2/17/2014

14.2.2014

Koululle tanssittujen tanssien jälkeen me lähdettiin Emilian kanssa niiden kotia kohti, jossa sai sisäolosuhteista huolimatta ehdottomasti parempia kuvia kun tuolla karussa ilmassa ulkona. Mietittiinkin, miten ihania kuvia ulkona ois saanut, jos ois ollut paljon lunta ja vielä aurinko paistanut...

Tässä kuitenkin näitä kuvia, joita mä teille lupailinkin. Niistä tuli ihan älyttömän onnistuneita, mutten oikeen muuta odottanutkaan kun oli niin kaunis neiti kuvattavana! Myös Emppu vaikutti olevan tosi tyytyväinen näihin otoksiin.

emeeP2141865eeeemeeeeeeP2141801emeeeP2141850

Löytyikö lemppari kuvaa? Mun ehdoton lemppari on tuo viimeinen kuva tai toiseksiviimeisen kuvan oikeanpuolimmainen otos! On se vaan niin kaunis :-)

11 kommenttia:

 1. kaunis tyttö ja täydellinen mekko!! ♥ osaisko kaveris kertoo, että mistä hankittu/minkä hintanen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Mekko on ostettu Zazabellasta ja maksoi noin 600 euroa :-)

   Poista
 2. Vika on kans mun lemppari! Upeita kuvia :)

  VastaaPoista
 3. Toisiks viimeisen vasen!<3 upea! Ja rakastan tota mekkoa, melko samantapainen kun omani heh, vaikka alkuperäinen toi harmaa väri vaihtukin mulla sinisemmäksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi kuva on vaan täydellinen! Rakastan siinä ihan kaikkea, tota helmaa, ilmettä ja jollain tapaa tota maisemaakin, vaikka se niin karu onkin :-) En ois ite osannut kuvitella ihastuvani muihin kuin vaaleanpunaisiin prinsessamekkoihin, mutta tä Empun mekko oli kyllä yks ehdoton lemppari! Niin ihana :-)

   Poista
 4. Toi vika kuva on niin prinsessamainen, hyvällä tavalla! :)

  http://fotosbyessi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Hieman itsekriittisyyttä toivoisin sinulle.
  Kuvat ovat toki ihan mukavia ja maisemakin olisi varmasti toimiva, jos sitä ei kuvattaisi lasin läpi.
  Heijastukset häiritsevät silmään niin pahoin, etten osaa sanoa oikein sanoa minkään näistä onnistuneen.
  Ylhäällä oikealla oleva kuva tai kolmas kuva olisivat ihan kelpo kuvia, mutta rajaus on pahoin epäonnistunut molemmissa (raajaa ei saa koskaan "leikata" pois).
  Valokuvaus on blogistasi päätellen melko suuri intohimo, siksi kehoitankin kiinnittämään huomiota pieniin yksityiskohtiin, jotka epäonnistuessaan pilaavat upeatkin kuvat.
  ~ Timo Heinonen ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun kommentin perusteella luulet varmaankin mun olevan joku ammattikuvaaja - vai...? :-) Sitä en todellakaan ole, näitäkin kuvia otin ihan vain huvin ja ilon vuoksi, ja mun mielestä ne oli täysin onnistuneita vaikka sun silmään ne "kaikki onkin epäonnistuneita". Mä laitan tänne semmosia kuvia mitkä miellyttää mua, muokkaan ne niin, että ne miellyttää mua, ja jos ne kuvat häiritsee jotakuta, ei kannata niitä katsoa :-)

   Näitäkin ottaessa tärkeintä oli että kuvattava oli tyytyväinen, ja sitä hän olikin :-) Tämän paremmin mä en osaa mihinkään yksityiskohtiin kiinnittämään huomiota, niin kuin sanoin - en ole ammattikuvaaja enkä edes yritä tai halua sitä olla. Kiitos kuitenkin fiksusta kommentista :-)

   Poista
  2. En luule, enkä oleta. En ole sellainen itsekään, en lähimainkaan, enkä haluaisikaan olla.
   En uskalla edes sanoa olevani veroisesi valokuvaaja. Sivusta on helppo huudella.
   Kommentoin tarkoituksella ylikriittisesti, sillä olen huomannut sen olevan toimivin tapa antaa "palautetta" niin, että palautteesta on jotakin hyötyä.
   Jos loukkasin millään muotoa, niin pyydän anteeksi.
   Olen seurannut blogiasi jo hyvän tovin ja ihastellut valokuviasi, pääsäntöisesti ne ovat oikein hyviä.
   ~ Timo

   Poista