5/13/2014

Weekend snapshots

P5085456

Mysli, luonnonjogurtti ja hedelmä -yhdistelmä. Tämä on yksi niistä yhdistelmistä, mihin mä en kyllästy ikinä, vaikka söisinkin tällästä aamu-, väli- ja iltapalaksi. Tietenkin hedelmät vaihtuu sillon tällön, mutta ehdoton lemppari on kiivi. Toinen, mikä tonne joukkoon sopi tosi hyvin, on omena! 

P5085437

Kevääseen päin mentäessä mä oon hamstrannut yhä enemmän ja enemmän värikkäitä paitoja mun kaappiin, ja tällä hetkellä siellä taitaa vihdoin olla enemmän värikkäitä vaatekappaleita kun niitä tummia. Nyt mä oon myös ottanut itseäni sen verran niskasta kiinni, että oon saanu aikaseksi ostaa muunmuassa jotain keltaista ja vaaleansinistä niiden ainaisten punaisten paitojen joukkoon!

P1180273

Rauhassa nautittu aamupala. Sen ei tarvitse olla mikään brunssi tai vastata hotelliaamupalaa, mutta jos aamupalan saa nauttia rauhassa, on se varma aloitus hyvälle päivälle. Kaiken kruunaa vielä ne pari kuppia kahvia. 

P5075418

Uudet kynsikoristeet. Mä oon aikaisemmin keskittynyt tilaamaan vaan niitä enemmän tarpeellisia ja koko ajan käytössä olevia kynsijuttuja, geelejä, tippejä ja primeria. Ennen edellisen tilauksen tekemistä olinkin päättänyt, että tällä kertaa tilaukseni keskittyy ainoastaan kynsikoristeihin. Mulla on tosi paljon erilaisia hileitä ja glittereitä, mutta mitään isompia ja erikoisempia kynsikoristeita mulla ei oikein oo. Tilaukseen pääsikin hopeisia tähtistrasseja, ovaalinmuotoisia strasseja, joita löytyy kymmenessä eri värissä, hopeaa ja kultaista lehtipaperia sekä pieniä hopeisia pallo"niittejä".

P5105468

Raikas sitruunavesi. Mulla, niinkun varmaan aika monella muullakin on joskus ongelmia saada vettä kurkusta alas sen verran, mitä sitä suositellaan juotavan. Oon lukenut aikaisemminkin netistä ja lehdistä sitruunavedestä, mutten oo ikinä saanu aikaiseksi koittaa sitä itse. Äitin pyytäessä kirjoittamaan kauppalistaa lisäsin sinne ensimmäisenä sitruunan, ja siitä lähtien oon juonut päivittäin sitruunavettä ja voi nam, kun se on hyvää! Tai no, hyvää ja hyvää, mutta niin raikasta. Varsinkin kahvin kanssa tykkään juoda sitruunavettä, joka jättää raikkaan olon - toisin kuin kahvi...
 

10 kommenttia:

 1. moi! paljon pyydät sun kavereilta rahaa jos teet niille kynsiä? :) saako ne jotain kaveri alea vai onks niillä ihan samat hinnat ku muillakin :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! :-) Pyydän kaikilta ihan saman verran, tietenkin jos vaikka oon jollekin velkaa, ni teen ne ilmaseksi/halvemmalla. Mut samat hinnat niillä on silti :-)

   Poista
 2. Hei ihan tosi.... Joo naurettava väite että "matkit Annika-O:ta" mutta kyllä tää alkaa aika samaa kaavaa toistamaan mitä Annika omassa blogissaan. Sama kuvahaaste, sama viikon kuvasaldo-postausjutut, samoja otsikoita.... Vedät varmaan sen klassisen "Kaikkihan tässä sit matkii Annikaa, plaaplaaplaa"-puolustuksen mutta sanonpahan vaan ettei kannata ehkä ihmetellä liikaa miks niitä lukijoita häviää. Meinaan mua ainakin alkaa tylsistyttää pidemmän päälle lukea aina kaksin kappalein melkein samanlaisia postauksia :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi reppanaa, kuka sut pakottaa lukemaan tätä? :-(

   Poista
  2. eka kommentti oli ehkä turhan ilkeesti laitettu, mutta kehottaisin oikeesti vähän miettimään asiaa. :D vähän aika sitten itsekin mietit, mikä blogissa mättää ja mihin kommentit on kadonnut, niin eikö tää vois olla yks osasyy? Itseäni henkilökohtaisesti häiritsee todella paljon samankaltaisuus ja välillä suoranainen matkiminen.
   T. eri ano

   Poista
  3. Jos mä en kirjoittais postauksia, mistä haluan kertoa ja mitkä on mun mielestä kivoja, niin tä blogi olis ihan tyhjä. Pitäiskö mun keksiä päästäni jotain maailman tylsimpiä aiheita, joista kirjoittaa? Siinäpä ne lukijat vasta katoaisivatkin...

   Poista
 3. Älä jaksa välittää näistä kerta toisensa jälkeen inisevistä annika-o kommentoijista! Sun blogi ja kirjotat sitä just niinkun ite haluat, pääasia et se sua itsees miellyttää. Mä ainakin tykkääm hirveesti sun blogista ja vaikka samanlaisuuksia löytyy, niin yhtälailla niitä löytyy muualtakin! Mä tykkään paaaaaljon keep up the good work!!:-)

  VastaaPoista
 4. ihania kuviaaaaaaaaaaaaaa :) !

  VastaaPoista