6/12/2013

OUTFIT OF THE DAY

IMG_2765lisääIMG_2684
Moikkamoi ihanat! Teiltä tuli tohon edelliseen "ensimmäiseen" postaukseen niin paljon pyyntöjä mm. asupostauksista, että ajattelin samantien ottaa itseäni niskasta kiinni ja heti vaatteet päälle kiskottuani lähdin ulos kuvailemaan sitä kauan toivomaanne asupostausta. Sain myös "apurikseni" tommoisen kahdeksankuukautisen ruskeavalkoisen rääpäleen, jota kutsutaan myös Sofiksi, jonka oli välillä hieman hankalaa pysyä kameran takana ja olla änkemättä mun kuviin mukaan... Yllättävän hyvin noi kuitenkin ainakin omasta mielestäni onnistui, vaikka joissain kuvissa valotus oli ihan päin sanonko mitä! 

Ja erikoismaininnan haluan antaa tolle täydelliselle laukulle, joka on peräisin yhteistyökumppaniltani Oasapilta*! Toi on oikeesti pelastanut mut maailman pahimmilta laukkukriiseiltä, ja tätä ennen mulla oli ainoastaan yksi musta laukku, ja sekin se Zaran tilaihme (jos muistatte?) joka luonnollisesti on hieman suuri joihinkin tapahtumiin. Tä laukku on just eikä melkein täydellisen kokonen esimerkiksi kaupungille, jonne ei tarvita kauheesti muuta lukuunottamatta puhelinta, lompakkoa, vesipulloa,... mitä ikinä sinne sitten mukaan ottaakaan! Tällä hetkellä toi laukku on valitettavasti loppuunmyyty (enkä kyllä ihmettele, en sitten ollenkaan!), mutta suora linkki tuotteeseen TÄSSÄ , ja jos kiinnostus heräsi tota laukkua kohtaan, laita ihmeessä sähköpostisi tohon Email me when it's back in stock -kohtaan, jolloin siis saat sähköpostiisi ilmoituksen, kun laukkuja on taas saatavilla. Ihan loistokeksintö, eikö? ;-)

Pidemmittä puheitta; teille varmaan blogin historian ensimmäinen asupostaus, olkaa hyvät ja mulle hyvä mieli, koska sain vihdoin tänne jotain mitä tekin olitte toivonut! Pikkuhiljaa mun täytyykin hipsiä töihin iltavuoroon, jos millään viitsitte niin kertokaa ihmeessä haluatteko näitä jatkossa lisää, ja asustakin saa tottakai antaa mielinmäärin vapaasti palautetta :-)


*postaus sisältää mainoslinkkejä

11 kommenttia:

 1. ihanat housut, mistä ne on? olis hyvä jos laittaisit mistä noi vaatteet on esim noiden kuvien loppuun :)

  VastaaPoista
 2. Näkyyks perse nyt ihan varmasti tarpeeks hyvin.. xD

  VastaaPoista
 3. ois kyllä kiva saada lisää näitä asupostauksia! :-) ja tooosi ihanan väriset housut! :)

  VastaaPoista
 4. lisää kynsijuttuja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa et joku toivoo tätäkin, kun haluisin itekkin laitella tänne kaikennäköstä kivaa kynsiin liittyvää! :-)

   Poista
 5. Essi oot ihana ja sul on kiva perse ;) Terveisin. Vanha kuoma♥

  VastaaPoista