12/30/2014

JUHLAKUNNOSSA

...ripset meinaan! Ja hyvässä kunnossa onkin  miten joku voi onnistua joka kerta? Kävin ripsihuollossa jo pari viikkoa sitten, mutta niinkuin on tapana, jää nä postaukset aina pyörimään luonnoksiin ilman teksitä...

Tällä kertaa mulla oli ripsiä jäljellä enemmän kuin aikaisemmilla kerroilla, joten itse huoltoon mennessä ei tarvinnut hävetä niitä paria ripsikuitua mitä silmissä jäljellä on :-D Anna yllätti jälleen, ja sain marssia liikkeestä todella tyytyväisenä pois.

jjjjjjjjjjjjjj
muu

Sovittiin, että tuun jo parin viikon päästä, eli itseasiassa tänään pikahuoltoon, jotta mun kelpaa juhlia uutta vuotta melkeempä just ripsihuollosta tulleena! ;-) Mä tosin nappasin ei-niin-kivan flunssanpoikasen meidän Helsingin reissulta (mitä muuta voikaan odottaa, kun talvitakki on jätetty kotiin ja -19 asteen pakkasessa vedellään ohuella syystakilla....), joten saa nähdä miten pitkään mä juhlin vaihtuvaa vuotta... Pian kuitenkin aika suunnata vähän täyttämään näitä ripsiä ja sen jälkeen tuun ihan vaan makoilemaan kotiin ja parantelemaan itseäni. Myös meidän reissusta on tulossa pian videota, jota ei oo ihan niin vakavissaan kuvattu! :-D

Seuraava ripsihuolto onkin just ennen mun synttäreitä, miten aika menee näin nopeasti?!

Yhteistyössä Kauneushoitola Meloni.

6 kommenttia:

 1. miten oot saanu tonne ylös ton etusivu- joulukalenteri yms noi jutskat? ootko muokannu ulkoasun tieynlaiseks? voisiks selittää pitkästi! kiitti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon lisännyt sinne vaan ton Sivut -gadgetin! :-) Se on tosi helppoa!

   Poista
 2. Blogisi on todella yksitoikkoinen. Aina kun tänne tulee piipahtamaan niin odotettavissa on joko kynsipostaus, instagram kuvia viikostasi tai kuukaudestasi emt tai siitä kuinka olet käynyt laittamasssa uudet samanlaiset ripset mitä aiemminkin.

  VastaaPoista
 3. Onko tulossa jotain yhteistyö tarjousta Melonin kanssa? :)

  VastaaPoista