12/09/2014

RIPSIENPIDENNYKSET -44%

Tulin ihan pikaisesti vinkkaamaan teille sellaisesta asiasta kuin...

ripsit


...kyllä, ripsienpidennykset vain 45€ (norm. 80€). Alennus koskee siis tänään varattuja aikoja ripsienpidennyksiin (sinun ei siis tarvitse mennä tänään niitä ottamaan, riittää, että varaat tänään ajan ripsien laittoon) tai tänään ostettuja lahjakortteja ripsienpidennyksiin. Lahjakortti on voimassa puoli vuotta! Ei kiirettä siis sen käyttöön.

Ajanvaraus ma-pe klo 10-17 numerosta: 010 2810949

Kauneushoitola Melonin osoite on Maariankatu 6a, ja se sijaitsee toisessa kerroksessa, B-portaassa. Ovi, josta menet sisään on ihan Tobacco Storen (sen tunnistaa helposti, sillä koko ikkuna "teipattu" kyseisen puljun logolla) vieressä.

Tästä ihan superi joululahja äidille, siskolle, serkulle, ystävälle tai kelle vaan! Lahjakortti sopii mainiosti myös vaikka synttärilahjaksi, koska on voimassa puolivuotta ostopäivästä. Jos nyt mietit jollekin alkuvuodesta syntyneelle synttärilahjaa  osta ihmeessä ripsienpidennyslahjakortti, koska se on voimassa tästä päivästä lähtien 6 kuukautta, mutta saat sen 45 eurolla vain tänään. Näin hyvä tarjous kannattaa hyödyntää :-)

Alla vielä muutamia kuvia ripsistä, mitkä on mulle laitettu Kauneushoitola Melonissa joko Annan tai Ennin toimin:

12547


4 kommenttia:

 1. Ehin jo innostua ja sitte onki ihan väärässä kaupungissa, plää! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, anteeks! :-D Saattais tulla vähän kalliimmat ripset, jos lähtis tänne matkustamaan halpojen ripsien toivossa..

   Poista
 2. Kiitti vinkistä! Oli heti pakko soittaa ja varata aika :D

  VastaaPoista