1/14/2014

Musta lemppari

takkkiitakkakatakkkiiblogiin
No nyt se löytyy multakin – vähän pidempi musta takki nahkahihoilla! Olin aluksi hieman epäileväinen tämän takin suhteen, mutta loppujen lopuksi nähtyäni sen niin monien bloggaajien päällä ja aina vaan ihanempana ja ihanempana, oli munkin pakko tilata se. Mun tyyli ei normaalisti oo todellakaan mikään hirveen erikoinen, vaan pukeudunkin usein pelkästään neuleisiin ja toppeihin. Ei mitään ihmeellistä siis, joten senkin takia tämä takki oli hyvin tervetullut mun luo! Toi tuo mun mielestä tosi "aikuismaisen" fiiliksen koko asuun, ja oonkin ilonen, että multa vihdoin löytyy vähän siistimpi takki. Takki ei oo mikään hirveän paksu, jonka vuoksi se soveltuu hyvin esimerkiksi shoppailu- tai kauppareissulle. Mä en henkilökohtaisesti tiedä mitään ahdistavampaa kun se inhottava hikinen tunne kesken shoppailureissun kun tajuaa pukeneensa ihan liikaa päälle! Muutamien tommosten reissujen jälkeen mulla onkin ollut puolivahingossa tapana pukea ihan liian vähän päälle, mutta ehkä kuitenkin ennemmin niin, vai...?

Takki on siis tilattu uudelta yhteistyökumppanilta Choiesilta*, ja  tähän takkiin pääset tutustumaan suoraan tästä.

8 kommenttia:

 1. hassua nähdä susta tommonen kokovartaloasukuva, en muista kauheesti tommosia nähneeni haha. :-D mutta hyvin sopii takki sulle!

  VastaaPoista
 2. Oii sulle sopii hyvin toi takki! :)

  VastaaPoista
 3. Mitä kautta sää oot päässy yhteistyökumppanuuksiin blogin kautta? Ja onko vaikka choiesilla mitää lukijamäärä vaatimuksia yms? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä ymmärsinkö ihan oikein, mutta siis laittamalla heille vaan sähköpostia. En osaa sanoa Choiesin "vaatimuksista", kannattaa laittaa rohkeesti sähköpostia! :-)

   Poista
 4. sulla on ihana blogi oi että! :-) oisko sulla jotain vinkkejä tms blogin alottamiseen liittyen? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :-) Kannattaa katsoa netistä, uskon, että sieltä saa parhaimmat neuvot ja vinkit.

   Poista