5/04/2014

Monthly favorites: april

ppppppppppP5015317-horiiiiz

Äiti toi jo joulun aikoihin Viron reissulta Mica Beauty Cosmeticsin Peeling gelin, jota kuulemma oli esitelty jossain kauppakeskuksen "kauneushoitolassa". Niinkuin minäkin, on äitikin kaikkien tällästen esittelyiden uhri ja niin se nappasikin tämän kotiin neljä kymppiä köyhempänä.

Tämän luvattiin putsaavan kasvoista hellävaraisesti, mutta kunnolla kuolleet ihosolukot jättäen ihon ihanan pehmeäksi. Mä en kuitenkaan usko mihinkään tälläsiin ja olin ihan varma, että tossa itse aineessa on jotain, mikä aiheuttaa sen "kuolleen ihosolukon" jämät käsiin kasvoja putsatessa eikä todellisuudessa ihosta poistu mitään. Äiti kuitenkin jaksoi hehkuttaa tätä, joten munkin oli pakko kokeilla ja yllätyin positiivisesti! En tiedä, maksaisinko tästä uudelleen useampaa kymppiä, mutta ainakin se jätti ihon raikkaan oloiseksi ja ennen kaikkea puhtaaksi. Kunnon rasvauksen jälkeen iho oli kun vauvan pylly!

P5025351kk

Aiemmin tulikin jo mainittua tästä mun pitkäaikaisesta iho"sairaudesta", jonka vuoksi mun niskaan/rintojen alueelle ilmestyy välillä punertavanruskeita läikkiä. Tämä kevät oli onneksi vasta toinen tälläinen, ja voi kuulkaa, mun kesä ja kevät ois pilalla ilman näitä yllänäkyviä aineita! Näiden ja Diflucanin kombo pelastaa joka kevät mun koko vuoden, kun saan heittää hyvästit näille inhottaville läiskille ja toivottaa tervetulleiksi ihanat avonaiset kesätopit ja bikinit! En voisi kuvitellakaan lähteväni esimerkiksi rannalle, jos mun selkä ja niska näyttäis samalta, mitä esimerkiksi viime vuonna :-D

Luonnollisesti nämä kuuluu myös tulevien kuukausien lemppareihin, mutta huhtikuussa mä otin nä jälleen uudelleen käyttöön.

P5015295

Kuukauden kynsilakkalemppari: Essien Lacquered Up. Nyt kun oon vihdoin pysynyt kovana kynsien puremisen suhteen, oli ihana lakata esimerkiksi vapuksi kirkkaan punaiset kynnet, kun ne on jo melkeen sormenpäähän asti (jep, wohoo)! Mun mielestä yksvärinen lakkaus sopii kaikista parhaiten just sormenpään pitusiin kynsiin, eikä mihinkään superpitkiin rakennekynsiin. Sen takia oon vältellyt suht paljon tällästä yksväristä lakkausta geelikynsissä!

Tämä ei kuulu lemppareihin ainoastaan värin ansiosta, vaan sen laadun vuoksi. Essien lakkojen sudit on ammattimaisesti suunniteltu, ja vaikka oisit kuinka kömpelö tälläsissä asioissa, onnistuisit tässä ihan varmasti! Tätä riittää myös helposti vaan yksi kerros ja levittyvyys on todella hyvää. Vaikka hintaa löytyykin siinä viidentoista euron paikkeilla, on se mun mielestä sen arvosta, kun kyseessä ei edes mikään pienin pakkauskoko ole.

P5015303

Mä sain yheltä kaverilta pienen vinkin koskien niitä niin ärsyttäviä pikkuhiluja - viis ja kymmensenttisiä siis. Mulla on välillä tosi tyhmä tapa heittää viissenttiset vaan johonkin - jopa roskiin asti, jollei lompakkoa ole just sillä hetkellä lähettyvillä. Mun kaveri kerto, että se oli noin puolen vuoden ajan heittänyt joka viikko lompakosta viis-, kymmen- ja kakskytsenttiset johonkin säästöön, ja noin puolen vuoden jälkeen se vei ne pankkiin ja niitä kolikoita oli loppujen lopuksi melkeen sadan euron edestä! Mä ryhdyin myös tähän, ja oon nyt muutamia kertoja tyhjentänyt lompakosta pikkukolikot tohon purkkiin. Ajattelin laittaa ne rahat suoraan mun asp-tilille, joten vaikka kyse olisikin vain muutamasta kymmenestä eurosta, on sekin iso raha ajatellen omaan kotiin muuttoa! Aika hyvä idea, eikös?

Me lähdettiin eilen lauantaina kaverin kanssa kohti Helsinkiä ja Hilton hotellia, jossa vietettiin yks yö. Shoppailtiin, pidettiin hauskaa ja naurettiin paljon. Käytiin myös yömyöhään syömässä Helsingin keskustassa ja vastaan tuli jos jonkinlaista hämärää tyyppiä :-D Nyt me ollaan molemmat ihan poikki, mutta reissusta kuulette  varmasti lisää vähän myöhemmin! Kamera tosin unohtui kotiin, mutta Emppu toimi puhelimen kameransa kanssa mun kuvaajana niin saatiin edes muutamia kuvia.

4 kommenttia:

 1. Toi on kyllä tosi kannattavaa kerätä noi pikkuhilut purkkiin! Itse keräsin kans just kaks vuotta ja vein pankkiin pari päivää sitten, eikä tosiaan harmittanut satasten lisäys tilille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkin! En tiiä miksei mulla oo tullu ikinä aikasemmin mieleen...:-)

   Poista
 2. Vitsit miten hyvä idea toi pikkuhilujen "purkittaminen"! :D Itekkin koitan vaan aina päästä niistä mahdollisimman nopeasti eroon joten ton niksin otan kyllä nyt heti käyttöön :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Sama juttu mulla, nyt pääsen niistä eroon ja samalla kuitenkin periaatteessa lisää rahaa ;-)

   Poista