6/20/2014

INSTAPOST

10448827_521425187983570_6715923760351666962_n

1 & 2 Treffailin yhden kaverin kanssa alkuviikosta ja mentiin istuskelemaan Tintåån. Niin ihanan rauhallinen ja siisti paikka, että melkeen kaduttaa, etten oo ikinä ennen eksynyt tonne! Sijaintikin on täydellinen ja kylmiä iltoja varten kahvilasta löytyy myös vilttejä. Rakastan Turkua. 3 Ensimmäiset tämän "kesän" mansikat, joiden ostaminen oli virhe – oli meinaan pahimpia mansikoita mitä mä oon ikinä maistanut. 4 "Äiti mitä tuolla ulkona oikeen tapahtuu? Miksi tohon maahan putoaa vesipisaroita? Mistä ne tulee? Uskallako mä mennä enää ulos, vaikka vähän pissahätäkin olisi?"

ssssssss

5 Kuva on jo parin viikon takainen, kun mentiin tänä kesänä ensimmäistä kertaa uittamaan Sofia! Pikkunen tykkäsi niin paljon, se vaan uiskenteli ympäriinsä ja aina välillä tuli hepuloimaan rannalle :-) 6 Maailman-ihanin-paita. Ikinä. 7 Niinä aurinkoisina päivinä koitin ottaa kaiken irti tosta auringosta, ja vaikka se ei varmaan pahemmin tartukaan enää viiden aikoihin, makoilin mä silti sinnikkäästi auringon alla niin kauan kun se vaan paistoi. Nythän siitä auringosta ei ole tietoakaan... Saksalaiset mansikat on ehdottomasti parhaita mansikoita mitä mä oon koskaan maistanut. En aio enää ikinä ostaa mitään kotimaisia, vaikka ulkomaisten marjojen syönnistä niin paljon varoitellaankin!

10476318_521425124650243_3660611675573286564_n

9 Heh... Thats me! 10 Lähdössä äitin kanssa shoppailemaan, kun perjantai 13 tuntui liian paljon epäonnenpäivältä... 11 Yritettiin mennä uittamaan koiria, mutta ihan lähellä rantaa oli kaks todella ärsyttävää valkoposkihanhea... Ne oli oikeesti hulluja, tuli vaan lähemmäs ja lähemmäs! En uskaltanut päästää Sofia edes uimaan, kun lintukoirana se ois varmaan lähtenyt noiden perään ja mulle on jäänyt jostain semmonen pelko, että Sofi lähtis johonkin kauas uimaan ja keskellä järveä se huomaa ettei voimat enää riitä uimaan takaisin rantaan... Enkä edes tiedä mistä toi ajatus on tullut, mutta parempi ehkä ottaa varman päälle, Sofi kun on vielä niin nuori, ettei varmaan itekään tajua mitä se jaksaa ja mitä ei. 12 Bikbokissa on ihan hullut alennukset! Käväisin siellä nopeesti kun poikettiin äitin kanssa Skanssissa, ja löysin kolme paitaa ja läjän ponnareita, jotka maksoi yhteenä 22 euroa. Kokojakin oli vielä reilusti, melkeen pelkästään ässää ja ämmää!

10402540_521425311316891_3736995612911641493_n

13 Multa meinas päästä itku, kun tä kuva lähetettiin meidän ryhmäkesusteluun. Hän oli yrittänyt syödä ampiaisien, mutta se pistikin häntä molempiin poskiin. Ootteko raukemman näköistä koiraa nähnyt? Voi pieni :-( 14 Sinne Skanssiin lähdössä! 15 Käytiin yks päivä pitkästä aikaa hesellä salaateilla! Ne on joskus ollut mun mielestä vähän huonompia, mutta nyt ne on varmaankin uudistunut kun oli niiiiin hyvää! Varsinkin tämä kanacaesarsalaatti minkä mä otin. Suosittelen! 16 Ihana uudet pöksyt, 7,90€ Cubuksesta! Ei tarvinnut kauaa harkita, ostanko vai en...

