1/25/2014

Week 4

9-tile

Synttäriruokaostoksilla äidin kanssa Juhlia edeltävä päivä meni melkeimpä ihastellessa mun ihanan täydellistä synttärimekkoa, joka oli myös ehdottomasti paras alelöytö ikinä!  Keittiössä pizzaa tehdessä mulla oli myös tämän näköinen pieni apuri, joka ei sen parin tunnin aikana tainnut liikahtaa mihinkään suuntaan...  Naamakuvaa.

5-tile

 Torstaista liikuntapäivää koulussa, jossa yhdessä pisteessä oli mahdollisuus sumopainiin! Meinattiin kuolla nauruun, kun normaalistihan varpaat ja nilkatkin saattaa näkyä ton puvun alta, muttei ollut tällä kertaa ihan niin...:-D Voi pikkuset!  Sorruin taas tilailemaan muutamia alejuttuja H&Mmältä, mutta osa niistäkin lähti palautukseen.  Sain synttärilahjaksi marsupehmolelun joka nimettiin jostain kumman syystä Känniksi, mutta heti kun silmä vältti, eiköhän meidän rääpäle ollut järsiny sen ihan märäksi..  Kokeeseen harjoittelua, joka onnistuu aina paremmin kun on jotain hyvää syömistä!

22-tile

 Ihana auringonpaiste, -20 asteen pakkanen ja ihanaa lenkkiseuraa, jolla myös on ihana uusi ja lämmin takki. On se niin söpöläinen, vaikkei siitä pahemmin pidäkkään...  Maailman täydellisin kello. Kelpais nämä myös muutamassa muussa eri värissä (vink vink...)!  Vain puolet skumppapulloista, joita mä synttäripäivänä sain!  Pakko sanoa, että meen aamusin kouluun paljon mielummin tälläisessä säässä ja maisemassa, kun plussakeleillä, jolloin ei edes nää eteensä. Ihana lumi, kun se valaisee niin paljon!

1-tile

 Vihdoin lunta! Kuva tosin on otettu jo varmaankin vähän yli viikko sitten, mutta tätä oli todellakin odotettu... Enkä muuten taida olla ainoa, joka tätä hehkuttaa blogeissa tai varsinkaan instagramissa...? :-D  Uusi rakkaus. Ja maailman paras lahja. Olympus PEN min E-PM1.  Iloinen synttärisankari ja sukulaisten odottelua synttärikahville! ♥ Rakkausmuki, josta luonnollisesti kaikki maistuu paljon paremmalta... Vielä kun noita sais kolme lisää, niin oisin tyytyväinen ja ainakin niiden osalta valmis muuttamaan omaan kotiin. Haha.

13-tile

 Menin keskiviikkona kaverin luo yöksi, ettei sen tarvinnut olla yksin. Me kipaistiinkin vielä illan aikana kaupassa hakemassa herkkuruokia, ja ai että kyllä maistui hyvältä nälkäsenä ja väsyneenä!  Uuden flanellipaidan fiilistelyä.. Toi on ihana, vaikken aikaisemmin osannutkaan kuvitella itselleni "kauluspaitaa"! ♥ Valinnanvaikeusta kaupassa.. Arvatkaa kumpaan päädyin? ;-)  Ihana lämmin auringonpaiste, joka osui onneks just sillon mun kohdalle kun olin käppäilemässä kotio päin.

2 kommenttia: