6/13/2014

PLANS FOR SUMMER 2014

Niin, mitä mä aion tehdä tämän vuoden kesän aikana? Minkälaisia jo lukkoon lyötyjä suunnitelmia mulla on? No, mäpä kerron teille!

Mä siis oon periaatteessa koko kesän töissä, lukuunottamatta kesäkuun ensimmäistä viikkoa. Silti mä olen mielestäni ihan oikealla kesälomalla – koska koulua ei ole. Jos ollaan rehellisiä, en edes haluis olla "kesätyötön". Oon ollut 14-vuotiaasta lähtien kesätöissä – ensimmäisenä kesänä maalaamassa golfkentän aitoja, seuraavat kolme vuotta olin minigolfkentällä töissä ja nyt pääsin oman alan kesätöihin! Kiva tunne, kun tietää, että voi CVhen naputella vähän lisää tekstiä ;-) Mielummin mä ehkä olisin jäänyt tonne golfkentälle, koska se työ oli oikeasti kivaa, mutta oon saanut asiakaspalvelutyöstä kokemusta jo ihan tarpeeksi. Tämän kesän mä olen toimistotyössä ja teen neljäpäiväistä työviikkoa, mikä on mun mielestä ihan superhyvä! Voi lähetä jo perjantaina tai torstai-illalla viikonlopun viettoon, tai tehdä jonkun perjantain töitä ja pitää seuraavalla viikolla kaksi vapaapäivää. Me likey!

Vaikka sana "toimistotyö" saattaa kuulostaa tylsältä ja ykstoikkoselta, ei se sitä kuitenkaan ole. Vielä tässä vaiheessa mun työtehtäviä on aika rajoitetusti, mutta silti tämä on mun mielestä todella vaihtelevaa työtä. Päivässä mä saatan tehdä monia eri töitä ja tutustua moneen uuteen juttuun, mikä on tosi kivaa vaihtelua! Näin päivätkin menee supernopeasti.


Viime vuosina mun työvuoro alkio 10.30., ja mulla oli todella isoja vaikeuksia saada itteni ylös siinä yhdeksän aikaan... Jos oisin tiennyt, että seuraavana kesänä mun pitää olla 6.45 jo matkalla töihin, oisin ollut vaan tyytyväinen ja noussut reippaasti ylös! Mun työvuoro siis alkaa 7.30 ja loppuu 15.00 – ihanan aikasin! Ei mee koko päivä töissä. Anyways, jatketaampas seuraaviin aiheisiin, mutta kesätyö on mulle ihan normaalia ja vakituinen juttu, enkä edes haluisi maata koko kesälomaa vaan kotona! Varsinkaan nyt, kun suurimmalla osasta kavereitakin on kesätyö, ja jollain jopa Ahvenanmaalla asti... Miss you Nepsuli♥

large (1)
                                                                                                                      kuvat: weheartit

Mun kesä pitää sisällään muutamia jo lukkoon lyötyjä suunnitelmia, nimittäin heinäkuun Summer Up -festarit ja elokuun Weekend festivalit! WKND tosin on viikko koulunalkujen jälkeen, mutta mä lasken sen silti kesäksi. 

Mun viime kesän paras kokemus ikinä oli Summer Up, ja mä odotan sitä tälläkin hetkellä kun kuuta nousevaa! Meillä on tyttöjen kanssa varattuna perhehuone keskustan läheisyydestä olevasta hotellista ja mun mielestä onkin ihan huippua, että päästään kaikki samaan huoneeseen. Viime vuonna oli pientä sähellystä ilmassa, kun osa oli toisessa huoneessa ja osa toisessa – ja ne huoneet oli lisäksi ihan eri kerroksissa ja melkeen eri puolilla hotellia :-D Paljon parempi näin! 