10479171_521425247983564_8466775358481694937_n

17 Uudet lempparikengät! 18 Matkalla postiin hakemaan ja viemään pari pakettia... Mulle on jäänyt pakkomielle myydä vanhoja ja käyttämättömäksi jääneitä vaatteita eteenpäin, ja oonkin saanut käydä varmaan joka toinen päivä postissa viemämässä niitä kledjuja uusille omistajilleen! Eli kyllä, kyllä ne on mennyt kaupaksi erittäin hyvin, vaikka moni niin paljon sitä vastaan sanoikin ;-) 19 Mä oon rakastunut. Tähän hevoseen nimittäin. Parempaa saa etsiä. Kumpa se ois mun vielä joku päivä...♥ 20 Niin kaunis, ihana ja rauhallinen Turku. Tekisin mitä vaan, että saisin edes joskus asua Aurajoen läheisyydessä.

Mä alan nyt pikkuhiljaa sammuttelemaan tietokonetta, pakkaamaan kimpsut ja kampsut kasaan ja kaasuttelen hakemaan pari kaveria, josta mennään yhdessä toiselle kaverille! Saa nähdä mitä ilta tuo tullessaan, kun ei oo ihan varmoja suunnitelmia vielä :-) Palaillaan juhannuksen jälkeen toivottavasti suuren kuvasaldon kera!

Ihanaa ei-niin-kesäistä juhannusta kaikille!

10 kommenttia:

 1. Miten teet tommosen toisen kollaasin nutturasysteemin?! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä on hankala selittää! Ensin ihan "tavallinen nuttura", ja sen jälkeen "levitin" sitä :-)

   Poista
 2. Voi eiiii :( Kai tuo pieni koira on jo toipunut ampiaisesta? :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän, toi kuva on siis jostain netistä :-(

   Poista
 3. kukas heppanen tuo on? :-)

  VastaaPoista
 4. Onko sun mielestä jotenkin "siistiä" olla vastaamatta lukijoidesi kommentteihin? Näissäkin jokaikisessä on kysymys, mutta yhteenkään ei ole vastattu. Uudemman postauksen kommentteihin olet kyllä vastannut, mutta vanhemman kommenteille ei ilmeisesti löydy aikaa. Logiikka, where are you? :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saanen kyseenalaistaa, kenen bloggaajan mielestä "on siistiä olla vastaamatta lukijoiden kommentteihin"?!?! Ihmisillä vaan on muutakin tekemistä kun koko ajan päivitellä postauksia ja odottaa kommentteja joihin vastata. Mulla on tapana aina joskus tehdä niin, että selaan viimisen kuukauden-kahden postaukset läpi ja vastaan kaikkiin kommentteihin, JOS niihin vastaaminen on unohtunut. Ei siinä sen suurempaa logiikkaa tarvita ;-)

   Poista
  2. Niin, en tiedä. Siksihän mä kysyin sulta. Jotenkin vain luonnollisesti oletin, että vastaat ensin vanhemman postauksen kommentteihin. Sulla oli aikaa vastata uudempiin kommentteihin, niin kyllähän siinä nyt herranjumala tulee mieleen, että jätit tahallaan vastaamatta. Tossa sun tavassas ei ole mitään järkeä, koska harva tulee katsomaan vielä viikkoakaan myöhemmin vastausta (=odottaa bloggaajan vastaavan päivän-parin sisällä). Oletat siis, että lukija käy täällä parin kuukauden ajan kyttäämässä, josko olisit jo vastannut. Joo, tosiaan logiikkasi ei ole järin suuri.

   Poista
  3. Niin kysyit, ja mä vastasin :-) Jos jollain on tärkeetä kysyttävää ja vastaus täytyy saada parin päivän sisällä, oletan, että hän kysyy sitä joko sähköpostitse tai mainitsee, että haluaa ja tarvitsee nopean vastauksen!

   Poista