6/13/2014

BABY BLUE WITH LEOPARD

Tämän vuoden uusin "värilöytö" - babyblue! Oon edelleenkin kyllä sitä mieltä, ettei mulle sovi niinsanotut poikien värit yhtä hyvin kun esimerkiksi punainen, mutta tämä paita näytti yllättävänkin kivalta mun päällä! Löysin sen meidän Helsingin reissulla Cubuksesta 9,90 euron hintalapulla varustettuna.

P5200075P5200047P5200056P5200049
P5200045P5200053

Vaaleansinisen sifonkipaidan kaveriksi mä vedin jalkaan uudet mustat farkut ja leopardisliparit. Mä ite tykkäsin yllättävän paljon tästä asusta, ja mua harmittikin ettei äiti ollutkaan kotona ottamassa musta asukuvia, nyyh! Tän asun jos jonkun mä olisin halunnut ikuistaa. Laukkuna sai toimia Longchampin pieni pussukka, joka onkin päässyt jo tosi usein käyttöön.

Miltäs mun parin päivän takainen asu näyttää teidän silmään? Mä mietin hetken, sopiiko tommonen babyblue ja leopardi yhteen, mutta tulin siihen tulokseen, että sopii ne ainakin tarpeeksi hyvin tän asun päälle vetämiseen!

13 kommenttia:

 1. Näyttää tositosi hyvältä kombolta! Olis ollut kiva nähdä nää sun päällä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oisin halunnut ikuistaa tän ihan kunnon asukuvilla..:(

   Poista
 2. Osaatko neuvoa kuinka sellaset "kolmio" kärkiset tipit sais viilattua/leikattua lyhyemmiksi, koskavtilasin sannatarnailsistä näitä terävä kärkisiä tippejä, mutta ne ovat toosi pitkät, joten osaatko yhtän neuvia :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää vaan viilata sitä tippiä eka päästä lyhyemmäksi ja sit se on tasanen ni siitä vaan viilaa tipin muotoa teräväksi

   Poista
  2. Sun pitää vaan viilata sitä vaikka niin, että ensin viilaat tippiä lyhyemmäksi ja sit "kavennat" sivuista niin, että siitä tipistä tulee sen muotonen kun haluut :) Helpompi viilata kun se on liimattu kynteen kiinni, kannattaa siis ensin tehdä se!

   Poista
 3. Ihana asu :) paljon noi kengät maksaa nellyllä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ne tais olla jotain neljänkympin pintaan.

   Poista
 4. Aivan ihana blogi! Sun tyylis iskee ja lujaa! (: Jään seurailemaan myös jatkossa! Innolla kesäpostauksia odotellen! :) ♥

  Kurkkaisithan myös, ja heittäisit vaikka mielipidettä. Kommentteja kun on aina kiva antaa sekä saada, eikö! :)
  http://hennankengissa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :-) Kiva kuulla, että miellyttää!

   Käyn kurkkaamassa sunkin blogia!

   Poista
 5. hei! mulla on yleensä kengänkoko 41 tai 42 ja haluisin nyt tilata noi kengät nellyltä.. Onks ne kauheen kapeet vai otitko ihan sun oikeen koon noista? :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne aika kapeet, mulla on yleensä kengät 39 ja joskus myös 40, ni otin 39 vaiks ois kannattanut ottaa ne 40... Kannattaa siis ottaa 42 ennemmin kun 41! :-)

   Poista
 6. Oiiii ihana blogi&oot tosi kaunis!!

  VastaaPoista