2/21/2014

Snapshots

P2161976P2151946-tileP2182010P2161963 Turhaakin turhempia ja erittäin koirapainotteisia kuvia, mutta menkööt nyt tällä kertaa! Ajastin teille tän postauksen, koska toivottavasti ja todennäköisesti mä oon tällä hetkellä laskettelemassa Himoksen ihania rinteitä pitkin. Niinkuin huomaattekin, mun kamera täyttyy koko ajan vaan enemmän ja enemmän meidän koirien kuvista, varsinkin Sofista saa mun mielestä niin ihania kuvia! Toisessakin kuvassa se on oikeen vetänyt tommosen koiranpentuilmeen naamaan.. Kaikki Sofin tuntevat tietää myös, miten sillä on tapana kiusata Sussua tavalla tai toisella ja useimmiten tämä kiusaaminen ilmeentyykin just niin, että neiti päättää ahdistella tätä "pikkusiskoa" ja pari päivää sitten se tapahtui viimisen kuvan tavoin. Hetken Sussu viihtyi tossa, vaikka isosiskon takapuoli oli hänen päällä, mutta hetken kuluttua alkoi kuitenkin sen verran ahdistamaan, että oli pakko lähteä pois... :-)

4 kommenttia:

 1. Meilläkin menee ihan samalla tavalla toi koirien kanssa, et nuorin haluaa aina toisten päälle ja sit vanhemmat vaihtaa aika nopeesti paikkaa :D On kyllä silti saanut ihania kuvia noista tilanteista :) Miten teillä muuten hoidetaan koirien ulkoiluttaminen ja ruokinta? Eli mitä ruokaa ja montako kertaa päivässä, kuka vie ulos ja mihin aikaan päivästä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin meilläkin nyt Sofin tultua, mut en tämmöseen kiinnittänyt huomiota sillon kun Siiri oli vielä :-D Onneks Sofi tajuaa ajatella vähän myös Sussua, eikä tossakaan Sussuun oikeesti mitenkään sattunut :-)

   Usein äiti tai isoveli käy koirien kanssa aamulla, ja päivällä oikeastaan ketä milloinkin ja iltaisin yleensä isi lähtee niiden kanssa ulos. Ruoasta en osaa sanoa muutakun että molemmat saa sitä pari kertaa päivässä, Sofi suht paljon ja Sussu taas ihan pikkuruisen verran, kun yritetään saada siltä vähän tota ylimääräistä pois :-)

   Poista
 2. Ainoo asia mikä tästä blogista tulee mieleen on annika-o :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ei oo ollenkaan huono juttu, Annikan blogi on ihana ;-)

   Poista