9/24/2013

Viime viikolla mä olen..

3
Lämmitellyt Sussun kanssa takan edessä. Mikään ei ole parempaa kun suihkun jälkeen jääpuikkona mennä istuskelemaan tohon takan eteen! Ei mun, eikä Sussun mielestä ;-) Hain myös kirppikseltä noita hintalappujutskia, ja oon muutamia vaatteita jo hinnoitellutkin valmiiksi!
2
Oon ihaillut mun vauvaa. "Vauvaa", se täyttää parin viikon päästä jo vuoden. Justhan se vasta tuli meille... Kävin myös viime viikolla ripsihuollossa, ja ai että kun on niin paljon kivempi katsoa peiliin kun on räpsyt silmissä!
4
Saanut pientä kivaa yllätystä Labellolta - nimittäin kivaa pientä huulirasvalähetystä! Kävin myös metsästämässä sitä samaista huivia harmaana, jota mä jo viime talvena metsästin mooooooooooonta viikkoa... Tälläkään kertaa mä en sitä harmaata saanut omakseni, mutta tommonen harmaanruskea menee kanssa vallan mainiosti! Ehkä mä vielä jostain kolosta kaivan sen harmaankin itselleni ;-)
1
Me käytiin sunnuntaina äitin ja mamman kanssa mun lemppariravintolassa, nimittäin kiinalaisessa sellaisessa nimeltään Dragon Palace. Noora tutustutti mut tähän paikkaan sillon aikoinaan, ja sen jälkeen me ollaan käyty joka kerta tuolla syömässä kun Noora on tullut turkuun! Nokka kohti sitä sitten taas perjantaina ;-)
5
Lempparipaita pääsi pitkästä aikaa päälle, kun lähdettiin syömään! Käytän tota niin harvoin, että onnistun melkeen unohtamaan miten ihana toi on :-D Selkäosa ja hihat, pure love. Jos noita vaan ois erivärisinäkin, tilaisin samantien itselleni kaikki... Mun mielessä on myös edelleen pyörinyt taukoamatta noi Lexingtonin mukit. Ne on niin ihanat. Mä en melkeen kestä. Pliis, älkää kadotko ennen kun mä saan omat rakkauteni kotiin...

17 kommenttia:

 1. mihin kirpparille viet vaatteita ja millon? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 15-21.10, Manhattanin Kirppis-Centerille! Laitan blogiin vielä ennen informaatiota ja muutamia kuvia vaatteista, joita sinne vien :-)

   Poista
 2. Essi rakastan lukee sun postauksias ja käyn nykyään jokapäivä kattomas onks tullu uutta! :D Haha, mut pakko kysyy et mihin kirpparille viet ja paljon se vuokraus maksaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Siiri ihana olet! ♥ Vien sinne Manhattanin Kirppis-Centerille ja se on 29€/viikko tai 5€/päivä! :-)

   Poista
  2. Kuin myös! <3 Haha me just tänään varattiin Riinan kanssa paikka puoliks ja aattelin vaa kysyy et ooks löytäny jonkun kivan halvemman paikan, ku must toi on ihan sikahintava! Koitin kyl kattoo ni muual on kyl sit sen yli 30e mut kuitenki.. Tosin tuol Manhattanilla käy niin pal porukkaa et ehkä se on sit sen arvosta :D

   Poista
  3. Mäkin koitin sillon joskus ettiä jotain halvempaa paikkaa, mut voi olla et ne sit on niin syrjässä eikä kauheen tunnettuja paikkoja ni sielläkään ei varmaan kävis niin paljoo porukkaa... Mitä nyt koulukaverit on kertonu ni Sarakin oli vieny vaatteita tonne ja saanu kuitenkin 160€! Aina ku mä oon käyny siellä ni siel on ollu kyl tosi paljon porukkaa ni toivotaan et menis vaatteet mahdollisimman hyvin kaupaks :-) Koska te viette?

   Poista
  4. Apua! 160?? :D Mut meil oli kai 1.11 ni on sit viikko, jollen ihan väärin muista! :D Miten muuten ku siin on jotain et pitää käydä allekirjottamas joku ni allekirjotiksä sen ja sit samalla hait noit hintalappuja? :)

   Poista
  5. Niimpä!! Ihan sikana :-D Ja okei, täytyy käydä tsekkailee vaiks ootte niin pikkusii molemmat et tuskin mitkään vaatteet ainakaan sopii... Ja joo tehtiin just noin et allekirjotettiin ne kun haettiin ne hintalaput, mut se sano et täytyis olla täysikäsen allekirjottamas niitä! Tai se sano että nyt ku äiti oli mukana et sen kannattaa allekirjottaa se mut en mä tiiä onks se ihan välttämätöntä et on 18 :-)

   Poista
  6. Haha no pöhpah, sä ootki niin suuri :D Ja okei pitää sit joko esittäytyy täysikäsenä tai sit ottaa äiti mukaan :D

   Poista
 3. Ihana postaus, lexington on ihana, voisin viettää koko päivän siellä niitten sivuilla..zara homella on kans kaikkee mahtavaa :) sun blogist on tullu ihan ykkönen viime aikoina, oot tosi kivan olonen ja rakastan miten puhut sun koiravauvoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, Lexingtonin lisäks Zara on mun ihan lemppari! Kiitos sulle tosi paljon kehuista ja kommentista ❤️

   Poista
 4. Mistä toi huivi on ja paljon maksoi? Oon ettiny tommosta ja sit kans harmaata! :D

  VastaaPoista
 5. pakko sanoa et sun kasvoissa ja sara siepin on paljon samaa! erittäin kauniit siis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herranjumala, tä on ihanin kehu mitä mulle on koskaan sanottu! Kiitos siis tosi paljon ❤️

   Poista
 6. onko toi viiminen kuva we♥itista? ihanku oisin nähny sen ennenkin haha :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on. Eikai tosta tekstistä semmosta kuvaa tullut että se ois mun kuva...?

   Poista