6/10/2013

PUHTAALTA PÖYDÄLTÄ

Jeps, huomaatte varmaan mitä menin tekemään. Poistin kaikki postaukset, mutta ne tärkeimmät ja rakkaimmat, mm. Siiriä koskevat postaukset jätin luonnoksiin. 
4 Kaikki lähti siitä, kun mulla loppu Flickrissä kuvatila, ja jotenkin tyhmänä oletin, että kuvien poistaminen sieltä auttaisi, vaikka etusivulla nimenomaan lukee, ettei se auta. Ja tämän takia siis suurin osa vanhoista postauksista oli kuvattomia, enkä luonnollisestikaan halunnut jättää niitä tänne! 
6 Lisäksi fiksailin vähän blogin ulkoasua, enkä oikein tiedä onko näin simppeli ulkoasu hyvä vai huono, tai kaipaanko siihen kenties vähän jotain väriä ja piristystä. Any ideas? Lisäksi kuvat on vähän suurempia kun ennen. Onko teidän mielestä tä nykynen ulkoasu ylipäätään kivempi kun vanha? 
1 Olin oikeestaan jo aikaisemminkin pohtinut pienen pääni sisällä uuden blogin aloittamista, kunnes kohtasin sen totuuden, ettei välttämättä kaikki mun vanhat lukijat löytäisi sinne. Muutenkin oon eläny vähän sillä periaattella tän bloggailun suhteen, että kun kerran se blogi tehdään, ni siellä sitten pysytään! Mulle, ja varmaan monille muillekkin se on näin yksinkertaisinta.
2 Nyt vihdoin kun uskaltauduin heivaamaan vanhat ja turhat postaukset pois, ja aloittamaan tän bloggailun melkeimpä kokonaan puhtaalta pöydältä, haluaisin kysyä teiltä rakkaat lukijani: mitä te haluatte nähdä enemmän tai vähemmän mun blogissa tulevaisuudessa? Vaikka mä tätä enimmäkseen omaksi ilokseni kirjoitankin, niin teidän mielipide merkkaa kyllä myös. Ilman teitä lukijoitahan mä en usko, että tässä oisin.

20 kommenttia:

 1. Sulle kävi ihan niinku mulla ja kaikki kuvat poistu :( plaa. Onko toi Sofi kolmannessa kuvassa?:D ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ärsyttävää! :( Haha joo on, mut toi on aika vanha kuva et se on jo nyt paljon isompi :)

   Poista
 2. pakko kysyy ku oon täs miettiny jonki aikaa et mite saat tonne oikeel ylös noi kaks kuvaa ilman et tulee sitä profiilin esittelyy?:Dd mäki haluun sillee.. ja sit mite saat rahaa noitte kaut et teeks yhteystyöt niitte kaa et alotat jollai soittamisel ym.? niiku et mitä siin pitää tehä et tienaat rahaa noist ? jos pystyt vastaamaan nii kiitos:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkoasu > Lisää gadget ja sieltä valitset sen Kuva! Ja laitan aina sähköpostia niille :)

   Poista
  2. mitä pistät siihe sähköpostii?:) ja mite saat noi mainokset tähä blogiin alunperi?

   Poista
 3. en muuttaisi mitään, paitsi enemmän postauksia! ;)

  VastaaPoista
 4. Hius ja kauneus juttujavlisää!:-)

  VastaaPoista
 5. tosi kiva tää uus ulkoasu ! ja sun blogis on tosi kiva muutenkin, mutta olis kiva jos postaisit useammin :)

  VastaaPoista
 6. tää ulkoasu on kiva ja kuvat hyvänkokosia :) ja useemmin postauksia + kynsipostauksia! rakastan niitä sun tekemiä kynsiä! ♥

  VastaaPoista
 7. Tä uus ulkoasu on kyl tosi kiva, simppeli ja siisti, ja plussaa vielä että kuvat on suurempia! Ois kiva nähdä enemmän sun asuja!:)

  VastaaPoista
 8. Kuvat on tosi hyvänkokosia nyt! Kynsijutut on ollu kivoja, tulee aina hirvee hinku saada itellekin vähän nätimmät kynnet :D Tykkään myös aina lukee ja katella kuvia ihan normielämästä ja vaattejuttuja!

  VastaaPoista
 9. asukuvia! sulla on ihan sika ihana tyyli. :)

  VastaaPoista
 10. Vähemmän kynsipostauksia enemmän asupainotteisia postauksia :) ihana blogi sulla!!

  VastaaPoista
 11. ihanat kuvat :) kiva ulkoasu myöös!

  http://saltsugarandstyle.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 12. Kynsijuttuja useemmin ja asupostauksia! :) oot niin kaunis tyttö ja sulla on ihana tyyli ja oot tosi taitava käsistäs! :) kateushan tässä iskee!

  VastaaPoista
 13. Iiihanalla fontilla toi bannerin teksti!! :--) Eksyin nyt vasta tänne ekaa kertaa niin en osaa sanoa mitä haluisin nähä :D mutta asukuvat on aina kivoja :)

  http://meanwhileintre.blogspot.fi/

  VastaaPoista