9/10/2014

UUTTA VAATEKAAPISSA

Yhteistyössä Oasap.

P9093981-horz

Muutamat uutuudet saapui mun vaatekokoelmaan muutama viikko sitten, mutta vasta nyt mä sain aikaiseksi kuvata nämä. Miten se on aina niin vaikeaa kaivaa se kamera esiin, heittää vaatteet sinne missä ne haluan kuvata, napsasta kuvat ja lisätä blogiin? Varsinkaan nyt, kun kaksi kolmesta paidasta oli liian pieniä, jonka vuoksi en voinut niitä päällä edes kuvata :-( Pahoittelut siis siitä.

P9093964pienempiP9093966P9093971

KUKKAPAITA // TÄSTÄ!

Tätä kukkapaitaa mä olin katsonut jo tosi kauan ennen kun mä sen vihdoin uskalsin tilata. Toisaalta rakastan tätä, mutta toisaalta tota kukkakuviota saattaa olla vähän liikaa. Äidilläkin tuli ensimmäisenä mieleen japanilaiset naiset! :-D  Paidan hihansuista löytyy napit, joiden avulla ne saa helposti laitettua kiinni taikka avattua ja käärittyä ylös niin halutessaan! Edestä se on kietaisumallinen ja takaosa on etuosaa hieman pidempi. Paidan materiaali on myös supermiellyttävää.

Noh, ei siinä, jokatapauksessa kun tämä kerran on mulle vähän pieni, ei se pääsisi kauheesti käyttöön. Onneksi löytyy pienempiä kavereita, joille paidan voi lahjoittaa!

P9033872P9033853P9094000P9094007

LYHYT TOPPI // TÄSTÄ!

Tämän lyhyen, croptop -tyylisen topin mä tilasin lähinnä festareita varten, muttei kuitenkaan ikinä päässyt päälle asti, kun en tietenkään muistanut ottaa korkeavyötäröisiä farkkuja/shortseja mukaan. Aristan aika paljon semmosia kunnon napapaitoja ja "napa näkyy" -efektejä, jonka vuoksi koin vaan epämiellyttäväksi tän pukemisen normaalivyötäröisten alaosien kanssa :-( Noh, ensi kesää odotellessa!

P9094011-horzP9093987P9093993P9094028

LEOPARDIPAITA // TÄSTÄ!

Niin kauan kuolattu paita, mutta joka loppujen lopuksi paljastui myös liian pieneksi... Ei niinkään muualta, mutta käsistä kiristää ja paljon! Tähän ei edes auttaisi laihduttaminen, kun musta tuntuu, että mun kädet on ollut saman kokoset viimiset kymmenen vuotta :-D Niinkuin kukkapaidastakin, niin tästäkin mä suosittelen ottamaan yhden koon normaalia isomman! Ensi kerralla mä pistän ihan varmasti tilaukseen saman paidan, L-koossa.

P9094038-horzP9094042

AURINKOLASIT // TÄSTÄ!

Näitä superihania pyöreitä ja kukkakuosisia aurinkolaseja on tullut kuolailtua yhdessä blogissa jo pidemmän aikaa, mutten suht suolasen hinnan takia oo raaskinut niitä pitkään aikaan tilata. Lopulta huomasinkin, että näitä saa muutamalla dollarilla Ebaysta, mutta siinä vaiheessa oli lähtenyt tilaus jo menemään. Pistin sieltä kuitenkin tilaukseen mustat ja leopardikuvioiset vastaavat!

All in all, mä oon tosi tyytyväinen näihin laseihin ja niiden muotoon, ja nämä onkin yhdet niistä harvoista laseista, jotka mun hassun malliseen päähän sopii edes jotenkuten! Ne löytyikin lähes jokainen aurinkoinen päivä mun naamalta, ja jos ei naamalta niin ainakin ne kulki mukana joka paikkaan. Kymmenen pistettä siis näille!

Siinäpä ne! Löytyikö lemppareita? :-) Jälleen mä sain ihania juttuja, vaikkakin kukkapaita ja leopardipaita pitää tilata kokoa isompana...

9 kommenttia:

 1. Aivan mahtava toi kukkapaita! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään jotenkin tosi paljon, mut silti vähän vierastan! Jos ois oikeen kokonen, niin voishan ton yhdistää vaikka mustaan nahkatakkiin, niin ei oo esillä niin paljoa :-)

   Poista
 2. Miten noi voi olla liian pieniä..:D oot kuitenk aika pienkokone! Outoa, mutta tosi kivoja kaikki vaatteet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, oon ihan normaalikokoinen ja kuitenkin about 175cm pitkä :-D Normaalistihan mun yläosat on S-M kokoa, ja näiden "kiinapaitojen" koot on paljon pienempiä kun mitä täällä. Näidenkin M-koko vastaa ennemmin S-kokoa.

   Kiitos paljon! :-)

   Poista
 3. Tosi kivoja kaikki! :) Mulla ois kysymys sulle! miten oot saanut tohon sivupalkkiin sun instagram kuvia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! :-)

   Instagram-palkki on lisätty tän avulla :-) http://snapwidget.com/#getstarted

   Poista
 4. Matkit vähän Annika-O:ta kirjoitustyylissäsi. :-D

  VastaaPoista
 5. Kiitos paljon ja tervetuloa seurailemaan! :-)

  Ja kiitos sun blogin linkittämisestä, ihanan "erikoinen" blogi, meinaan siis tota sisustuaihetta!

  VastaaPoista