9/21/2014

MUN SUNNUNTAI

Ihanaa sunnuntaita kaikille! Mun päivä on lähtenyt ihanasti käyntiin. Nukuin viime yönä kellon ympäri ja nousin sängystä yhdentoista jälkeen pirteenä ja energisenä. Aloitin mun aamun selaamalla veljen koneelta uusimmat postaukset läpi, mutta puolessa välissä selaamista ajattelin kuitenkin ensin hoitaa pakolliset hommat pois alta ja sen jälkeen tehdä niitä ei-niin-tärkeitä -juttuja. Näihin pakollisiin hommiin kuului muunmuassa parin takin korjaaminen, lempparifarkkujen lyhentäminen ja kaventaminen ja leopaidan reiän korjaaminen. Tän jälkeen aloin vähän siivoilemaan huonetta ja varmaan ensimmäistä kertaa tänä syksynä petasin myös sängyn!

Olin jo elätellyt toiveita, että tänään mentäisi johonkin yhdessä syömään äidin syntymäpäivän kunniaksi, mutta äiti olikin päättänyt tehdä tavallista kotiruokaa ja sainkin "vain" savustettua lohta ja maailman parhaita (ranskalaisia)perunoita  lankkuperunoita! Myös mamma tuli meille syömään ja syötiinkin yhdessä rauhassa ja pitkän kaavan mukaan.

P9214142
P9214123pP9214137P9214179 P9214146P9214166P9214160P9214125P9214174P9214140P9214182

Kakun koristeluun tarkoitettuja mansikoita jäi vähän yli, joten syötiin (=mä söin) niitä, tuulihattuja ja keksejä kahvin kanssa. Ja niinkuin saatta nähdä – kamera pysyi koko ajan reippaasti mukana (eikai kuvia oo kuitenkaan liikaa?) ;-) Vielä kun sais sen raahattua mukaan kodin ulkopuolellekin.


Miten te olette viettäneet viikonloppua? Osa taisi olla vähän nollaamassa kirjoitusten loppumisen kunniaksi, mutta ne, joilla vielä kirjoitukset ei ole loppunut, taitaa edelleen olla nenä kiinni kirjoissa, vai? Tsemppiä hirmuisesti kaikille, joilla niitä vielä edessä on! 

3 kommenttia:

 1. Tää on ehkä vähän hassu kommentti, mut miten teijän kahvipöydäs on noin vähän tarjottavaa? En siis tarkota pahalla, vaan mietin et onko teillä aina tollasta? Eikö sun vanhemmat sit vaan yleensäkään syö paljon herkkuja? Kuka teidän perhees on suurin herkkujen ystävä? :D XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha hassu, mutta ihana kommentti! :-D Siis ei, ei oltu sunniteltu mitään kunnollisia kakkukahveja ollenkaan. Äiti vaan kaivoi jostain kaapista just tuulihattuja ja maniskoita, sekä noita keskejä! Kyllä meillä yleensä on kahvipöytä pullollaan kaikenmaailman herkkuja ja kaloripommeja... Mut muuten äiti ja isi syö aika vähän herkkuja! Pahin herkuttelija on ehdottomasti minä, kääk... :-)

   Poista
 2. Eiks toi sun päiväpeitto oo ellokselta? Mietin vaa et onks toi se vaaleen vai tummanharmaa kun oon ostamassa tota myös :D

  VastaaPoista