus! // Väsyneenä agilityn jälkeen vielä päivän myöhäisimpään jumppaan... // Odotin ihan erilaista näkyä yksi ilta, kun lähdin tallilta myöhään ajelemaan kotiin. Olin jo varautunu siihen pimeään taivaaseen ja pimeään kaupunkiin, mutta onneksi turhaan! Oli rauhoittavaa ajella ratsastuksen ja jumpan jälkeen väsyneenä kotiin tällasissa maisemissa.

2 kommenttia:

 1. Moikka Essi!

  Mitä mieltä oot tästä:
  Koira opetettiin pentuna sisäsiistiksi, mutta sitten noin parivuotiaana yhtenä päivänä kun oli monta tuntia yksin, oli tehnyt asiansa sisälle. Ja siitä asti on tapahtunut sama juttu muutaman kerran viikossa, aina silloin kun kukaan ei ole näkemässä. Koira viettää hyvää koiranelämää neljän kaverinsa kanssa eikä mitään muita ongelmia ole. Koiraa viedään monta kertaa päivässä ulos ja aina tekee asiansa. Ei voi myöskään olla protestointia yksinjäämisestä, koska usein ihmiset ovat kotona, mutta eri paikassa, kun näin tapahtuu. Miten aikuisesta koirasta saa kitkettyä tavan pois, kun ei ole koskaan näkemässä... Torumisen pitäisi tapahtua vain silloin kun yllättää koiran itseteossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! :-)

   Mä en kauheesti tiedä koirien kouluttamisesta, mutta luulen, että teidän koira vaan protestoi ja osottaa mieltään, kun hänet on jätetty yksin. Kuitenkin kun hänet on pentuna opetettu sisäsiistiksi, en usko tai osaa kuvitella, että olisi mistään muusta kyse :-(

   Meidän Sofi tekee tota samaa välillä, ja nyttenkin mun ollessa viisi päivää matkalla, oli se repinyt mun huoneen hyllyiltä tavaroita alas ja pureskellut niitä.. Riippuu toki koiran luonteestakin, mutta ainakin Sofilla toi oli selvää mielenosotusta! En osaa valitettavasti kuitenkaan sanoa, miten ton sais kytkettyä pois, muutenkun niin, että joku teistä ois sit aina kotona :-( Kannattaa ihan rohkeesti kysyä joltain koirakouluttajilta apua, niiltä tulee paras apu! :-) Toivottavasti saatte asian hoidettua kuntoon ja superisti tsemppiä!

   Poista