5/15/2014

5. In my cup

parempi

Kahviin koukuttuneena mun kupista löytyi hetki sitten just keitettyä kahvia. Jos jollain on mielessä jokin muu, jolla ois suht sama (piristävä) vaikutus, niin vinkkiä tännepäin! Huomasin just, miten paljon mun hampaat on kellastunut tän jatkuvan kahvinjuomisen takia... Hyi.

Jos istahditte vasta nyt ensimmäisen kerran tietokoneen ääreen, muistakaahan lukaista myös tänään aikaisemmin julkaistu postaus, tästä!

5 kommenttia:

 1. Toi muki on aivan ihana, mistä se on? :) Muistan kyllä että oot kertonu siitä enemmänki, mutta ku yritin ettiä sitä postausta nii kahlasin satoja postauksia tuloksetta :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Lexingtonin muki, ja niitä saa tilattua useammastakin paikasta, mutta esimerkiksi myös Stockmann myy niitä! :) Jos löydät sen synttärilahjapostauksen, ni siellä kommenteissa linkitin muistaakseni useammankin paikan, mistä noita saa ostettua...

   Poista
 2. Itte oon lipittäny kahvia ala-asteelta saakka, mutta onneks valkasuliuskat pelastaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä munkin pitää turvautua niihin kohta...:D

   Poista
 3. oon viimeaikoina ajatellu vaihtaa mun vihreän teen juomisen kahviin, mutten oo päässyt erikoisempia makusiirapeilla maustettuja erikoiskahveja pidemmälle.. Toisaalta nyt kun mainitsin ton hammasjutun niin en taidakaan yrittää hehe.. ei kyllä sun hampaat näytä ollenkaan keltasilta!! :)

  VastaaPoista