2/25/2015

I CAN I WILL

En varmaankaan ole ainoa, joka allekirjoittaa väitteen kivat treenivaatteet antaa lisää motivaatiota treeniin? Enhän?

Mä kuulun niihin, jotka jumppailee paljon mielummin värikkäillä vaatteilla ja saa niistä lisäpuhtia ja -energiaa treeniin. Mun jumppavaatevalikoimasta löytyykin läjäittäin neonvärisiä toppeja, ja mustien ja harmaiden trikoiden lisäksi mulla on mm. seeprakuvioiset pökät. Joskus tietenkin tulee niitä päiviä, kun kaikki muut on pesussa paitsi mustat ja harmaat vaatteet. Niinä kertoina huomaa, miten energisempi olo itsellekin tulee kivoista ja pirteistä vaatteista!

Untitled #29


[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10]

Ja nyt kun pääsin tähän aiheeseen, katsokaa mitä ihanuuksia House of Brandonin valikoimaan on tullut! Heidän verkkokauppaan siis saapui eilen ICANIWELL-merkkisiä ihan superihania treenitrikoita ja muutamia saman  merkin yläosiakin! Niiden hinnat pyörii 54,95€ ja 64,95€ välillä, joten hyvälaatuisista ja kunnollisista pöksyistä on kyse. Mä puntaroin tällä hetkellä muutamien pöksyjen välillä, mutta ehdottomasti pakko saada ainakin jotkut noista ihanista väripilkuista jumppavaatevarastoon! Pysykää muuten kuulolla, kuulin vähän sellaista huhua, että lähipäivinä tulossa lisää valikoimaa tuonne sport-puolelle...;-)

Olisitteko kiinnostuneita jonkinnäkösestä jumppavaate(video)postauksesta? Olisi kiva näyttää teillekin minkälaisissa vaatteissa mä jumppailen, ja vinkata muutamista hyvistä ja edullisista urheiluvaatenettikaupoista!

 Kollaasin pöksyistä mun lempparit on ehdottomasti numerot 4, 8 ja 10. Mitkä on tiedän lemppareita? Onko jollain jo aikaisempaa kokemusta kyseisestä merkistä?

8 kommenttia:

 1. Oii kaikki näistä on ihan superkivoja! <3 Sanoisin lemppareikseni ihan samat kuin säkin!

  VastaaPoista
 2. Oon halunnut noita niiiin kauan ja just noi 10. on ihan lempparit!

  PS. Oli kunnon inspispäivä eilen, kun näin näitä ja niitä MUA:n meikkejä sun instassa ja nyt onkin sitte molempien kauppojen ostoskoreissa on vääähän tavaraa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, oieiii! :-D Heihei rahat!

   Ne on superihanat!

   Poista
 3. Oi, itse kotiuttaisin noista varmaankin 1. tai 4. :3 mukavan räikeitä kaikki mun makuun!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin näissä on ehdottomasti parasta just noi ihanan räikeet värit! Liian usein näkyy kaikki mustia ja muita synkkiä pöksyjä...

   Poista
 4. Lempparit on kans ehdottomasti noi 8! aivan ihanan pirteet! tykkäään ;-)

  VastaaPoista