10/25/2014

TOP 5 KOSMETIIKKATUOTTEET

PA234949PA234937

Näin pimeänä ja synkkänä lauantai-iltana ajattelin tulla vilauttamaan teille mun uusimpia kosmetiikkalemppareita! Osa on kuulunut lempparit -kategoriaan jo pidemmän aikaan, mutta ainakin muutama uusi lemppari on ilmestynyt myös niiden vanhojen joukkoon.

PA234981PA234987

Lumenen Kirkastava Tehohoito on kaikista uusin tuote mun kosmetiikkavalikoimassa. Äiti osti tän mulle Citymarketista, kun melkein kaikki Lumenen tuotteet maksoi vain viisi euroa. Oon päässyt testaamaan tätä vasta pari kertaa, mutta ainakin ensivaikutelma on tosi hyvä! Tuote jättää ihon tosi tasaiseksi ja pehmeäksi. Tämä käy vähän niinkun pohjustusvoiteestakin, joka on ollut ostoslistalla jo jonkun aikaa! 

PA234993PA234995

Neutrogenan pore & shine daily scrubit tuli mun ymmärtääkseni kaupanpäällisenä, kun osti muita Neutrogenan tuotteita. En yleensä viitsi edes testailla näitä näytepakkauksien tuotteita, mutta tällä kertaa päätin kokeilla, koska kuorintavoide on ollut mun hankintalistalla jo pidemmän aikaa. En kuitenkaan oo pitänyt kiirettä sen kanssa, kun se ei mikään ihan pakollinen ole! Ja onneksi en olekaan pitänyt, sillä nämä osoittautui tosi hyviksi! Jättää ihon ihanan raikkaaksi ja oikeasti tuntuu siltä, että iholta olisi lähtenyt kaikki kuona-aineet pois. Kymmenen pistettä siis tälle tuotteelle! Ostan ehdottomasti isomman pakkauksen kun nämä kaksi pienempää loppuvat.

PA234998PA235000

Dermosilin kosteuttava hiusnaamio onkin ollut mun käytössä jo pitkään. Ensimmäisellä kerralla mä sain melkein täyden purnukan mammalta, joka oli tätä itselleen tilannut, muttei hänen kuitenkaan tullut käytettyä. Siitä lähtien mä oon tilannut tätä aina lisää, ihan ehdoton tuote edes vähän kuiville hiuksille! Mulla on nimenomaan juuri se ongelma mun hiuksien kanssa, että vaikka latvoja leikattaisi joka päivä, ne näyttää silti vähän kuivilta. Tämä kosteuttava hiusnaamio auttaa siihen, eikä varmastikaan tee huonoa pituuksillekaan ;-)

PA235005

Nivea Soft -rasva tarvitseeko tämä edes perusteluja? Tätä mä oon käyttänyt jo useamman vuoden ja siitä lähtien se on ollut mun ihan ykkösrasva! Mä ite tykkään semmosista vähän paksummista ja "rasvasemmista" rasvoista, joita tämä just on.

PA234953PA234956PA234964

Mary Kay satinhands. Mary Kay on tuotemerkkinä mulle ihan vieras, mutta parilta kaverilta oon kuullut varsinkin niiden meikkivoiteista todella paljon hyvää! Mulla ei kuitenkaan oo mikään "ongelmaiho" mitä tarvitsisi sen enempään peitellä, joten itse en ole niitä meikkivoiteita päässyt testaamaan. 

Mun kaverin isä on Mary Kayn konsultti, joten heiltä löytyy luonnollisesti tosi paljon Mary Kayn tuotteita, Pääsin yks päivä koittamaan tätä käsienhoito settiä ja tykästyin siihen tosi paljon! Aikaisemmat mun käyttämät käsisetit on antanut sen pehmoisen tunteen vain hetkeksi, mutta nämä jättää sen ihanan tunteen käsiin paljon pidemmäksi aikaa. Pistinkin heti tilaukseen itelleni ihan oman satinhands -käsisetin ja tälle on tullut todella paljon käyttöä! Joka sentin arvoinen, suosittelen :-)


Yksi uusi myös jo lemppariksi muodostunut tuote on Four Reasonsin Hair Powder hiuspuuteri, joka on myöskin ihan uusi tuote mulle! Mulla on vähän huonoja kokemuksia hiuspuutereista, kun kaikki ne kolme, joita mä oon testannut on jättänyt hiukset ihan rasvaisen näköisiksi. En tiedä osasinko laittaa sitä oikein, vai mistä kiikasti, mutta sen jälkeen jätin hiuspuuterit muiden käyttöön! Meidän Berliinin matkallamme mä kuitenkin lainasin tätä Four Reasonsin hiuspuuteria kaverilta ja se teki hiuksista tosi kivat eikä lainkaan rasvaisia. Mulla on niin ohuet ja lättänät hiukset, että tolla sai tosi hyvin just sitä paljon kaivattua tuuheutta tyveen. Kävin heti matkan jälkeen ostamassa oman hiuspuuterin, mutten muistanut sitä valitettavasti kuvata. 

6 kommenttia:

 1. Mistä tota dermosilin hiusnaamiota saa tilattua? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dermoshopista, mutta nyt kun katoin, niin sitä ei löydy valikoimasta? On varmaan loppunut, kannattaa kysäistä koska mahtaa tulla lisää! :-)

   Toinen testaamisen arvoinen tuote on tämä kiiltoseerumi: https://www.dermoshop.com/fi/products/3430-kiiltoseerumi?r=%2Ffor%2Fhair . Ihan paras!

   Poista
 2. Miten oot saanu tän blogin ulkoasussa ton sun kuvan näkyyn noin isona? Ja millä ohjelmalla oot tehny bannerin? Jotenkin tosi hyvännäkönen ulkoasu sulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muokkasin sitä vaan Paintilla isommaksi :-) Banneri on tehty vaan Dafontista otetulla fontilla ja Paintilla. Kiitos, ihana että tykkäät!

   Poista
 3. Toi Mary Kayn setti on ihana, tekee kädet niin pehmeiksi ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on, ja niin tekee! Ihan huippu tuotteita :-)

   Poista