9/22/2014

WEEK 37 & 38

joo2

Tällaiseen pöytään kun pääsisin nyt. Me käytiin viime viikon keskiviikkona Roosan ja mun serkkujen kanssa mummilla opiskelemassa ruotsia ja syömässä vakioruokaa  pikapihvejä! // "Etkä muuten varmana myy näitä vaatteita pois!!" // Matkalla mammalle Sofin kanssa, josta palattiinkin auton kanssa seuraavan päivän ripsihuollon takia. // Mä etsin tosi pitkään sopivaa laukkua Berliiniin, joka näyttäis kivalta ja ois kooltaan sellanen, että sinne mahtuu kamera, lompakko, vesipullo ja muita pieniä juttuja, ilman, että laukku ois kuitenkaan mikään pohjaton säkki. No, yhdessä liikkeessä tuli vastaan kuvassa näkyvä melkein täydellinen yksilö. Täydellisen siitä teki malli, jonkalaista laukkua mä oon etsinyt jo miljoona vuotta, koko, sekä -70% alennuslappu. Ainoa miinus on toi väri, mutta uskon, että pystyn silti elämään asian kanssa! ;-) Hintaa oli 10 euroa.

joo

Selfie aika lailla heti ripsihuollon jälkeen! Taas kelpaa räpsytellä :-) // Raukkapieni lääkärin jälkeen ihan sekaisin nukutuksen takia. Tällä hetkellä jännitellään lähiaikoina saapuvia tuloksia Sofin koepaloista. Jännitellään sen takia, että Sofin ihottuma on täysin samanlaista kun Siirin silloin, kun hän sairasti syöpää. // Kohti poikaystävän kainaloa :-) // Vanhan lempparineuleen kanssa fiilistelyä! Löysin sen just sopivasti kaapinpohjalta (huomisaamuksi luvattu +1 astetta, whaatt!) kun alkaa ilmatkin uhmaavasti kylmentyä.

joo3

Köyhiä kahvipöydän herkkuja! // En tiennytkään, että mummin parvekkeelta näkyy näin ihanasti auringonlaskut. Enkä myöskään sitä, että jo kahdeksan jälkeen aurinko on laskemassa! Mieli varmasti lepäisi kun pääsisi tällaiseen maisemaan istuskelemaan vaikka ihan vaan teekupin ja viltin kanssa :-) // Haha, karvamurujen leikkiaika! Sofi ei oikeasti ollut niin kärsivä miltä näyttää ;-) // Ruotsin opiskelun ohella keskityttiin välillä tekemään lettejä ja muita kampauksia toistemme hiuksiin! Tosin, mun hiukset sai olla aika rauhassa, kun näihin liruihin ei pahemmin mitään kampauksia tehdä.

joo4

Tämän päivän asua! Kaivoin pitkästä aikaa tuon Vero Modan vaalean laukun kaapista ja totesin sen olevan aika näpsäkän kokoinen kouluun, kun mukaan tarvitsee vain yhden kirjan kalenterin ja penaalin lisäksi. // Yksi päivä rikoin kahta lakkoa: shoppailulakkoa ja mäkkilakkoa. Tai no, annoin itselleni oikeastaan luvan siihen, koska kävin viikolla viisi kertaa jumpassa ja vietin ton päivän kokonaan yksin kotona, mikä on ihan parasta ja niin rentouttavaa! Ja ostoksenakin oli vain se kymmenen euron laukku. // "Äitii, kello on jo 16 yli 3, koska sä oikeen tuut?!" // At the moment. Tänään mä oon polkenut äkkiä kaatosateessa koulusta kotiin, syönyt ja vaihtanut vaatteet kymmenessä minuutissa, vienyt myllyyn pari pakettia ja kiiruhtanut sieltä jumppaan, josta kaahailin kotiin, söin ja vaihdoin vaatteet reilussa kymmenessä minuutissa, vein Ikealle yhden laukun jonka myin ja sieltä vielä menin tallille ja ratsastamaan. Tunti sitten ehdin vihdoin istahtaa alas ja koska masu kurni laittoman paljon, päätin tehdä vaan nuudeleita. Tossa vaiheessa ei enää aivot jaksaneet työskennellä ja miettiä, mitä ihan oikeaa ruokaa sitä voisi syödä! :-D 

10 kommenttia:

 1. mist toi vikan kollaasin ekan kuvan punainen paita mahtaa olla ostettu :D?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Bikbokista! Mun mielestä siellä on vieläkin ainakin ton tapasia :-)

   Poista
 2. oi kiitos, pitää mennä kattomaan :)

  VastaaPoista
 3. Selailin sun blogia vähän pidemmälle ja se näyttää tosi kivalta! Sulla on kivoja kuvia :)

  VastaaPoista
 4. sulla on ihania otoksii instassa! :--)

  VastaaPoista
 5. Käytkö ratsastamassa? Onko omaa heppaa tai hoitoponia, vai käytkö vaaan harrastelemassa? Kiva blogi!
  T: Aino

  VastaaPoista