3/13/2016

WHATS GOING ON

Ja kas niin onkin vierähtänyt yli viikko edellisestä postauksesta. Sille tosin on ihan syynsä, joka lyhyesti kerrottuna on vain ajan puute.

Niinkuin aiemmin jo kerroinkin, sain töitä ja niiden piti alkaa vasta 30. päivä tätä kuuta, mutta mut pyydettiinkin töihin jo 7. päivä. Tuli siis vähän kiire hoitaa kaikki tarvittavat jutut pois alta, koska alunperin olin suunnitellut kaiken sillä aikataululla, että menen töihin vasta loppukuusta. Ja sinä aikana piti hoitaa mm. muutto pois alta ja tavarat tänne uuteen kotiin, joten tekemistä on riittänyt!

P1017545
P1017570

Kaikki ei kuitenkaan aina mene niinkuin alunperin on ehkä suunnitellut, ja tällä hetkellä ollaan työttömyyden suhteen taas lähtöpisteessä. Eli nyt siis uudelleen työnhakuun!

P1017528P1017524

Täällä uudessa kodissa ollaan asusteltu nyt siis vähän reilu viikko ja mä viihdyn täällä niin hyvin. Kodiltahan tämä on tuntunut jo ihan remontista saakka, joka oli todella helpottavaa. Olis meinaan aika kamalaa asua kodissa, joka ei kuitenkaan tuntuisi kodilta! Eikä täällä ole kaikki vielä edes valmiina – todellakaan – ja silti tämä tuntuu jo niin kodilta....

P1017562

Paljon uusia asioita on tullut ja varmasti jollain teistä riittää kysyttävää, joten voisi olla taas jokin kysymyspostauksen tyyppisen postauksen aika. Vähän suunnittelin, että voisin tehdä sellaisen Snapchat Q&A -videon, koska tavalliset kysymyspostaukset on ehkä vähän...laimeita? Kertokaa mielipiteitä, mitä haluatte! :-)

10 kommenttia:

 1. Ohhoh, minkä vuoks lopetit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En sen enempää syitä täällä availe, mutta oli ihan mun oma päätös.

   Poista
 2. mä kannattaisin ihan perinteistä, 'laimeaa' kysymyspostausta, koska kaikilla (esim. minulla) lukijoillasi ei välttämättä ole snäppiä... just saying

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin juuri se syy, miksi oon sitä vähän miettinytkin... Ehkä keksin jonkun kivan tavan, mikä ei olisi niin tylsä ja "kulunut" juttu jo!

   Poista
 3. Ääh no voi hitsi ton työpaikan suhteen :/ Toivottavasti löydät uuden!

  VastaaPoista
 4. Harmi juttu toi työpaikka :( toivottavasti löytyy nopeasti jotain uutta tilalle! Ainiin, ihan minkälainen vaan kysymyspostaus ois kiva, oon uusi lukija niin ois mukavaa saada tietää vähän enemmän susta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, täytyy siis järkätä sellainen pian! :>

   Poista
 5. Onnea työnhakuun!! :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista