1/31/2014

Vastauksia

MINUSTA:- Käytätkö enää ollenkaa formspringiä? :-( Luin sun vastauksia varmaan 2 vuotta, nyt tuntuu tyhjältä... Pakko sanoa, että en oikeastaan ollenkaan. Sen jälkeen kun varmaan 70% formspringin käyttäjistä siirtyi ask.fmmään, mä koitin sinnitellä formspringissä mahdollisimman pitkään, mut siinä vaiheessa eli nyt kun kysymyksiä tulee kuukaudessa kolme, ei siellä oo oikeen järkeä käydä enään... :-( Mut löytää kuitenkin ask.fm -sovelluksesta nimellä essielena, jos haluaa mun juttuja seurailla muualtakin kun täältä!

- Miksi koskaan aloitit bloggaamisen? Oliko siihen joku tietty syy? Mun täytyy myöntää, etten oikeasti muista :-D Uskon, että osaksi sen takana oli kuitenkin se, että niin moni kaveri perusti blogin. Mäkin päätin siis lähteä koittamaan miltä tämä tuntuu, ja kavereista poiketen – täällä mä olen edelleenkin! Innostuin vasta tän myötä kuvailemaan, joten ainakaan se syy ei ollut. Kai siinä vaan kiehto joku, että pääsee kertomaan päivistään ihan julkisesti nettiin :-)

- Monta kertaa elämäsi aikana oot seurustellu? Tän lisäksi kerran vakavasti, tosin tämä tänhetkinen suhde on jo nyt monta kertaa pidempi kun tuo aikasempi :-) Me ei oikeen sovittu yhteen.

- Onko vaikeeta elää kaukosuhteessa? Ei se ole, kun siihen osaa asennoitua oikein. Voin suoraan sanoa, ettei kaukosuhde toimi ilman kunnon luottamusta. Vaikka me ollaan luotettu toisiimme koko ajan, mä voin ainakin myöntää, että (varsinkin aikaisemmin) joka kerta kun Otto meni johonkin juhlimaan, mulla heräsi aina kauheet epäilykset. Mut ajan kanssa nekin jäi, eikä meillä kummallakaan oo enää mitään ongelmaa sen suhteen :-) Toinen juttu on se, että muilla saattais tulla sen viikon aikana hirveä ikävä. Just sen takia kaukosuhteet on se mun juttu, koska a) mulla ei ikinä olisi aikaa nähdä arkisin ja b) liika näkeminen saa mut vaan ja ainoastaan ahdistuneeksi. Välillä mullakin iskee kova ikävä, varsinkin niinä kertoina kun ei nähdä kahteen viikkoon, mutta asiaa helpottaa tosi paljon se, ettei tä oo ikuisesti jatkuvaa ja mahdollisesti jopa parin vuoden päästä me asutaan yhdessä saman katon alla :-)

- Tiiätkö vielä mitä teet kauppiksen jälkeen? - Tiedän, mutten vielä ihan hirveen tarkkaan. Valmistumisen jälkeen aion vaan levätä pari kuukautta, jonka jälkeen alan etsiä töitä. Aion siis pitää ainakin yhden - ehkä kaksikin välivuotta, koska nyt just on semmonen olo et opiskelusta on pakko saada kunnon lomaa :-D Välivuosien jälkeen ois tarkotus hakea opiskelemaan jotain kauneudenhoitoon liittyvää, ja toivon, että siitä mahdollisimman pian saisin tehdä ihan sen oman alan töitä. Unelma ois siis valmistua kosmetologiks, mutta saa nähdä mitä elämä tullessaan tuo ;-) Mäkään en siis oo ihan varma vielä mun tulevaisuudesta, mutta jotain ylläolevan tapaista mä toivoisin sen olevan.

- Ootko sä nähnyt Oton kavereita ollenkaan? Jos joo, ketä (nimet)? - Oon nähnyt, mutta miks sua kiinnostaa niiden nimet? :-D Kuitenkin, oon nähnyt paria sen poikakaveria ja sit vähän useampia tyttökavereita.

- Onks sulla läheiset välit sun perheenjäseniin? - On tosi läheiset!

