6/16/2013

KATSAUS PUHELIMEN KUVIIN KULUNEILTA VIIKOILTA

blogger-image--468731900-tileblogger-image--1002908950-tileblogger-image-329000502-tile
Moikka moi! Silloin joskus aikoinaan (ennen postausten poistamista) tein postauksen noista puhelimenkuvista ja kommenttien perusteella siitä pidettiinkin yllättävän paljon (korjatkaa jos oon väärässä)! Nyt kun kameraa ei oo pahemmin jaksettu käyttää, oli hyvää aikaa penkoa puhelimen kätköistä muutamat julkaisemattomat kuvat viime viikoilta. As you can see: mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut. Paitsi voitinhan mä 100dollarin lahjakortin Sheinsidelle Uinon blogista! Miettikää, MINÄ, joka ei ikinä ennen oo voittanut mistään mitään. Voin sanoa, että kesti kyllä hetki tajuta koko asia ja sen tajuttuani olin kyllä yhtä hymyä koko tyttö loppupäivän! Niinkuin te luonnollisesti ihan vahingossa saatatte arvata, niin ongelmana taas valinnanvaikeus: jep, yllätys varmaan tosi monelle tytölle vaatteita valitessa?

Mutta takaisin asiaan: kesäloman ekat viikot on menny itseasiassa ihan kivasti, vaikka mitään erikoista en oo tehnyt. Töitä töiden perään melkeimpä päivittäin ja kavereiden kanssa olemista ja yksinkertaisesti: kesästä, lomasta ja vapaudesta nauttimista! Muutama päivä takaperin grillailtiin tyttöjen kanssa vähän vaihtelevin tuloksin haha, ja jos saan niistä säälittävistä kuvista kasaan jonkinlaisen postauksen, niin saatatte kuulla siitä enemmän huomenna. 

Haluatteko jatkossakin näitä puhelinkuvapostauksia vai jätetäänkö suosiolla kokonaan pois? Voisin väsäillä tämmösen vaikka kerran kuukaudessa, tai en ainakaan useammin :-)

11 kommenttia:

 1. tälläset postaukset on tosi kivoja, eli lisää :)!

  VastaaPoista
 2. auts mitä tossa sun selässä oli?:( ja tälläsiä postauksia lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihon rasvahiivatulehdus, ei onneks mitään pahempaa! Tulee :)

   Poista
 3. mitä sun selkään oli käyny :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään kivuliasta tai pahaa, mutta ihon pinnassa oleva rasvahiivatulehdus :)

   Poista
 4. Älä kysele joka toisen postauksen välein että tykkäsittekö te tästä postauksesta tms. vai kirjoitatko tätä blogia itseäs vai lukijoitas varten? Näyttää siltä että vaan lukijoita varten ja että saat ilmaisia vaatteita tän blogin kautta, kun se on sulle noin elämää tärkeempää mitä me sun lukijat näistä postauksista ajatellaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, oon pahoillani jos haluan tietää mitä mieltä mun lukijat on. Vaikka kirjoittaisinkin tätä blogia vaan itseni takia, niin enkai mä nyt herranjumala tee semmosia postauksia tänne mitä lukijat VIHAA? Haloo :-) Suurimmaksi osaksi kirjoitan tätä huvin ja ilon vuoksi, mutta tottakai te lukijatkin ootte tärkeitä ja teidän mielipide!

   Poista
 5. Mulla on myös ollu tollanen hiivatulehdus! Sitä tuli yläselkään ja rintojen väliin. Oli varmaan 2-3 kesänä peräkkäin sitten tais olla vuosi välissä kunnes tuli taas ja nyt ei oo ollut pariin vuoteen, mutta onneks se lähtee pillereillä/ rasvalla todella nopeasti pois! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, en ookkaan ainoa! En oo ikinä kuullut, että jollain muulla ois samanlaista.. Mullakin tuli ekat tonne ihan niskaan edelliskesänä, mutta tänä nyt ne on vaan levinnyt ja levinnyt ja onneks mentiin lääkäriin noiden kanssa. Tuli oikeesti pari turhuuskyyneltä sillon kun koitin jotain selästä avonaisia paitoja ja totesin, etten voi ikinä käyttää niitä :-D Oon kyllä superilonen et ne on jo nyt puolentoista viikon aikana kadonnut oikeestaan kokonaan, vaikka lääkäri pelotteli että vaikka se sieni kuoleekin ton kahen viikon aikana niin läiskät saattaa kadota vasta ens keväällä!

   Poista
 6. noi sienet on niiiin hyvii!!! ja jos tykkäät niist semmosist bonjour tuorejuusto jutuist nii mä laitan tonne välii viel sitä valkosipulin makusen nii ihan sairaan hyvää!!! :D

  VastaaPoista