6/20/2013

HOMEMADE HAMBURGERS

IMG_2876IMG_2878dMuu perhe (minä mukaanlukien) ollaan tosi laiskoja laittamaan mitään erikoisempaa ruokaa. Jotenkin aina helpointa laittaa ihan perus kotiruokia, jotka voi sit laittaa helposti ja nopeasti jääkaappiin odottamaan seuraavaa ruokailijaa, kun kuitenkin niin harvoin ollaan kaikki samaan aikaan kotona pöydän ääressä. Innostuttiin kuitenkin Roosan isin innoittamana kokeilemaan itsetehtyjä hamppareita! Tosin pari viikkoa takaperin, kun Roosan ihana isi halus väsätä meille hamppareita, oli siellä välissä kaikkea ihanaa halloumista kurkkusalattiin, kun taas meillä me päädyttiin vähän yksinkertaisempiin ja tylsempiin vaihtoehtoihin. Meillä oli välissä pihvin lisäksi punasipulia, cheddarjuustoa, salaattia, tomaattia ja majoneesia, mutta noinkin oli tosi maukasta ja varsinkin miesväen saapuessa kotiin, ne menikin kuin kuumille kiville. En osaa sanoa voittaako mäkin tai hesen hampurilaiset - joo ja ei, mutta sen osaan sanoa, että noi on ihanaa piristystä tylsiin ja vähän mauttomimpiin kotiruokiin! Tuliko nälkä? ;)

4 kommenttia:

 1. Oi vitsi, tuli kyllä nälkä.. :D Pitääpä testata joku kerta omnom :)

  VastaaPoista
 2. Viittitkö kertoo sen paikan nimen missä käyt aina laittamassa sun ripset ja et missä se on?:) oon menossa ensimmäistä kertaa ottamaan ripsienpidennyksiä enkä oikeen tiedä mitään hyvii paikkoja..sun ripset on ainaki näyttäny hyvin laitetuilta ja laadukkailta.:)

  VastaaPoista
 3. Onks noi hampurilaisleivät niitä mitä myydään kaupassa? Missä saitte niihin väriä pintaan? Pannulla? :) Teittekö ite noi pihvit vai onks ne valmispihvejä? Ja mitä majoneesia käytitte? :) Oho tulipa monta kysymystä, mut noi hampparit vaan kuulostaa niin hyville! Muuten, sillon ku olit siel Tiimaris töissä, mun piti joku kerta tulla moikkaa sua mut en sit koskaan tullutkaan... Tykkään sun blogista paljon, en oo liittyny lukijaks mut seuraan silti :)

  VastaaPoista
 4. Koska ehdit vastaamaan? :)

  VastaaPoista