- Tykkäätkö enemmän, että on laaja kaveriporukka ja ei-niin-tiivis vai sit pieni ja tiiviimpi? - Riippuu vähän miten kukin määrittelee laajan, mutta tähän kuuden hengen tiiviiseen kaveriporukkaan oon tosi tyytyväinen! :-)


- Ootko mustasukkanen helposti (kavereista ja poikaystävästä)? En mä kavereista kauheen mustasukkanen oo, koska me ollaan aina oltu niin läheisiä etten osaa edes "pelätä", että joku toinen tulisi vaikka mun tilalle. Poikaystävästä en oo enää kauheen mustasukkanen, mutta suhteen alussa olin välillä ihan hirviö :-D

- Jos saisit asuu jossain muualla kun siellä missä asut, niin missä asuisit? Ehdottomasti Tukholmassa! Se on kaupunki, johon mä aina rakastun enemmän ja enemmän ja voisin hyvin kuvitella itseni sinne.

- Matkusteletko paljon? En, tosi vähän itseasiassa! Oon aika huono lähtemään kotoota mihinkään, ettei se edes pahemmin mua haittaa :-D

- Missä kaikissa maissa oot käyny? Ruotissa, Puolassa, Tanskassa ja nyt huhtikuussa me mennään Saksaan.

- Luonnollinen hiustenvärisi? Hmm, semmonen perussuomalainen, toisin sanoen maantienharmaa? Syntyessäni se oli pikimusta, siitä parin vuoden päästä oltiinkin jo ihan blondeja, mutta nyt se taitaa olla semmonen tylsä harmaa, mikä suurimmalla osalla suomalaisistakin on.

- Omistatko mopoo/skobaa/mautoo? En. 


- Luetko paljon blogeja? Joo, seuraan bloggerin kautta varmaan 200 eri blogia.

P1250621


- Onko suhun omasta mielestäs helppo tutustuu? En osaa yhtään sanoa. Toisaalta joo, koska oon puhelias ja sosiaalinen, mutta toisaalta mun on aika hankala luottaa uusiin ihmisiin... Mielelläni kuitenkin tutustun semmosiin ihmisiin, jotka vaikuttaa mukavilta ja semmosilta et saattaisin tulla yllättävän hyvinkin niiden kanssa toimeen.

- Sano Turussa jotain hyviä rafloja ja kahvipaikkoja? Fontana, di Trevi, Amarillo ja Blanko on mun ehdottomia lemppareita ruokapaikoista! Kahvilla mä tykkään käydä Börssissä, Fontanassa ja Coffee Housessa :-)

- Turun parhaimpia baareja? Haha, kävin vasta viikonloppuna ekaa kertaa baarissa, mut ainakin toi Amarillo vaikutti tosi kivalta!

- Mitä mieltä oot yleisesti turun miestarjonnasta? Ulkonäöllisesti hyvä, sisäisesti tosi huono. Tai sit mä oon törmännyt vaan niihin idiootteihin :-)


- Hyviä tapahtumia Turussa? Siis meinaatko ihan mitä vaan tapahtumia? Esimerkiksi Ruisrock on tosi kiva tapahtuma ja aikaisempina vuosina Botellon yms oli ihan kivoja, mutta valitettavasti ne on mennyt nykyään siihen, että 12-vuotiaat pyörii puolalasti ympärikännissä Turun keskustassa... Se ei enää oikeen iske, mut Ruisrockin lisäksi Aurafest on myös kiva tapahtuma!


- Mistä noita Lexingtonin tuotteita saa? Täältä päin esimerkiksi Living Deauvillestä, Stockmannilta (ainakin joskus on saanut?), Loviisan Aitasta ja Sokokselta saa ainakin Lexingtonin kosmetiikkatuotteita, muttet varmaan tarkottanut niitä... :-)

- Millaisessa talossa haluaisit asua aikuisena? Isossa tiilisessä omakotitalossa, jossa ois iso aidattu piha meidän koirille. Ah, unelma!


- Mikä oli sun haaveammatti pienenä? Eläinlääkäri, tosin se on vieläkin nimenomaan haaveammatti...


- Lempi ruoka ja mistä ruuasta et tykkää? Entä juomat? Lempiruokia on monia, mutta muutamia ehdottomia lemppareita on kotiruoista perunamuusi ja makkara-/nakkikastike, lasagne ja uuniperunat + kana-/kinkkutäyte, mutta ihan semmosista ravintolaruoisat lemppareita on Amarillon Chicken pocket ja Fontanan kana-caesar "leipä", jonka oikeaa ja hienompaa nimeä en nyt muista... :-D En tykkää siskomakkarakeitosta, mutta muuten oon aika kaikkiruokanen. Juomista lemppareita on jääkylmä vesi, cokis ja appelsiinimehu, ja kalja on ehdottomasti pahin juoma!


