6/29/2013

MAAILMAN RANKIN VIIKKO TAKANA

Otsikosta löytyy hiljaisuuden syy. Rehellisesti sanottuna edes mikään kouluviikko ei oo ikinä ollut näin puuduttava ja rankka... Saattaa olla et liiallinen hellekin on ollu osasyy siihen, mutta tuntuu, että oon saanu koko ajan juosta paikasta toiseen pää kolmantena jalkana. On pitänyt maksaa hotellilaskuja, varata ja maksaa bussimatkoja, hoitaa viiden tytön viikonlopun jutut vieraassa kaupungissa ja ottaa selvää monista asioista, hakenut postista noin miljoonatuhatta pakettia,... Oon ollut myös nyt joka päivä töissä, ja arvaatte varmaan mimmosta hulinaa golfkentällä on aurinkoisena päivänä? Hyvä kun ehdin syödä jossain välissä...Työputki jatkuu ensi viikon torstaihin asti, ja toivon, että se palkitaan sitten _KUUDEN_ päivän päästä Summer Upissa! ;-)

Vasta nyt sain siis vihdoin hetken hengähtää, ja vaikka teki mieli painua nukkumaan samantien, ajattelin aika pikaisesti tulla näyttäytymään täälläkin. Vuorossa siis (jälleen) puhelinkuvia, sorry, en oo ehtinyt edes miettimään kameraa tän viikon aikana!
jea
1. Herkkubrunssi Juhannuksen jälkeisenä aamuna tyttöjen kanssa. 2. Aurajoenrannalla istuskelua mun ihanien kauppistyttöjen kanssa, joita oli hirveä ikävä! 
blogger-image-1897794627-horz
3. Valmiina juhannuksen viettoon! 4. Pyöräiltiin eilen yöllä tyttöjen kanssa ihan extempore uintireissulle Maskuun. Just näitä mä kaipasinkin mun kesälomaan... Ja koska nälkäsinä ei tietenkään jaksa pyöräillä sitä kymmentä kilsaa (vaikkakin kotiinpäin) takaisin, niin olihan sitä pakko pysähtyä upouudelle Apsille lasten lehtipihveille - ja muuten suosittelen!
blogger-image--1520726574-horz
5. Mun puhelimessa on valehtelematta 90% kuvista pelkästään mun naamakuvia, koska sadepäivinä töissä ei oikeen muutakaan tekemistä ole... 6. Isoveljen tyttöystävän kanssa noin sadas Ikeareissu ja noin sadannet lihapullat! Noi on vaan aina yhtä hyviä eikä sen ravintola-alueen ohi pysty kävelemään pysähtymättä... Onneks sentään löyty taas paljon hyödyllisiä juttuja uuteen kotiin.
blogger-image--1500730527-horz
7. Kynsien kimpussa! Kuvasin teille videonkin niiden teosta, mutta kuinkas ollakkaan on taas jotain hämminkiä sen lataamisen kanssa. En voi ymmärtää mikä siinä koko ajan mättää. Jos en saa sitä nyt tänne niin kuvaan uuden! 8. Varpaankynsien lakkailua! Oon syvästi rakastunut kirkkaanpunasiin varpaankynsiin, ja tuntuu, että oon koko ajan lisäämässä tota kynsilakkaa, vaikkei se oo mihinkään siitä vielä kulunut :-D
blogger-image-1105561992-horz
9. Päivän asua. Testiin pääsi uudet vaatteet, joita on kertynyt älyttömästi viime aikoina (uups)! Ajattelin tehdä kunnon (video)postauksen sitten kaikista, kun on noi pari pakettia vielä haettu postista. 10. Sohvi antoi niin nätisti äitin leikata kainaloista takut pois On se niin hieno. Mun tyttö. 
blogger-image--857873836-horz
11. Tyttöjen kanssa lähdössä syömään! 12. Uudet kynnet valmiina. Ainakin mä yritin tehdä niistä vähän räväkämmät, mutta ei se oikeen onnistunut...

8 kommenttia:

 1. Voi että! Oot niin kaunis kyllä :) ja noi kynnet on superihanat!!

  VastaaPoista
 2. oot kehittyny noitte kynsien teossa! teetkö noit ns randomeillekki vai vaa sellasille kenet tunnet :) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiva kuulla! :) Ja no pääasiassa kavereille, mutta oon mä muutamille kavereiden kavereillekin tehnyt :)

   Poista
 3. uiui ootan innolla sitä geelikynsivideota :)

  VastaaPoista