1/16/2014

Uusi kaveri bloggaamiseen

P1010009P1010035P1010163P1010132P1010108P1010089P1010004P1010037

Noh, huomaatteko jotain eroa kuvissa? ;-) Mä sain synttärilahjaksi yhden maailman parhaimmista lahjoista. Uuden kameran nimittäin! Vaikka itse sanonkin, se todellakin tuli tarpeeseen. Olin niin kyllästynyt mun vanhaan kameraan, jolla sai hyviä kuvia vain luonnonvalossa. Se tarkoittaa siis sitä,että mun pitää raahata kirkasvalolamppua mun perässä minne ikinä meenkin - jos siis haluan edes vähän siedettäviä kuvia. Pari vuotta mä sitä kestin, mutta nyt tämä tuntuu luksukselta! Mä oon koko ajan uus kamera kädessä ja koko ajan mä löydän siitä uusia kivoja ominaisuuksia. Voi että, oon niin innoissani! Suurimmaksi osaksi vaan siksi, että pääsen vihdoin päivittelemään blogia kunnolla ja kunnon kuvilla.

Tän oli tarkotuskin olla vähän pikaisempi päivitys, koska mä en vaan pysty olla hehkutamatta tätä! Palaillaan kuitenkin toivottavasti huomenna, mulla on tulossa niin kiireinen viikonloppu, etten uskalla luvata mitään... Tänään tänne tulee samaan aikaan poikaystävä ja paras ystävä Jyväskylästä, lauantai aamusta täytyy heti aloittaa juhlien valmistelu ja illalla juhlitaankin sitten 18-vuotiasta Essiä! Ikimuistoinen viikonloppu tulossa, tai ainakin toivon ja uskon niin... Pitäkää tekin ihana viikonloppu! :-)

6 kommenttia:

 1. huomaan kyllä eron näissä kuvissa ja sitten paljin vanhemmissa :-) mä jo ajattelin että ootte hankkinut lisää koiria kun on ekan kuvan näin kun kuvailethan sä paljon teijän koiria tänne ja ne tavallaan on sun 'bloggailukavereita' :-DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, niin luuli muutamat kaveritkin :-D Hyvä et eron huomaa!

   Poista
 2. Minkä kameran sait? :-)

  VastaaPoista
 3. Onko se kysymyspostaus tulossa kohta :-)?

  VastaaPoista