6/19/2013

SUMMER CRAVINGS FROM OASAP

Mulla oli eilen ennen työpäivää just sopivasti pari tuntia aikaa koota teille mun lemppari kesävaatteita yhteistyökumppanini Oasapin sivuilta. Niitä löytyikin vähän useampi kappale, jonka vuoksi mä haluan jo nyt varottaa, että pitäkää lompakkonne kurissa, mä nimittäin voisin kotiuttaa noista ihan jokaisen!

Heti tähän alkuun mä voisin vähän kertoa koko nettikaupasta teille, kun jotkut on sitä aina postauksen kommenteissa kyselleet. Eli siis niinkuin jo varmasti tiedättekin, mä teen yhteistyötä Oasapin kanssa, mikä tarkoittaa sitä, että saatan välillä saada pieniä lahjakortteja tai alennuskoodeja heidän verkkokauppaan. Jos oikein laskin, oon tilannut heiltä kuusi kertaa, eikä kertaakaan ole ollut mitään hämminkiä maksamisessa, toimituksessa tai tuotteissa. Oon aina ollut ihan supertyytyväinen heidän toimintaan, enkä voi kun suositella. Vaatteet on halpoja ja vaikka suurin osa onkin aika kaukana mun tyylistä, joukosta löytyy myös monia vaatteita, jotka sitten iskee ja kovaa ja yleensä onkin maksamisen jälkeen nähty mun vaatekaapissa. Enkä mä en sano tätä siksi, että yrittäisin saada teidät tilaamaan heiltä jotain vaan oikeasti tarkotan sitä. Oon ollut supertyytyväinen meilkeimpä kaikkeen Oasapin toimintaan, ja tuotteet on tullut kotiin jo viikossa.flic

Vaikka Oasapin paitavalikoima ei mun mielestä oo mikään maailman suurin, löysin sieltä jonkun verran itseäni miellyttäviä sellaisia, nimenomaan kesäksi. Mun lemppareista kaikki on ihanan rentoja ja näin ollen voisin kuvitella niiden olevan myös ilmavia eli viileitä (just passeleita kesähelteille!). Mua itseäni henkilökohtaisesti ärsyttää, kun en ikinä saa ostettua itelleni mitään vähän erikoisempaa: vaan tyydyn aina niihin perusmustiin toppeihin! Jokaisen noistakin voisin änkeä päälleni ja todeta, miten paljon kivemmalta koko asu näyttää kun saa vaatteisiin vähän piristystä.
jiihaa

jiihaaaa1

Niinkuin huomaatte vaatteiden määrästä: mun lemppari kesävaate - shortsit. Huomaan tositosi usein (voisin melkeimpä käyttää termiä aina) kaupoilla ollessani eksyn aina ensiksi shortsiosastolle. Usein aamusin kun miettiessäni päivän vaatteita, päädyn yleensä valitsemaan ensin miellyttävät shortsit ja kokoan sen ympärille muun päivän asun! Aika helppoa sanoisinko. Onneksi tulee edes joskus toimittua samalla tavalla paitojen suhteen. Valitettavan monta kertaa kuitenkin shortsien vannoutuneena rakastajana tulee ensimmäisenä vedettyä päälle ne shortsit...

keeen

...ja samantien perään toinen lemppari kesä"vaate" (vai ennemmin asuste??): kengät! Vaikka mä oonkin aina ollut vannoutunut ballerinojen käyttäjä, viimekesästä lähtien ostaessani ekat tommoset sandaalit (mikskä niitä sanotaan??) ja ihastuttuani niihin, en oo oikein muita edes hankkinutkaan. Kaapista löytyy varmuuden vuoksi aina yhdet käyttökelpoiset (=Sofilta turvaan piiloutuneet) ballerinat, jotka voi aina varmuuden vuoksi ottaa mukaan pidemmille kävelyreissuille. Valitettavasti noi vaan alkaa hiertää tosi helposti ainakin aluksi, mutta melkein kaikkien kenkien kohdalla jalan totuttua niihin ei enää tunnu mitään kipua.
oasap

Vaikka ylläolevat eivät todellakaan kuulukkaan kesävaatteisiin, mun oli pakko lisätä ne silti tähän listaan. Syystä että: mä en rakasta mitään muuta niin paljoa kun kesäöinä ilmojen jo vähän viilentyessä vetää ihana lämmin (villa)neule päälle! Ja tarkkasilmäiset voikin huomata mun uuden riippuvuuden kohteen: tommonen aztek(c?) kuvio. Ihanaihanihana! Mä en osais päättää minkä noista valitsisin itselleni, jos yhden saisin ottaa, on noi kaikki sen verran ihania, eikö vaan?!Bohemian Strapless Chiffon Maxi Dress - OASAP.com - Google Chrome 19.6-horzEntinen inhokki - nykyinen rakkaus: maximekot. Mua ihan hävettää kirjottaa tähän mitään, kun oon aina ennen niiden koittamistakin haukkunu kaikki pidemmät mekot syvälle maanrakoon :-D Mutta en usko, että oon ainoa joka ennen vihasi kyseisiä maailman rennoimpia kesäkledjuja, mutta koitettuaan yhtä semmosta, kuitenkin rakastui niihin? Ja niin kävi myös siis mulle. 

laukku
CLICK < niin näätte ton kolmannen laukun monikäyttöisyyden!

