5/01/2014

First of may

Kivaa ja toivottavasti ei kauhean krapulaista torstai-iltaa kaikille! Oonko ainoa, jolla on erittäin freesi ja hyvä olo ollut koko päivän? Eilen vieteltiin vappua rauhallisissa merkeissä eikä tarkoituksena ollut edes poistua meiltä. Me oltiin kimpassa ostettu paljon kaikkea grillattavaa – mm. kanaa, possua, nakkeja, nugetteja ja ranskalaisia. Niin, ja grillijuustoa, jotka ei ihan niin hyvin onnistuneetkaan :-D Tarkoituksena oli siis olla vaan meillä kotona tyttöjen kesken syöden hyvää ruokaa, kuunnellen musiikkia ja vaan nauttien ystävien seurasta.

blbllbllllbllllllbllllllllll

Iltaa kohden selvisi kuitenkin, että useampi kaveri on kuskina ja pohdittiin Nepan kanssa, jos ainoina täysikäisinä käytäis sittenkin pyörähtämässä jossain baarissa. Velourasut siis pois, baarivaatteet päälle, vähän meikkien korjausta ja tukka kuntoon ja menoks! Turun keskustassa huomattiin kuitenkin ne järkyttävän pituiset jonot melkeimpä jokaiseen baariin – Yökerhosta puhumattakaan. Illan mittaan sosiaaliseen mediaan tuli useammalta tutulta "vappu selvinpäin baarijonossa" -päivityksiä, joten unohdettiin se (tosin Turun uusi baari, Yökerho, on pakko käydä tsekkaamassa joku päivä, kun sitä on kehuttu niin paljon!), ja pyörittiin hetki vaan keskustassa. Niinkuin mä arvelinkin, en viihtynyt siellä kauheen kauaa ja aika pian päivän vaihduttua lähdinkin kotiin päin.

Miten te vietitte vappua? Poikkesiko se jollain tapaa aikaisemmasta vai menittekö vanhan kaavan mukaan? Musta tuntuu, että kaikki oli jossain päin keskustaa hulinoimassa enkä kyllä tiedä (ainakaan vielä) meidän lisäksi hirveen monia, jotka ois vapun viettänyt rauhallisesti sisätiloissa kavereiden kesken. Ja no, näkyykö teidän tän päivän oloissa merkkejä eilisestä? ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti