1/27/2014

...Hyväksytty!

P1270686P1270698P1260648P1240614
...teoriakoe ja inssi nimittäin! Teoriakokeen mä kävin jo parisen viikkoa sitten tekemässä ja tänään vuorossa olikin inssi. Jännityksestä huolimatta molemmat kokeet menivät kuulemma kirkkaasti läpi, vaikka jännitinkin niitä ihan älyttömän paljon. Suurin jännitys onneksi katosi heti liikkelle lähtiessä, mutta ekoista tunneista koulussa ei tullut mitään, kun teki vaan mieli pyöriä ja liikkua koko ajan enkä millään olis malttanut olla paikallaan   saatika keskittyä :-D Kaikesta jännityksestä huolimatta tässä sitä ollaan – ajokortti taskussa ja stressi autokoulusta on vihdoin ohi!

Ja niinkuin myös muut bloggaajat tietää, ei postauksia voi ikinä julkaista ilman kuvia. Kuvituksina toimiikin nyt suht uusia kuvia, joissa yhdessä näkyy eilisen asua, kun me käytiin poikaystävän kanssa Skanssissa, uudet lempparineuleet, jotka tilasin H&M nettisivuilta naurettavaan hintaan sekä "at the moment" -kuva  mä vetelen tällä hetkellä kahvia ja pizzaa nassuun. 

6 kommenttia:

 1. Onnea paljon autokortista!
  (Ootkos muuten huomannut, että sulla on vissiinkin jäännyt vanha 'informaatio' laatikko itestäs kanssa tuonne sivuun, on nimittäin kahdesti 'ikä, nimi ja asuinpaikka' mutta eri iällä molemissa! :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista ja tosta huomautuksesta! :-D En ollutkaan yhtään huomannut.. mut nyt sekin on korjattu, kiitos! :-)

   Poista
 2. onnea! :) onhan se tosi kiva että on tuo ajokorttihässäkkä ohi mutta sitte on se perkeleen harjotteluvaihe ja syventävä... itellä oli tänää ton harjotteluvaiheen arviointiajo, maailman turhin.. tyyppi arvioi miten oot "kehittyny"... :D tottapa kehittyy ajan kanssa sitte paremmaks ja paremmaks :d

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, sitä mä en ymmärrä ollenkaan?! :-D Tosi hassua, ihankun ei kehittyis sen jälkeen kun sen kortin on saanut ja lähtee oikeasti yksin liikenteeseen?!

   Kiitos! :-)

   Poista