Ja viimeisimpänä ainoa juttu, minkä OIKEASTI tarvitsen: iso kesälaukku! Mun mielestä kaikki mun tänhetkiset laukut on jotenkin kauheen talvisia, jonka takia en pistäis pahitteeksi, jos joku ylläolevista ilmestyis mun kaappiin. Varsinkin, kun noi jotkut ei ole edes pahan hintasia. Odottelen vaan sitä palkkapäivää, edelleen. Mä niin haluan ton kolmosen clutchin, täydellinen.

Haluan vielä sen verran selventää kaikille, että vaikka mä saisinkin (fiksuimmat voivat nyt päätellä, että en hyödy tästäkään postauksesta mitenkään rahallisesti) tänlaisista yhteistyökumppanipostauksista rahaa, en tekisi sitä vaan sen rahan takia. Vaatteet on kivoja joo, mutta ihan rehellisesti sanottuna mä voin kertoa mun lukijoille, että mä oikeesti tykkään Oasapin vaatteista, ja jos vähänkään tunnette mun tyyliä niin uskon, että tekin huomaatte ylläolevista vaatteista niiden sopivan jotakuinkin mun tyyliin. En mainosta niitä sen takia, että saisin ja kerjäisin rahaa, vaan sen takia, että mä tykkään noista vaatteista, ja haluan jakaa mun blogissa välillä muutakin kuin lifestylejuttuja. 


Leikitään, että mä saisin parin kuukauden välein 5-10€ lahjakortin mun yhteistyökumppaneille. Kaataako se maailman? Eikö meillä bloggaajilla saa olla yhteistyökumppaneita, jotta mekin saatais tästä OIKEASTI, MATERIAALISESTI jotain irti? Vai onko se ihan liikaa? Muuttuuko kaikki blogit paskoiksi yhteistyökumppanien myötä? Tuntuu, että tosta höösötetään ihan liikaa, ihan joka paikassa. Vaikka monet bloggaajat kirjoittavatkin tätä omaksi ilokseen, niin ainakin mä saan tähän touhuun vaan enemmän motivaatiota tommosten pienten kivojen yllätyksien ansiosta. Mitä mieltä te olette tästä asiasta? :-(9 kommenttia:

 1. Mä en henk.koht nää mitään pahaa bloggaajien yhteistyökumppaneissa, noi lahjakortit yms. ei vaikuta mun elämään mitenkään joten mua ei haittaa :D Mutta jos mainospostaukset rupee olemaan se blogin pääjuttu niin sitten tökkii :)
  Kiva kun oot ollu semi aktiivinen tän blogin kanssa, enemmän vaan asukuvia koska musta tuntuu että kaikki vaatteet näyttää aina hyvältä sun päällä haha! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tökkii munkin mielestä, ja pahasti! Oon joutunut lopettamaan niin monien blogien lukemisen just ton takia, vieläkun jotkut pölöt aloittaa yhteistyön ihan tyhmienkin kauppojen kanssa, vaan siks että ne ite saa sieltä ilmaseks jotain. Oon pari kertaa joutunu lopettaa kesken kaiken yhden blogin lukemisen, kun tuli välillä semmosta settiä ettei oo rajaakaan :-D Tiiättekö semmosta, että ihan tuntemattomatkin tietää ettei se bloggaaja todellakaan tykkäis niistä jutuista, mutta kun ilmaseks saa niin ne muuttukin niin "ihaniksi"...

   Poista
 2. oon samaa mieltä! mun mielestä on kiva ku he suostuu antamaa yhteistyö mahollisuuden pientä mainostusta vastaan. jos oikeesti miettii nii kyl blogin pitämisee menee oma aikansa & mulla on menny rahaa just esim. kuvanmuokkausohjelmii & kameraa ihan vaa blogii varten koska en mä sitä mihikää muuhun käytä ku on puhelin joka kulkee aina mukana, nii must on just kiva saada vähä jotain pientä siit ajasta ja rahasta takasin, kerran siihen on mahollisuus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! Oon niin samaa mieltä, enkä tajua miks kaikki on aina niin negatiivisilla fiiliksillä jos yks postaus kymmenestä liittyy yhteistyökumppaneihin... Ihankun me oltais jotain koneita, joilla on aina automaattisesti aikaa päivittäin monta tuntia kirjoittaa blogia ilman että saa siitä mitään vastineita...:-)

   Poista
 3. Hei, onks noi Oasapin vaatekoot vastannu ihan sun tavallista vaatekokoa, vai oks niissä jotain heittoja et ois pienempiä / isompia ku tavallisesti? :) Noi yhet shortsit tossa kollaasissa houkuttelee mutten tiiä uskallanko tilata niitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä on ihan normaalia kokoa! :-) Eli kyllä mä sinuna uskaltaisin, jos vähänkään epäilyttää niin siellä on kyllä joka koossa ne mitatkin et voit itse mitata minkä kokoset minkäkin koon shortsit on! Ja tietenkin jos on vähänkään pyllyä niin sekin vaikuttaa, mut tosiaan suosittelen tsekkaamaan ne mitat!

   Poista
 4. mä en oo ikinä ymmärtäny et miks monet haukkuu bloggaajia jotka tekee yhteistyötä jonkun kanssa :D oon ihan samaa mieltä ton kanssa, että bloggaamiseen saa intoa tollasista yllätyksistä ! ja täytyyhän noiden sivujenkin mainostaa jossain ja tälläset blogit joilla on paljon lukijoita on just täydellisiä mainostus paikkoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan ♥ Ihanaa että ootte tota mieltä, pelkäsin vähän miten tähän reagoidaan...:)

   Poista
 5. hei noist vaatteista mitä tuolt oasapilta haluisit ni käyppä tsekii ebay! siellä on täysin samoja alle kahellakympillä!

  VastaaPoista