11/20/2013

World's most succesfull order

lisääkollaaaasialisää1ckollaaasi
Sifonkinen paita - Oasap
Kultainen kello - Ebay
Statement-kaulakoru - Oasap
Kultainen kaulakoru - H&M
Kuvissa vilahtavat mustat farkut - Dr. Denim (Carlings)
 
 


Muutama viikko sitten oli taas aika valita kuukauden sponsorituotteet Oasapilta* – ja jälleen kerran valinnanvaikeus oli suuri, joten taas tuli palloteltua monien tuotteiden välillä. Kun olin muutamat päivät pohtinut päässäni kaikkien tuotteiden miinuksia ja sitä, miten vähän mun oikeestaan tulis niitä käytettyä, jäi jäljelle nämä kaksi ihanuutta: käärmekuvioinen kevyt sifonkipaita ja ihana statement-henkinen kaulakoru. Mun täytyy nykyään ihan oikeasti listata ihan paperille jokaisen vaatekappaleen miinuksia ja plussia, jotta pääsisin jonkunnäköseen käsitykseen siitä, mitä mun oikeasti kannattaisi tilailla – ja mitkä ois parempi jättää kauppaan. Paitaan suora linkki tässä ja koruun suora linkki tässä.

Vähän yksinkertaisempi syy, miksi mä päädyin just näihin: tarvitsin jonkun siistin pitkähihasen paidan, joka on viileä ja kevyt, mutta jolla pärjää kuitenkin ilman neuletta. Tosin mulla on mielessä yks ihana jakku, joka sopis tän päälle kun nenä päähän... Kaulakoruihmisiä mä en oikeastaan ollenkaan ole, mutta jostainhan on pakko aloittaa! Tottahan toki täytyy ensin hankkia niitä koruja mitä kaulaan ripustelee, ennenkun niitä voi edes käyttää ;-) Tällä hetkellä multa löytyy kaulakoruja niinkin monta kun kaks kappaletta, joista molemmat näkyy ylläolevissa kuvissa! Kultainen ketju on ostettu H&M:stä hintaan 9,95€.

*postus toteutettu yhteistyössä Oasapin kanssa.

6 kommenttia:

 1. täydellinen toi paita!

  VastaaPoista
 2. onks tossa kaulakorussa säädettävä toi pituus? vai onks siin vaan yks kohta mihin ton siis saa kiinni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On säädettävä! Ton saa joko tosi pitkäksi tai tosi lyhyeksi :-)

   Poista
 3. miksi oot yhteistyössä oasapin kanssa ja miten? mitä teet jne. kerro uteliaalle kaikki mahdollinen :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska heillä on ihania vaatteita ja tottakai haluun niitä esittelyjä vastaan puoli-ilmaseks! Yksinkertaisesti homma siis toimii niin, että saan heiltä ilmaseks mitä ikinä haluankaan tietyn summan edestä, ja vastapalvelukseksi mä esittelen ne jutut mun blogissa, jotta he sais mun kautta lisää asiakkaita.

   Poista