- Mitä pelkäät? Yksinkertaisesti vaan sitä, että jään yksin. Että ihan kaikki mun rakkaimmat ihmiset lähtis mun luota pois ja jäisin oikeasti yksin... Onneks tommosta ei oo hirveen todennäkösesti tapahtumassa, mutta "realistisempia" pelkoja on mm. etten ikinä valmistuis jostain kumman syystä, tai etten sais oman alani töitä mistään. 

- Ootko muuttanut monta kertaa? En montaa kertaa, ihan muutamia vaan.


- Tykkäätkö joulusta? Kenen kanssa vietät sen? Rakastan joulua! Me ollaan aina vietetty joulu perheen kesken ja myös mamma on tullut meille :-)


- Ootko koskaan ollut ulkomailla? Missä? Tosi vähän, mutta mm. Ruotsissa, Tanskassa ja Puolassa.


- Mitä odotat eniten tällä hetkellä? Ehdottomasti mun valmistumista! Se on semmonen mistä mä oikeasti haaveilen joka päivä, mutta myös esimerkiksi meidän tyttöjen Himoksen reissua odotan kovin innoissaan.


- Meikkaatko joka päivä? Arkisin ainakin joo, jotenkin turvallisempi olo mennä kouluun niin et on edes jotain nassussa :-D Yleensä viikonloppusin oon joka päivä ilman meikkiä, ellei oo kummempia menoja tiedossa.


- Mikä on sun perus arkimeikki ja kuinka kauan sen tekemisessä menee? Meikkivoide + kulmakynä. Semmonen 5-7 minuuttia! 

P1220539

- Millaiset on sun arkiaamun rutiinit? Heti herättyäni mä laitan villasukat, pyjamahousut ja lämpimän hupparin päälle, koska varsinkin just herättynä oon niin paljon herkempi kylmälle! Sen jälkeen kahvi tippumaan ja aamupalan tekoon ja aamupalan syömiseen mä haluun käyttää paljon aikaa ja syödä aamupalan ihan rauhassa. Sen jälkeen perus hampaiden pesu, kouluvaatteet päälle ja laukku valmiiksi ja menoksi! :-)

- Mitä teet yleensä koulun jälkeen? En mä pahemmin ehdi muuta tehdä kun tulla käymään kotona kääntymään ja sen jälkeen lähdenkin jo jumppaan tai tallille! Mutta nyt auton ansiosta pääsee onneks nopeammin moikkaamaan esimerkiksi kavereita.


- Missä päin Raisiota asut? Tykkäätkö asua siellä (hyvät ja huonot puolet)? Tässä keskustan lähellä omakotitaloalueella! Tykkään tosi paljon, tä on turvallinen paikka ja musta on ihanaa et melkeimpä joka talossa asuu lapsiperheitä :-)


- Miten kuljet kouluun? Kuinka pitkä sun koulumatka on? Nyt oon mennyt autolla, mut usein myös pyörällä tai kävellen. Autolla viitisen minuuttia, pyörällä noin kymmenen ja kävellen parikymmentä! Tosi lyhyt siis.


- Joko oot käynyt autokoulun kokonaan (teoriat, liukkaankelinrata...jne.)? Eli odotatko vaan et täytät 18 ja pääset inssiin? Jännittääkö inssi? Haha, hups... Oon siis suorittanut autokoulun ihan kokonaan ja inssikin suoritettu jo! Jännitti kyllä tosi paljon.


- Miten hoidat sun hiuksia ja ihoa? Haluisin joskus saada vastata tähän kunnolla... En hoida hiuksia enkä ihoa mitenkään ihmeellisesti, pesen shampoolla parin päivän välein jonka jälkeen isken hoitoaineen päähän ja siinä se sit onkin! Naamasta mä pesen vaan meikit pois jonka jälkeen rasvaan, joten en sitäkään "hoida" mitenkään ihmeellisemmin.

- Missä käyt eniten syömässä, jos kotia ei lasketa? Varmaan mäkissä... Tai Ikeassa!

- Lempi eläin? Koira ehdottomasti.

- Ootko mielestäs eläinrakas? Olen! Rakastan eläimiä.

- Haluaisitko teille jotain muita eläimiä kuin koiria? Mitä? En oikeestaan.

- Mitä mieltä oot yleisesti jyrsijöistä, kaneista jne.? En oo ikinä oikeen lämmenny tommosille eläimille, jotka periaatteessa vaa kököttää siellä omassa häkissään :-D Koirat on just siks ihania, kun ne on niin seurallisia.

- Jos saisit viettää päivän kenen kanssa tahansa, kenet valitsisit ja miksi? Äidin isän, jota mä en ehtinyt edes nähdä ennen kuin hän kuoli. Haluisin nähdä minkälainen ihminen se on ja muutenkin tutustua häneenkin :-)

- Mitä mieltä oot ihmisistä, ketkä on aika hiljaisia eikä tarvii koko ajan ihmisiä ympärilleen? En mitään mieltä, ihanaa, että joku viihtyy ihan itsekseenkin.

- Mihin oot tyytyväinen sun ulkonäössä ja mihin et? Kaikkeen muuhun oon tyytyväinen paitsi reisiin ja mahaan... Oon lihonnut ihan liikaa :-D

- Mitkä on 3 hyvää piirrettä sun luonteessa ja 3 huonompaa? Oon sosiaalinen, sanon asiat suoraan ja tuun kaikkien kanssa toimeen jos vaan haluan. Oon myös tosi äänekäs, tempperamenttinen ja otan jotkut asiat vähän liikaa itseeni.

- Kenen seurassa voit olla täysin oma itsesi? Perheenjäsenten, kavereiden ja poikaystävän.

- Millainen lapsi olit pienenä? Energinen ja aika vekkuli!

- Ootko herkkä ihminen? Oon tosi herkkä :-(

- Kuinka pitkä oot? Kuinka pitkä haluaisit olla? 173 noin, en ainakaan pidempi!

- Onks sulla jotain paheita? Mitä? Roskaruoka ja herkut....

- Mitä tv-ohjelmia katsot? Enää en pahemmin mitään :-D Salkkareita jaksoin aika kauan seurailla, mut nyt nekin on jäänyt.

- Mikä on kauneinta mitä sulle on sanottu? En halua sanoa täällä...:-) "Rakastan sua" kuuluu yhtiin kauneimpiin.

- Mistä vuodenajasta tykkäät eniten? Syksystä!
- Missä näet ittes 10 vuoden päästä? Oton kanssa yhteisessä isossa omakotitalossa, meillä ois kaksi lasta ja kaksi koiraa, molemmilla on kivat työt ja elämä rullailee kivasti :-)

- Lempi väri? Harmaa, valkonen, beige.

- Lempi paikka? Koti!

- Tärkein ihminen sun elämässä? Äiti (ja isi) 

P1010159

Mitkä VS:n tuoksut on sun lemppareitas? Mango Temptation ehdottomasti.

- Miten aloitit geelikynsien teon? Olitko jo aikasemmin tehny vai alotit ja ihan ohjeiden mukaan teit? En ollu tehnyt, katoin vaan ohjeita ja youtubesta opetusvideoita, ja siitä se alkokin luonnistumaan pikkuhiljaa! :-)

- Mitä aikaa sulla on ikävä? 2012.

- Tykkäätkö nuudeleista? On ne ihan ok.

- Kumpi ois parempi: vähän alipainoinen vai vähän ylipainoinen mies? Ylipainoinen.

- Mitä harrastat? Ratsastusta ja käyn ryhmäliikuntatunneilla muutaman kerran viikossa.

- Minkälaiset välit sulla on vanhempiisi? Tosi hyvät♥

- Ootko sosiaalinen? Oon mä ihan!

- Pelaatko mitään konsolipeliä/pelejä?

- Mikä on sun kengännumero? 38-39

- Tummat vai vaaleat hiukset miehillä? Aikaisemmin oisin vastannut tummat, mutta on ne vaaleatkin näköjään ihania... ;-)

- Kuvaile sun tyyliä muutamalla sanalla?

- Onko opettajat sun koulussa kivoja? On, kaikki on tosi kivoja! :-)

- Monennetta luokkaa käyt kauppiksessa? Toista luokkaa.

- Tuliko sun luokalle uusia oppilaita tänä vuonna? Tuli, ei siellä ollut kun pari tuttua.
 
- Kuinka monta tuntia koulua sulla on viikossa? Tässä jaksossa 39. Ei muissakaan jaksoissa kauheasti vähempää ole..

- Kuinka monta tuntia koulua sulla on ma? Entä ti? Entä ke? To? Pe? Tässä jaksossa maanantaisin 8-15, tiistaisin 8-17, keskiviikkosin 8-16, torstaisin 8-17 ja perjantaisin 8-14.  Valittakaa te vaan teidän yhdestä neljän päivästä, hah :-D

- Ala-aste, ylä-aste, ammattikoulu vai lukio? En oo varma mitä tällä haettiin, mutta itse olen kauppiksessa. 

P1240616

OTOLLE:


- Onko sun elämä muuttunut jotenkin Essin myötä? Ootko esim. lopettanu tupakoinnin tai huomannu jotain muita juttuja sun käytöksessä? Itsetunto ja luottamus on noussu ja yleisesti oon tosi paljon iloisempi ihminen nykyään.

- Essin parhaat puolet? Essi on hömppä samalla tavalla kun mä, eli ymmärtää mun tyhmiä juttuja.
Essi on tajuttoman ihana ja sen kanssa ei oo ikinä tylsää ihan sama mitä tehdään. Pystyn myös luottamaan essiin ihan 100% mikä on tosi tärkeetä näin kaukosuhteessa. Jotenkin piristyn myös vaikka olis ollu kuinka huono päivä kun saan vaan puhua ees hetken essin kanssa. Vaikea kuvailla näitä juttuja sillein että muut ymmärtää,mut ehkä "tärkein" ominaisuus essissä on sen ainutlaatuisuus,en vaan oo ikinä tavannu hyvällä tavalla niin erityistä ihmistä,että jo lyhyen keskustelun jälkeen tiedän että tykkään siitä hirveesti ja tulee vaan se tunne että toi on oikee mulle. Ulkonäkö ja kroppa on tietysti plussaa ;-).

- Kuinka pitkä oot? n. 187cm

- Tykkäätkö nuudeleista? Kyllä ne menettelee :-)

- Kumpi ois parempi: vähän alipainoinen vai vähän ylipainoinen nainen? Ylipainoinen.

- Kuinka monesti oot seurustellu? No tän mä lasken ekaksi kunnon suhteeksi.

- Mitä harrastat? Salilla käyn.

- Minkälaiset välit sulla on vanhempiisi? Todella hyvät molempiin!

- Ootko sosiaalinen? Olen.

- Pelaatko mitään konsolipeliä/pelejä? En, paitsi kavereilla jotain fifaa/gta, mutta en omista itse mitään konsoleita/pelejä.

- Mikä on sun kengännumero? 45

- Tummat vai vaaleat hiukset naisilla? No pienestä asti on tykänny blondeista, mut toi brunekin on ihan okei ;-)

- Kuvaile sun tyyliä muutamalla sanalla? Aika miesmäinen varmaan, käytän paljon kauluspaitoja!

- Kauanko ootte olleet yhdessä? 5kk virallisesti.
- Ootko omasta mielestäs hyvännäkönen? No en mä oikeestaan, ihan menettelevä tapaus kuitenkin
- Kuinka vanha oot? 18
- Ootko onnellinen tällä hetkellä?Oon, onnellisin mitä oon ollu elämässäni tähän mennessä.
- Lempiruoka? Pizza, kebab ja vuohenjuustoleivät namnam!
- Minne ois kivointa mennä treffeille? Varmaan johonkin ihanaan ravintolaan ja siitä hotelliin yöksi!

P1220482

4 kommenttia:

 1. Onks sul oma auto? Millanen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole :-) Saan aika vapaasti käyttää vanhempien tai mamman autoa.

   Poista
 2. Mitä mieltä oot ihmisistä kenellä on neljä koiraa tai enemmänkin ja vielä lisäks muitakin lemmikkejä? Osaisiks kuvitella et teillä olis esim. neljä koiraa? Mitä luulisit et millast teidän perheen elämä sit olis (ja mitä hyvii ja huonoi puolii)? Vastaa pitkästi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä heistä oo mitään erityistä mieltä ihmisenä, varmasti todella kiireistä ainakin heiän arki on. Ite en haluis meille kahta koiraa enempää, kun tuntuu, et välillä jo noitakin on yhdessä hankala lenkittää :-D

   Poista