12/28/2014

HENTOA VAALEANPUNAISTA JA HOPEAA

Tällä viikolla mulla on ollut jopa hieman ruuhkaa kynsirintamalla, sillä mulla on tämän viikon aikana ollut kolme kynsiasiakasta, ja jossain välissä onnistuin näköjään myös itsellenikin väsäämään joulukynnet. Näistä kaikista asiakkaista muistin kuvata ainoastaan yhdet kynnet, ja ne näkyykin tässä alempana. No, parempi ne yhdetkin kuvat kuin ei mitään! Myös ensiviikolla on tulossa muutama tytteli ottamaan kynnet, mutta niistä mahdollisesti kuvia myöhemmin.

Emppu tuli aika extemporee mun kynsiasiakkaaksi yks ilta ja laitettiin hänen kynsiinsä Essien Fiji -sävyistä kynsilakkaa, joka on ihanan hempeän vaaleanpunaista (vaikka näissä kuvissa lähinnä valkoiselta näyttääkin). Päälle laitettiin hienoa ja ihanan kimaltavaa hopeaa glitteriä, vähän niinkuin liukuvärjäystyyliin alhaalta ylöspäin.

P1016537 P1016542P1016535P1016528-horzP1016536P1016544

Jos rehellisiä ollaan, niin näistä kynsistä tuli kyllä munkin mielestä ihan superkivat! Omistajakin vaikutti olevan tyytyväinen, onneksi :-) Näiden kynsien tekeminen vaan tuntuu koko ajan enemmän ja enemmän omalta jutulta.

What do you think about these nails?

10 kommenttia:

 1. Aivan ihanat kynnet!<3 Eikä oo ollenkaan liian näyttävät vaan päinvastoin simppelit mutta upeat! Tuollasia vois vaikka ihan kotonaki kokeilla ;)

  VastaaPoista
 2. Oot kyllä kehittyny tosi paljon kynsien tekemisessä! Hienot:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, ihana kuulla, että oot tota mieltä! Kiitos paljon! ♥

   Poista
 3. Nää on tosi upeet! Wautsi :)

  http://kseniabetko.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Hienot kynnet:) Mut eikö 8 melkein samanlaista kuvaa samoista kynsistä oo vähä liikaa...

  VastaaPoista