12/26/2014

MEIDÄN JOULU VIDEOLLA

Jotkut on julkaissut jo kaikki jouluaiheiset postauksensa, mutta mä oon pääsemässä vasta alkuun... Syy on vaan se, että mä vietin kaikki nämä joulupyhät ihan rauhassa kotona, syöden hyvin ja nukkuen pitkään ja ennen kaikkea viettäen aikaa perheen ja muiden sukulaisten kanssa. Tietokoneen pistin myös kokonaan muutaman päivän lomalle, lukuunottamatta muutamien minuuttien kuvien muokkaus -spurttia. 

Napsin pitkin päivää pieniä videopätkiä sekä kuvia meidän joulusta, ja videokooste näistä päivistä tuleekin heti ensimmäisenä tässä! Myös kuvia on tulossa, mutta teen niistä ihan oman postauksensa myöhemmin.


Mä oon lähdössä huomenna aamulla kolmeksi päiväksi vähän vielä lisää rentoutumaan hyvän ystävän kanssa, mutta yritän ainakin jonkun postauksen ajastaa teille siksi ajaksi! Reissulta saatte myös varmasti kuvia, jos vaan muistan ottaa kameran mukaan... Kevyt pikkulaukku vaan houkuttelee niin paljon enemmän kuin suurempi ja painavempi laukku! 

Olisi kiva kuulla, mitä te tykkäsitte videosta? :-) En oo ikinä ollut näiden kuvaamisessa saatika kasaamisessa mikään mestari, mutta toivottavasti videota on kuitenkin mukava katsella. Mä lähden nyt vielä vähän rentoutumaan ja laiskottelemaan sohvalle, joten see you later! 

8 kommenttia:

 1. Aivan tosipaska ja tylsä video, en jaksanut katsoa edes loppuun kun tota samaa shityy varmaan alusta loppuun. Miksi näiden taustalla pitää soida musiikki? Mielestäni olisi kivempi jos tilanteissa kuuluisi niiden omat äänet, edes joissain kohdissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska en nimenomaan halunnut, että äänet kuuluu taustalla :-) No, nyt tiedät et ei kannata jatkossa enää mun videoita katsella! ;-)

   Poista
  2. Oon samaa mieltä ton anon kaa mutta oisin kyllä ilmaissu asiani vaan asiallisemmin.. Varsinkin kun sun videoissa ei oo ääniä, niin helposti tulee tylsä video kun kuvaat liian kauan samaa juttua :( Jaksais kattoo paremmin jos ois enempi tiivistetysti ja video ois silleen jouhevampi! Muuten kyllä hyvin kuvattu, oot taitava kuvaamaan :)

   Poista
  3. Kiitos sulle asiallisesta palautteesta! Tiesin, että tässä pyörii lähinnä ne ihan samat jutut, mut ajattelin ettei se varmaankaan haittaisi, koska sellanen mun joulu vaan oli! :-) Koitan jatkossa kiinnittää enemmän huomiota tohon!

   Poista
 2. Ääh sama fiilis jäi videosta, kun toisti vaan itteään ja siinä ei oikein ollu mitään nähtävää.. :-( Jatkossa voisit keskittyä tuomaan videoon jonkun tietyn "pääjutun", johon kiinnität huomiota erityisesti.

  VastaaPoista
 3. Oon samaa mieltä muiden anojen kanssa... Video oli muuten hyvä ja siitä näki hyvin mitä sun jouluun kuului, mutta oisit voinut jättää esimerkiksi puolet pois juuri sen itsensä toistamisen takia :) Lisää vaan videoita, aina parempaan päin ja niitä on kuitenkin kiva katsoa!

  VastaaPoista