2/15/2015

SYNTTÄRIALEKOODI

Aikaisin aamusta mulle kilahti puhelimeen aika kiva sähköposti House of Brandonilta. Tällä viikolla vietetään kyseisen puljun 1-vuotispäiviä, jonka kunniaksi he haluavat kiittää kaikkia asiakkaita ja meitä yhteistyökumppaneita! Synttäreiden kunniaksi tänään, sunnuntaina, saatte yli 60 euron tilauksesta 20 euroa alennusta, koodilla SYNTTÄRIT. Aika kiva diili, eikös?

Jotta tilaaminen ja päätöksen teko ois teille vähän helpompaa, kokosin teille pari vähän erilaista kollaasia. Toisen kollaasin kaikki tuotteet maksavat jo itsessään yli 60 euroa ja toisessa kollaasissa löytyy vähän edullisempia juttuja, joita yhdistämällä tulee helposti täyteen se kuuskymppiä.

Untitled #21


Yli kuudellakympillä House of Brandonilta löytyy mm. kivoja kevättakkeja ja Converseja (taisin itse just tilatat yhdet, hups!),, jotka saa nyt siis about viidellä kympillä sen seitsemänkympin sijaan! Mä ihastuin ihan täysin noihin Calvin Kleinin yö- ja oloasuihin ja on aika lähellä, etten lisää ostoskoriin myös tuota ihanan hempeetä yöpaitaa...

ALLE60
Untitled #22

Ja vastaavasti alle kuudellakympillä valikoimasta löytyy mm. nahkahousut, jotka multa löytyykin jo ja jotka pilkahtavat esimerkiksi tässä kuvassa, pooloneuletta, joka multa löytyy myös, mutta eri värissä, ihana musta toppi kivalla yksityiskohdalla ja Cheap Mondayn naisten "bokserit". Tämän diilin ansiosta saa myös ne paljon hehkutetut Dr Denimin pöksyt paljon halvemmalla! Kaikki Dr. Denimin housut löydät tästä.

Hyvää syntymäpäivää ihana House of Brandon! ♥

12 kommenttia:

 1. Tää on just tätä. Kun kengänkoko on 41-42 niin ei nettikaupasta noin vaan ostella kenkiä. Noi Converset on kyllä ihan must have -juttu! Eli ei muuta kun kauppoihin kiertelemään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ainakin Converseissa kokoa pienemmät, ei 40 sit mahtuis sulle? :>

   Poista
 2. miten noi koot menee converseissa? mulla on aina kaikis kengissä 36 mut ostin viime kesänä stadiumista converset 34 kokoo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ne 34 on sulle hyvät niin ota ne sitten! :-) Mulla on Converseista kokoa pienemmät kun normaalisti.

   Poista
 3. Oliko kissyt matalat ja plentyt korkeet?

  VastaaPoista
 4. Hei ku sää niitä nahkapöksyi esittelit hetki sitte nii oks niissä millanen vyötärö ? Niinku korkee,matala,normaali?:D haluaa kans!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Normaalin ja korkean välimaastosta! :-) Ne tulee mulla ihan vähän navan alle.

   Poista
  2. Mun onneks niitä oli tampereellakin niin kävin ostamassa! Voin sanoo et törkeen hyvät jalassa ja ihana toi vahapinta:) en haluu enää ottaa näitä pois:D

   Poista
 5. Sun blogissa tuntuu olevan vaan mainoksia :/ Harmi, koska muuten hyvä blogi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, jos tuntuu siltä, koska asia ei niin ole! :>

   Poista
 6. Moikka! Mistä nettikaupasta olet tilannut valmistujais mekkosi? Luin jostain että memberistä(?) miten se toimii ja mistä sieltä löysit juhlamekkoja?

  Kiitos vastauksista etukäteen :)

  VastaaPoista