10/13/2014

WEEK 41

koko

Tässä näkyykin se jälkeenpäin Jotexilta tilattu ihanuus! Lamppu sopii ihan älyttömän hyvin mun huoneeseen, kun päiväpeittokin on harmaa-valkoista tähtikuosia. Verhot pitäisi vielä vaihtaa vaaleanharmaisiin, niin sit mun huone ois niin matchimatchi! ;-) // Noora tuli Jyväskylästä tänne Turkuun meidän luo viikonlopuksi, ja vein hänet ja Sannin ekaa kertaa syömään Siipiravintolaan! Molemmat tykkäsi, enkä ihmettele. // Ripsihuollon jälkeen kävin pikaisesti pyörähtämässä muutamassa vaatekaupassa, mutta mitään ei tarttunut mukaan, koska tällä hetkellä me olemme lentokoneessa matkalla Berliiniin! Oon vahvasti sitä mieltä, että sieltä löytyy varmasti paljon kivempia vaatteita.

ko

Kirjoitushetken #atm! Matkalaukku oli lattialla todella pitkään tyhjänä, mutta loppujen lopuksi sain aika hyvin pakattua jo edellisenä iltana. Tänä aamuna oli vielä vähän aikaa tarkistaa, että kaikki tavittava on mukana. // Kampaajan jälkeinen selfie! Mitä tykkätte mun uudesta tukasta? // Mun vauva täytti perjantaina 2 vuotta!  // Ennen Nooran asemalle heittämistä käytiin vielä herkuttelemassa Froyoilla!

kokoko

Siellä vakkari- ja lempparikampaajan hoivissa, TK Hiuskulmassa! Tarua ja eloisia hiuksia olikin jo ikävä :-) // Shoppailukierrokselta palaamassa takaisin autolle! // Heti perjantaina Nooran saavuttua mentiin hänen toiveesta jälleen meidän vakkaripaikkaan syömään, eli kiinalaiseen. Mä oon vähän jämähtänyt noihin possupalloihin, mutta seuraavalla kerralla voisin ottaa härkää ja nuudelia! // Selfie pt. 2, kampaajan jälkeen tämäkin ;-) Mä niin tykkään tästä uudesta tukasta!

14 kommenttia:

 1. mistä tuo valkonen röyhelöpaita on?

  VastaaPoista
 2. Missä toi froyo-paikka on, mistä ootte ostanu noi froyot? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hansassa, siinä Tigeriä vastapäätä! :-)

   Poista
 3. Tuo sun uus tukka on aivan jumalaisen ihana! <3

  VastaaPoista
 4. puhuuks kaikki turussa ihmisist sillee 'hän' (hänen toiveesta...). ku mun serkkuki on turusta ja se ei koskaa sano 'se' jostai ihmisest nii onks tää nyt joku sattuma vai puhuuks kaikki turussa sillee haha :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kaikki! :-D En tiiä hirveen monia, jotka puhuis noin. En vaan tykkää käyttää "se" -sanaa kenestäkään elävästä oliosta, vaan käytän sit "hän" ja esineistä "se" :-D Haha!

   Poista
 5. Siis WAU mitkä hiukset! Rakastuin ihan totaalisesti!! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaww ootte ihania! Mäki tykkään näistä sikana :-) Kiitos! ♥

   Poista
 6. Sopii tosi hyvin noi uudet hiukset!! :-)

  VastaaPoista