2/20/2015

EILEN PUETTUA

Yhteistyössä Oasap.

Huh, pitkästä aikaa vähän asukuvia! Tai no, voikohan näitä edes asukuviksi kutsua, enemmänkin sellaisia yksityiskohtia mun eilisen asusta. Mähän oon siis ollut koko hiihtoloman töissä, joten päältä on löytynyt kaikkea rentoa ja löysää. Takin alta pilkottava tunika on ehdottomasti paras ostos pitkään aikaan ja se on muodostunut mun luottovaatteeksi. Se päällä ei ainakaan tarvitse pelätä, että alkais kesken päivän kiristää tai puristaa!

P1017768P1017822-horz

Tunikan kanssa mä oon käyttänyt nahkalegginsejä, jotka on myöskin Bikbokista. Niiden laatu tosin ei ole mitään päätä huimaavaa, mutta mitä muuta voikaan odottaa kympin pöksyiltä? Eilen mä kävin hakemassa paksut sukkahousut kaupasta sen varalta, että noi nahkalegginsit irtisanoo itsensä pian irti...

P1017833P1017824-horz

tunika BikBok takki Oasap nahkalegginsit Bikbok

Päälle mä vetäsin vielä uuden villakangasmaisen takin, jonka oon saanut yhteistyökumppaniltani Oasapilta. Tällä kertaa mä osasin valita ihan suosiolla L-koon, koska nämä Aasiakoot on aina niin paljon pienempiä kun meidän täällä Euroopassa. Eikä ne mitatkaan aina pidä paikkaansa, sillä esimerkiksi tästä takista S-koko olisi ollut paria senttiä vaille mulle just sopiva. Phah!

Näin jälkeenpäin mua vähän kaduttaa, etten tilannut tätä (myös) punaisena, koska tälläset maanläheiset sävyt ei ehkä oo ihan niin paljoa mua, kun punainen väri olisi ollut. Anyways, mä oon tähän takkiin todella tyytyväinen, ja just tällästä siistimpää takkia oon tarvinnutkin! Täydellinen koko, malli ja ihan kiva värikin, me likey.

Aika moni kehui tätä mun lempparitunikaa, kai ootte hankkineet jo omanne? ;-)

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia:) Toi takin väri on kiva, menee moneen asukokonaisuuteen :)

  http://xoxosarita.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Tykkään! Tosi kivat kuvat ja kauniin näköinen asukin )

  VastaaPoista
 3. Noi ton näköiset takit on kyllä hirmu kivoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään hirmuisesti, just tollasia vähän "aikuismaisempia"! :>

   Poista