9/23/2013

Kosmetiikkavaraston täydennystä

IMG_3797IMG_3786IMG_3799palaplaplapalaIMG_3788
IMG_3784IMG_3795
meikkipussi - here!
ripsi- ja kulmakarvavaha - here!
sivellin - here!

Ei ois täydellisempää ajoitusta voinut olla... Mä nimittäin sain valita thebos.fi -nimiseltä kosmetiikkaverkkokaupalta muutamia kivoja juttuja! Ylläolevista kuvista näkyykin jo mun valitsemat tuotteet, ja niinkuin mä jo sanoinkin - nä ei ois voinut parempaan aikaan tulla. Nimittäin, as you can see, mun vanha H&M alkuperäisin oleva kulmakarvageeli on jo parhaat päivänsä nähnyt, ja koko geelikin on jo kulmakynän takia muuttunut ihan ruskeeksi. Lisäksi toi korkkisysteemi on mun laukunpohjalla mennyt rikki, ja arvaattekin varmaan missä se kaikki geeli on lopulta sitten ollut.... Niin.

Mun piti aluksi laittaa myös kuvat mun vanhoista meikkipusseista, mutta niitä jonkun aikaa katseltuani mä en voinu tehdä muuta kun jättää ne tästä pois. Ne oli ihan kamalassa kunnossa! Yleisestikin meikkipussit likaantuu aika nopeasti, jonka vuoksi mä valitsin mustan meikkipussin itselleni. Iskin silmäni tohon ekaa kertaa Erika C.n blogissa, ja rakastuin siihen niin, että piti munkin saada se itselleni. Se on täydellisen kokoinen ja tonne mahtuu myös ne kaikista pisimmät siveltimet. Materiaali on sen verran "liukasta" (?!), että sen pinnasta lähtee puuterit ja muut pienet meikkitahrat tosi hyvin irti ihan vaan sormella pyyhkäisemällä.

Vaikka mä en todellakaan oo mikään superkova meikkailemaan ja pärjään vallan mainiosti markettimeikeillä, oon aina halunnut hankkia muutamat kunnon siveltimet. Semmoset, jotka ei tunnu inhottavilta kasvoja vasten vaan semmoset, joilla tekisi koko ajan mieli sivellä nassua. Ne on kuitenkin aina niin hintavia (lukuunottamatta mitään H&M kovaharjaisia siveltimiä), että oon lopulta luopunut siitäkin ajatuksesta. Tässäkin asiassa kuitenkin Thebos pelasti mut, nimittäin sieltä löytyy tosi laaja valikoima kaikenmaailman siveltimiä, jotka on kuvauksensa mukaan erittäin korkealaatuisia. Mulla on jo ennestään Theboksen meikkivoidesivellin, johon oon ollut erittäin tyytyväinen ja se on ollutkin mun käytössä jokaikinen arkiaamu. Meikkivoidesiveltimen kaveriksi mä valitsin tommosen litteän siveltimen. Se tuntuu ihan hirmu pehmeeltä ihoa vasten, ja joskus oon erehtynyt laittamaan vähän liikaa (aurinko)puuteria, kun tekis mieli vaan koko ajan hipsutella ton kanssa :-D Anyways, hirmu tyytyväinen tyttö täällä!

Mä oon aina ollut aika skeptinen noita halpoja kosmetiikkajuttuja kohtaan, enkä todellakaan odottanut ton siveltimenkään olevan noin korkealaatuinen! Onneksi vaa näköjään nykypäivänä hyvää halvallakin ;-) Löytyykö sielunsiskoja? Tyrmäättekö te heti tämmöset halvat meikkipuljut vai annatteko niillekin mahdollisuuden valloittaa sun sydän, niinkuin mun tapauksessa kävi? ;-) Eikä muuten varmasti jäänyt viimeiseksi kerraksi tämä tilaus...

*postaus toteutettu yhteistyössä thebos.fi kanssa

10 kommenttia:

 1. onks toi hmn geeli ollu kumminki hyvää?:) muistatko hintaa

  VastaaPoista
 2. On se ollut yllättävän hyvää! Toi korkki vaan murtuu hirveen helposti, siks tykkään enemmän tosta Theboksen :-) Se H&M kulmakarvageeli makso 4,95€

  VastaaPoista
 3. Ihaniaihaniaihania!!! ite pistin just kans ton siveltime tulee kotii päi =)

  VastaaPoista
 4. voiei, oli pakko tilaa tuo meikkipussukka itellenikin mut vaan vaaleenpunasena :-))

  VastaaPoista
 5. mullaki on toi sivellin ja se on ihan super hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, paljon parempi kun mitkään kalliimmat! :-)

   Poista
 6. Toi meikkipussi!!! niin täydellinen!!

  VastaaPoista