2/23/2014

Newbies

P2192039
P2192057P2192045-tileP2192058P2192034

Esitelläänpäs vähän tarkemmin näitä paria uutta ihanuutta, jotka on jo saanut paikkansa mun vakioasusteista! Laukkua mä esittelinkin jo Tammikuun lempparit -postauksessa, mutta mainitaan siitä vielä uudelleenkin.

Laukun mä oon saanut ja kaulakorun tilannut www.rosewholesale.com -sivustolta, jolta löytyy todella paljon vaatteita, erilaisia asusteita ja kenkiä edulliseen hintaan! Jokainen kuitenkin varmaan tietää nämä kiinakaupat, joiden tuotteilta ei voi odottaa samanlaista laatua kun esimerkiksi Zaran tuotteilta... Sen vuoksi mä en uskalla ottaa tota mukaan kouluun niinä päiviniä, kun tarvitaan paljon kirjoja. Toi on kuitenkin just hyvä esimerkiksi vähän pidemmälle lähtiessä vaikka shoppailemaan, jolloin mukaan tarvitaan mahdollisesti meikkipussia ja lompakkoa, vesipulloa ja sen semmosta! Ainakin tähän mennessä laukku on pysynyt täysin ehjänä ja hyvänä, vaikka kulki monena päivänä peräkkäin koulussakin. Laukun sisällä ei ole mitään taskuja, joka on ehkä yksi miinus tässä, mutten voinut myöskään olla valitsematta tätä, koska oon oikeasti niin kauan etsinyt sitä täysin samanlaista laukkua Zaran mallistosta, jota ei ikinä löytynyt mistään... Oisin myös hyvin voinut itse maksaa sen paria euroa yli kympin ;-)
 
Kaulakorun mä tilasin alunperin mun synttäreille – mutta sen verran myöhään, ettei se saapunutkaan siihen päivään mennessä. Se pääsi kuitenkin käyttöön muutama päivä mun synttäreiden jälkeen, kun me juhlittiin Suvin 18-vuotissynttäreitä ja kävästiin baarissakin! Tämä oli ihan loisto-ostos, se on ihanan yksinkertainen, kultainen ja vähän pienemmät ja vähän isommat timantit kruunaa sen.
 
Suora linkki kaulakoruun tässä ja suora linkki laukkuun tässä!
 
*postaus toteutettu yhteistyössä www.rosewholesale.com -nettikaupan kanssa

4 kommenttia:

 1. Ihana kaulakoru:) <3

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Tuliko tuolta tilaessa paljon lisämaksuja (tulli tms.) vai pysyikö loppusumma suht samana koko ajan? :) On meinaan näköjään tosi edullista! Blogisi on yksi lemppareistani, jatka samaan malliin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tullut mitään lisäkuluja, pysy samana koko ajan! :-) Vaikutti ainakin näiden tilauksien perusteella tosi luotettavalta paikalta, vaikkakin näihin kiinapuljuihin lukeutuukin.

   Kiitos ihanista kehuista, piristit :-)

   Poista