2/26/2014

Töitä ja festareita

P2252093P2252127P2252103P2252072

Terveisiä töistä! Vietän parhaillaan ruokataukoa, jonka ajattelin käyttää hyödyksi blogia ajatellen. Kolmas työpäivä lähti siis tänään täällä käyntiin, ja oon viihtynyt  täällä yllättävän hyvin. Tämä työ ei ole samanlaista kun Tiimarissa, jossa mä väsyin tosi paljon, kun piti oikeastaan läpi päivän olla tekemisissä asiakkaiden kanssa. Täällä mä saan istuskella suht rauhassa omassa kopissani ja tehdä tietokoneella hommia, ja mikä parasta - täällä on kahvinkone, jääkaappi ja paljon hedelmiä, joita saa aina halutessaan napsia keittiöstä! Helpostihan mä viihdyn täällä vielä sen seitsemän viikkoa, ja ainiin, sain mä kesätyönkin täältä. Enää mä en siis istuskele golfkentällä aurinkoa ottamassa viimeisten kolmen vuoden tavoin ja sen tutun ja vanhan kaavan mukaan, vaan niiden sijaan mä tuun tekemään vähän "suurempia" ja "vakavempia" töitä tänne. Ainoa mikä saattaa vähän kirpaista on nimenomaan se, että mä joudun istumaan sisällä aurinkoisina päivinä, kun edellisessä työssä mä sain olla vaikka sen koko kahdeksan tuntia auringossa. Noh, valitukset sikseen, oon mä tosi tyytyväinen, että ylipäätään on työpaikka ja mulla on niin kivat työajat, että ehdin mä sitä aurinkoa ottaa myöhemminkin! ;-)

Mulla on sen verran rentoa ja "vapaa-aikaa" täällä, että ehdin yhdessä välissä ostaa Weekendiin ja Summer Uppiin molempiin kahden päivän liput! Tai siis...maanantaina mä ostin Weekendin liput ja tiistaina Summer Upin, tietäisittepä vaan miten paljon mä oon kuullut tästä ja siitä, että mihinköhän festareille mä tänään ajattelin sisäänpääsyliput ostaa...:-D Tulostin ja laminoinkin ne samantien, jotta molemmat pysyy varmasti tallessa... Siellä siis nähdään, ketä mun lukijoista on tulossa jompaan kumpaan tapahtumaan tai tuleeko joku muukin mun tavoin kenties molemmille festareille?! Huhhuh, en malta odottaa, täältä mä tulen Tinie Tempah ja Sean Paul ♥♥♥

14 kommenttia:

 1. Todella kiva blogi sulla :) Oisko huonepostaus mahdollinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   On se, mutta vaan vähän myöhemmin... Mulla on parhaillaan tulossa pieniä muutoksia mun huoneeseen! :-)

   Poista
 2. ai että golfkentällä oikeen :-D eiks se minigolfkenttä ollu XD lol

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, enköhän mä tiedä missä mä töissä oon ollut! :-D Se on minigolfkenttä, mutta golfkenttä kuulostaa hienommalta ;-) Takerruitpa taas pieneen asiaan, hah.

   Poista
 3. tuun summer uppii ja mul on kans kahen päivän lippu!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, moikkaillaan jos nähään! :-) tai jos muistetaan haha...

   Poista
 4. Weekendiin on mullakin kahen päivän lippu! En malta oottaa :-)

  VastaaPoista
 5. Mikä sun kuvien suhde on näissä kuvissa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ymmärsin yhtään oikein niin 4:3! Ja kokona 750 x 550 :-)

   Poista
 6. Miten oot saanut ton tekstin ja kuvan samanlevyseksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekstikentän leveyttä saa muutettua mallin suunnittelutyökalulla ja sen jälkeen muutetaan vaan kuvan koko saman levyseksi!

   Poista
 7. Missä oot töissä?

  VastaaPoista