2/20/2014

Promnails

Ehkä tämä on viimeinen postaus vähään aikaan liittyen tansseihin.. Te kuitenkin pyytelitte kuvia niistä kynsistä, mitä mä tanssijoille heidän pyynnöstä tein, joten saamanne pitää! Kaikenkaikkiaan mä tein viiden päivän aikana kuudet geelikynnet, ja muutaman kerran olo oli vähän pöhnänen kun oli monta tuntia haistellut noita vahvoja aineita. Hyhhyh!

P2131213P2131212P2131222P2131209

1. Ensimmäisenä on vuorossa Ellan kynnet. Hänen mekko oli vaaleanpunainen, mutta mulla ei ollut täysin samanväristä hilettä, joten päätettiin sen sijaan laittaa ihan kirkkaan pinkkiä. Vaikka hileen ja mekon väri ei täysin sama ollutkaan, näytti noi mun mielestä tosi kivoilta, kun tansseissa niitä pääsin ihastelemaan. Eikä minkäännäköstä eroa mekon ja kynsien väreissä edes huomannut  eikä kukaan niin läheltä niitä katsellutkaan!

Kynsiin on käytetty valkoista värigeeliä ja yhtä pinkkiä hilettä.

P2091011
P2091023

2. Seuraavana Nea-Maria. Nepan mekko oli korallinpinkki, muttei siihenkään täysin sopivaa hilettä löytynyt, joten laitettiin vähän lohenpunaisen sävyistä hilettä valkoiset manikyyrikärjen rajalle. Ainakaan Nepaa ei näyttänyt haittaavan, vaikkei ihan saman sävyiset kynnet ollutkaan mekon kanssa, mutta eihän niissä mitään silminnähtävää eroa ollutkaan!

Ensimmäisten kynsien tavoin kynsissä on käytetty valkoista värigeeliä ja lohenpunaista hilettä.

P2121194P2121202P2121195

3. Roosan kohdalla me mietittiin vähän kauemmin mitä sen kynsiin laitettais. Roosan mekko on vaaleanpunainen, joten aluksi tietenkin suunniteltiin kynsiin jotain vaaleanpunaista. Loppujen lopuksi me kuitenkin päädyttiin tohon "luottohileeseen", koska niinkuin mäkin myös Roosa on suht kyllästyvää sorttia, eikä vaaleanpunaiset kynnet enää tanssien jälkeen välttämättä ois tuntunutkaan niin omalta jutulta.

Kynsiin käytettiin valkoista värigeeliä ja hilettä, jossa oli sekaisin dust-hilettä (pienempää, hiekkamaista hilettä) ja diamond-hilettä (vähän isompaa).

P2111185P2111192P2111189P2111186

4. Ja neljäntenä mun ehdottomat lempparikynnet! Emilian mekon te näittekin jo yhdessä postauksessa, joka oli siis väriltään helmenharmaa. Mekon keskiosassa oli kuitenkin timantteja ja paljetteja, jotka loppujen lopuksi paljastautui ihan samanlaisiksi kun nämä hileet! Empun kynsiin me siis ei laitettu ranskalaisen manikyyrin kärkeä, vaan kärki muodostui vaan kahdesta erilaisesta hileestä. Alle me laitettiin vaaleaa sekoitushilettä (jossa on dust- ja diamond-hilettä sekaisin), jonka väri muuttuu eri valossa ja päälle laitettiin pienenpientä hopeaa hilettä, jotta kynsien ihana kärki erottuisi vähän paremmin. Pikkurilleihin ja peukaloihin laitettiin vielä pisteeksi iin päälle pienet timantit!

Kynsiin käytettiin valkoista kimaltelevaa hilettä, pientä hopeaa hilettä ja pienenpieniä strassitimantteja.

P2101151P2101144

5. Saran kynnet jäivät myös suht simppeleiksi – mekon värin takia kynsiin sopi hyvin hopea, jonka alle me tehtiin edellistenkin kynsien tavoin ranskalaisen manikyyrin kärki. Toi pieni hopea hile on ihanaa, kun se kimaltelee niin "vahvasti"! Harmi vaan, etten muista, mistä oon mahtanut ton hommata, joten sitä on vähän hankalampi saada lisää...

Kynsiin käytettiin ainoastaan valkoista värigeeliä ja pientä hopeaa hilettä.

P2091028P2091043P2091032

6. Sanni halusi kynsiinsä jotain samantapaista mitä mekon värikin on – eli turkoosia. Päätettiin laittaa hilettä kuitenkin normaalia vähän vähemmän, jottei kynsistä tulisi kuitenkaan ihan yliampuvat. Hileet levitettiin myös vähän alemmas ja ylemmäs kynttä kuin normaalisti!

Kynsiin käytettiin valkoista värigeeliä ja turkoosia pientä hilettä.


No – mitkä miellytti teidän lukijoiden silmää eniten? Niinkuin mainitsinkin, kynnet numero 4 oli ehdottomasti mun lempparit! Oon aika nössö kokeilemaan mitään uutta (eli siis kynsiä, joihin ei ranskalaista kärkeä tule...hah), mutta noi onnistu melkeimpä täydellisesti :-) Strassit viimeisteli ne vielä ja olivat vähän kuin piste iin päälle. Jos teillä ilmenee jotain kysyttävää vaikka noista hileistä tai ihan mistä vaan, kyselkää vaan rohkeasti – vastailen mielelläni!

16 kommenttia:

 1. noi neloset on upeet!!! haluun samanlaiset, ihan täydelliset!! :)))

  VastaaPoista
 2. tykkäsin noista pinkeistä, ihanan tyttömäiset vaikkei kauaa kestäisi omissakaan kynsissä... :-D helposti kyllästyvä ilmoittautuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä inhottaa, kun turvautuu aina niihin tylsiin ja peruskynsiin, mut ehkä ennemmin niin, kun se, että väkisin repisi ne pois muutamien päivien jälkeen kyllästymisen takia :-)

   Poista
 3. Paljon pyydät maksua noista kynsistä?

  VastaaPoista
 4. Noissahan on kaikissa ihan sama idea ja ne on samanlaisia - väri vaan eri? :)

  VastaaPoista
 5. Tosi kauniita kynsiä. :) tykkään varsinkin noista alimmista koska joku ihme turkoosi villitys on itellä startannu tässä kevään aikana :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) Ne on ihanat, kumpa joskus saisin itelleni aikaiseksi tehtyä tollaset, mut aina päädyn niihin liian yksinkertaisiin...

   Poista
 6. Olis kiva nähdä ihan perus ranskalaisia, glitter kätkee usein muotovirheitä ym alleensa. :)

  VastaaPoista
 7. oon miettiny itekkin geelikynsien tekotarvikkeiden ostamista :) mulla ei oo koskaan ollu geelikynsiä, mutta ihailen aina muitten kynsiä! oppiiko noita tekemään nopeasti? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä suosittelen ehdottomasti hankkimaan noi välineet! Niiden teon oppii tosi nopeasti, jos vaan haluaa, eli käyttää aikaa myös niiden opetusvideoiden yms katsomiseen! :-)

   Poista