5/26/2014

SPARKLING NAILS

Viikonloppu vierähti Jyväskylässä, josta johtuukin muutaman päivän hiljaisuus. Kuvahaastekin on nyt hieman unohtunut, mutta jatketaan siitä heti, kun löydän aikaa niiden kuvien ottamiseen! Neljä päivää koulua ennen kesälomaa, tätä jos jotain on odotettu...

Virallinen postauksen aihe on kuitenkin nämä kynnet, jotka mä oon tehnyt kahdelle kaverille muutama päivä takaperin. Oon ihan hirveen ihastunut tälläseen kimaltavaan, mutta silti siistiin ja yksinkertaiseen tyyliin, joka näissä molemmissa kynsissä näkyykin.

Hopealla pohjalla otetut kuvat on Roosan kynsistä, ruskealla pohjalla olevat Emilian kynsistä.

P5105473a-horz

Niinkun jo sanoinkin, on molemmissa kynsissä käytetty täysin samaa ideaa koristelujen suhteen. Valkoiset ranskalaiset manikyyrit sai jäädä ihan kokonaan pois, ja sen tilalle laitettiin kahta eri hilettä. Pohjalle laitettiin tätä hienoa hopeaa glitter dustia ja sen päälle tätä glitter dustin ja diamondin moniväristä "sekoitushilettä". Niinkuin saattaa huomata, oon ihan rakastunut näihin sekotushileisiin! On niin paljon kivemman näköstä, kun löytyy kahta erilaista hilettä, eikä vaan yhtä.

P5105478-horzP5105480a-horz

Emilian kynsiin laitettiin samalla tavalla alle hopeaa glitter dust -hilettä ja sen päälle hopeaa sekoitushilettä, jossa siis glitter dustia ja diamondia sekaisin.

Eihän noissa kynsissä mitään silminnähtävää eroa ole, ainakaan noissa kuvissa. Livenä niissä näkyy vähän eroja, kun toisessa käytetty aikalailla vaan hopeita sävyjä, ja toisessa on mukana myös vähän kullan sävyjä ja muuta!

What do you thing guys? Sytyttekö te enemmän tälläselle kunnon sparklingille, vai ottaisitteko omiin kynsiinne mielummin vaikka yksinkertaisen ranskalaisen manikyyrin?

4 kommenttia:

 1. Moi! En muista onko sulla tällä hetkellä ripsiä, mut sillonku oli ni missä kävit laittamassa? :) ja suositteletko paikkaa? Ite aattelin hankkia kesäks ku ruskettuneelle iholle ei tartte meikkiäkään ni ois tosi helppoa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! :) Ei oo tällä hetkellä, aika kylläkin varattuna 3.6, heh ;) Kävin laittamassa Kauneushoitola Beatassa, ja suosittelen sitä paikkaa todellakin! Vaikken muualla ookkaan käyny, ni parhaat ripset tekee Minna :)

   Poista
 2. Oot niin taitava tekee noita kynsiä! Laitatko hilettä pelkästään geelin päälle ja sitten uuniin vai kostutat pensselin eka 1-vaihegeelissä ja sitten hilepurkissa ja sitten kynnelle. Mitä geeliä oot käyttäny pohjalla, ku noi on tommoset pinkimmät noi kynnen normaali osa? Kauan sulla menee about kavereiden kynsien tekemiseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos♥ Laitan hileet geelin päälle, mä oon todennut sen kaikista helpoimmaksi tavaksi :) Käytän jokaisessa vaiheessa samaa geeliä, eli Sanna Taralta tilattua 1-vaihegeeliä :) Kynsien tekoon menee koristeluista riippuen 1,5-3h!

   Poista