Alunperin meidän oli tarkoitus lähteä matkaan autolla, ja osa tulisi myöhemmin perässä töiden takia. Nyt kuitenkin selvisi, että mun vanhemmat on lähdössä just samana päivänä Vierumäelle (eli ihan Lahden lähelle) ja tulee takaisinkin samana päivänä, joten kolme meistä pääsee tosi näppärästi siinä kyydissä, ja vielä ilmaiseksi! Pari tulee sit vielä myöhään illalla bussilla perässä. Ollaan varattu hotellihuone siis torstaista sunnuntaihin, koska viime vuonna meillä tuli ihan älytön kiire laittautua ja muuta, kun bussi oli Lahdessa vasta 11-12 aikoihin. Alueellekin päästiin vasta viiden maissa, ei enää sitä siis! Nyt me saadaan nukkua pitkään ja valmistautua ihan rauhassa, ihanaa.


Weekendeille me suunnataan periaatteessa aika isolla porukalla, mutta melkeen kaikki yöpyy eri paikoissa! Me päästään kahden kaverin kanssa äidin kaverin kämppään Helsinkiin yöksi, ja tällä tavalla säästettiinkin reilu satanen, kun ei tarvinnut hotelleista maksaa mitään! Ois tullut vähän kalliiksi, koska kaikki hotellit luonnollisesti nostaa hintoja tälläsinä festariaikoina. Helsinkiinkin me suunnataan autolla, jos vaan tän kämpän läheltä löytyy ilmaisia parkkipaikkoja!

Tästä aiheesta puheenollen, kiinnostaisiko teitä postaus koskien pukeutumista festareille? Mä kamppailen tällä hetkellä pienoisen kriisin kanssa ton asian suhteen, ja se saattais teidän lisäksi auttaa vähän muakin....


large (11)-tile
                                                                                                                      kuvat: weheartit

Yllämainittujen lisäksi mulla ei taidakkaan olla (vielä) mitään lukkoon lyötyjä suunnitelmia. Kesään tietenkin kuuluu rusketus, rentoilu ja hyvien ystävien kanssa ajan viettäminen, ja niitä mä pyrin tekemään mahdollisimman paljon! Tietenkin meidän kaikkien kesätyöt rajoittaa vähän meidän yhdessäoloa, mutta onneksi on muutamat varmat tapahtumat, jolloin ollaan kaikki yhdessä. Meillä menee muutamien kavereiden kanssa kesätyöt ihan ristiin, kun yksi on Ahvenanmaalla töissä, yksi menee töihin silloin kun mä pääsen ja muilla on aina silloin tällöin töitä. Anyway, me koitetaan nähdä mahdollisimman paljon!

Näiden lisäksi ois ihana lähteä ulkomaille kavereiden kanssa, edes johonkin pienelle reissulle! En kuitenkaan usko, että kenenkään meidän rahatilanne antais tota myöden, koska.....me lähdetään viiden tytön kanssa meidän kuudenhengen tyttöporukan kanssa syyslomalla BERLIINIIN! Ai mitenniin me muka rakastuttiin siihen kaupunkiin sillon pari kukautta takaperin? Lennot ja hotellitkin on jo varattu, ja löydettiin tosi halvat semmoset. Reissussa ollaan viisi päivää! Ihanaa, mä en malta odottaa. Meidän ensimmäinen yhteinen ulkomaanreissu :-)

Sellasia suunnitelmia mulla on kesälle! Kauheesti mitään varmoja reissuja/matkoja ei ole, ainakaan jos vertaa muutamien muiden bloggaajien vastaavanlaiseen postaukseen. Ihan tarpeeks kuitenkin mulle! :-) Mut niin, kiinnostaistko teitä pieni postaus festareille pukeutumista koskien? Mulla ois muuta kysymyskin, johon kaipaisin paaaljon helppiä...

4 kommenttia:

 1. seurusteletko vielä

  VastaaPoista
 2. miettisin ihan samaa, missä kaikki summerlove pläänit on :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana, sori, kyllä me edelleen seurustellaan! En vaan tullut kirjoittaneeksi kun meillä ei oo mitään suurempia suunnitelmia mun töiden takia...:( On niin mahdoton kehitellä mitään suurempaa! Mutta tottakai Ottoakin koitan nähdä aina kun mahdollista, muttei se kauheen usein onnistu kun kerran-kaks viikossa :(

   Poista