11/17/2013

Kiirettä pitää

Huh, nyt mä ehdin vihdoin hengähtää edes sen puolentunnin verran, joka kylläkin tuntuu tosi pitkältä ajalta kun miettii kulunutta viikkoa! Mä oon yksinkertaisesti ollut koko viikon ajan koko ajan (kiva toisto..) menossa, ja joka päivälle on ollut vähän liioiteltuna minuuttiaikataulu. Pääasiassa arkipäivät on kuitenkin mennyt koulussa, jonka jälkeen on käyty jumpassa, kaupoilla, katsomassa ekaa kertaa rakasta serkkua, vietetty aikaa poikaystävän kanssa ja ennen kaikkea odotettu tallin remontin valmistumista! Onneksi mä nään uuden tallin jo tiistaina, en malttais millään enää odottaa päivääkään!
 
Tänään mä oon herännyt jo seitsemän jälkeen ja lähtenyt melkein suoraan sängystä kahvikupin kanssa kohti hallia, koska mä olin lupautunut menemään kisoihin töihin. Onneks äiti oli mun mukana, niin ei ollut niin yksinäinen olo! Koko seitsemän tuntia meni onneksi tosi nopeasti, eikä kylmäkään päässyt yllättämään niin paljoa, kun mitä mä luulin muistavani muutaman vuoden takaisista kisapäivistä... Parempi niin! Kolmen jälkeen päästiin vihdoin lähtemään superväsyneenä kotiin päin.

1. Kaulakoruostoksilla! Tällä reissulla ei kuitenkaan mitään lähtenyt mukaan, tosin kävin edellispäivänä hakemassa yhden toisen kaulakorun, johon mä iskin silmäni heti. 2. Hometown On se kaunis paikka ihanine valoineen, varsinkin iltahämärässä. 3. Tacosalaatti - samantien lemppariruoaksi tullut, jota oonkin vedellyt viidesti tässä viikon sisään... Koskakohan alkaa tulla korvista ulos, vai alkaako ollenkaan? 4. Minä vaan yks päivä! 5. Muutaman viikon takaisen asun yksityiskohtia. Toi kello on ihana, mutta ongelmana on: liian iso ranneke, jota ei saa enää pienemmäksi.. What to do?! 6. Jokatoiselta tytöltä löytyvät täydellistäkin täydellisemmät saappaat. Mun on pakko saada noi (ja se ja tä ja toi ja jajaja...tuttua?).
jatoinen
1. Ihania juttuja omaan kotiin! Vähän ajoissa, mutta mitä pienistä. 2. Itse ihanuus...♥ Joo, alunperin ei todellakaan ollut tarkoitus tarkentaa tohon verkkoon, mutta minkä sille voi, kun ympärille kauhea hässäkkä ja huomasin tän vasta paluumatkalla autossa! Onneks ei jäänyt todellakaan viimeiseksi kerraksi. 3. Tänään mulla oli vihdoin aikaa tehdä itselleni kynnet, ja lopulta mun kynnet näyttivätkin tältä! Olin niin väsynyt seitsemän tunnin työpäivän jälkeen, ettei mun voimat riittänyt mihinkään sen taitellisempaan lopputulokseen. Onhan yksinkertaisuuskin kaunista! :-) 4. Sitä paljon puhuttua serkkua katsomaan menossa! 5. Pikkujoulumekkoehdokas numero yksi! En tiiä, pitäiskö sen kuitenkin olla punainen? Mitä mieltä olette, mä en osaa sanoa juuta enkä jaata... 6. Mä maistoin vasta hetki sitten tota paljon hehkutettua "kylmää jogurttia" (miks tossa kipossa lukee se suomeksi??), ja oi kyllä se oli just niin hyvää mitä on hehkutettukin!

16 kommenttia:

 1. Tykkään tosi paljon sun blogista! Ihana postaus taas ja oot aina niin kauniina! :)

  lifeashobbit.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon! Piristää niin paljon tämmöset kommentit :-)

   Poista
 2. Mun koneella ainaki suurin osa kuvista näyttää pelkältä mössöltä :( Selaimena mulla Chrome :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koitin nyt ladata ne isompana Flickriin, onko yhtään parempi? :-)

   Poista
 3. Mistä toi pikkujoulumekko? Täydellinen!

  VastaaPoista
 4. mikset koskaan laita sun poikaystävästä kuvia ? :) ja voisitko tehä rakkaus tarinan et miten tutustuitte ja juttunne alko ja kui usein näätte yms ja mitä puuhaattee yhes :) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiiä haluuko se, eikä meillä oikeen ees oo mitään kunnollisia kuvia! Ja joo, voin joskus, mut en ainakaan vielä :-)

   Poista
 5. Ääh mullakin kyllä suurin osa kuvista on aika pikselimäisiä, vaikka aina ennen sun puhelinkuvat on ollut ihan selkeitä..! :/

  VastaaPoista
 6. Apua mistä noi täydelliset saappaat on?? :)

  VastaaPoista
 7. Mulla on noi samat Zaran saappaat ja ne on kyllä unelmat! Musta toi pikkujoulumekko näyttää oikeen hyvältä ja ehkä vähän käytännöllisempi kuin punainen. Voithan ton rinnalle laittaa punaiset asusteet tai lakata vaikka kynnet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oisit vaan ollu hiljaa, nyt mun tekee mieli ostaa noi paljon enemmän!! Noei vaan :-) Mustakin se näyttää ihanalta, ja jotain tommosta just vähän suunnittelinkin! Mustaa ja punaista ;-)

   Poista
 8. Oot ihan uskomattoman kaunis tossa kuvassa jonka oot ottanu autossa!! :-) Hei sellasta mulla olis kans että oisko mahdollista jos laittaisit ton bannerin niin että sitä klikkaamalla pääsis sun blogin etusivulle? :) helpottais selata kaikkia postauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon! :-) Katsotaan jos osaan...:o

   Poista